Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lpg enjöktör sesi

'LPG Sistemleri' forumunda MUSTAFA42 tarafından 10 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Dayımın Honda Civic aracınada usta BRC önerdi ve Atikere göre 600 lira fazla verip taktırdık. Aracı beraber almaya gittik, ilk dikkatimi çeken bilhassa rölantideki o sesti sordum, enjektörlerden olduğu söylendi ve bu sesin olağan olduğunu ve zamanla sesin minumuma ineceğini dile getirdi. 2009 model Civic te dahi bu ses kabinden duyulabiliyor...

2. azd51

azd51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben lavato kit taktırdım hiç ses gelmiyor.çok sessiz

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,955
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

BRC enjektörleri piyasadaki en sesli enjektörlerden biridir. Tabii üst devir performansı tartışılmaz. Civic ses yalıtımı ayrı bir konu.

4. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ben de ilk başta garipsedim ama fazla yormadım kafamı. Zamanla çok normal gelmeye başlıyor.

5. brave

brave Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benim aracımda da zavolli var hiç ses duymuyorum.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

6. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Benim bir yakınımda geçenlerde 2009 Honda Civic aracına Lpg taktırdı. BRC'nin en son üretilen modeli (Adını bilmiyorum). Fazladan 300 Tl vermiş, bu modelde enjektör sesi azaltılmış.

7. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Serdar Hocama öncelikle bir sorum olacak tabi diğer arkadaşlarda engin bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
    Serdar bey c.tesi Erk Plazaya gittim Ücretsiz Check up için motordan şıkırtı sesi geldiğini söyledi Eksantrik Zinciri değişmeli dedi usta değilim tabi ama LPG de gelen ses şıkıştıya benziyo ama araç benzinde o kadar ses duyulmuyo LPG deki şıkırtı enjektör sesi olduğunu öğrendim. Aracın yaklaşık 6 ay önce Triger seti ve tüm kayışları değişti Eksantrik zinciri ile triger farklı bir yapı mı ? yada Trigeri değiştiren Bayraktar Servisi Eksantrik zincini atlamış olabilir mi ? veya Erk deki usta LPG nin enjektör sesi ile karıştırmış olma ihtimali varmı ? yorumlarınızı bekliyorum Yorumunuza göre gidip eksantirik zincir değişimini yaptırmayı düşünüyorum ? teşekkürler...

8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,955
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Okan sökülüp bakılması lazım, triger sol tarafta, zincir sağ tarafta. Triger değişimi sırasında kontrol edilir, uzun ömürlü olduğğundan duruma göre değiştirilir. Ama ses geliyorsa değişmekte fayda var.

9. oqano

oqano Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Okan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    O zaman değiştirelim abi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif zaten çok uçuk bi rakam değil "eksantirik zinciri 36,57 tl Eks. zincir alt gaydı 7,25 tl işçilik 104 tl toplam 150 tl ye falan geliyo 3 taksitde yaptırdık mı koymaz https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifzaten araştırdım nette bolluk artar ve olurda koparsa motoru elimize alırmışız deyimi yerindeyse ha bide arka viraj demir burcu varmış kısa zamanda randevu alıp gideyim ordaki usta yakıtıda etkiler dedi ama ne kadar etkiler şaştım kaldım açıkcası sübab zamanlarını ayarlıyomuş ama yakıtı etkileyeceği hiç aklıma gelmezdi. Cevap için teşekkürler

10. MURON70

MURON70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    204
    Ad Soyad:
    MURAT A.
    Yaşadığınız Şehir:
    57-SİNOP
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    aracımda atiker marka lpg sistemi takılı bu ara lpg enjektörleri çok sesli çalışmaya başladı.dışardan baya bi duyuluyo çıt çıt çıt ses.içeriden duyulmuyor.lpg takılalı 45 bin km oldu enjektör temizliği felen yaptırmadım hiç sizce sorun nedir ilk taktırdımda bu kadar sesli çalışmıyordu.

11. Halil5759

Halil5759 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    747
    Ad Soyad:
    Halil KURŞUN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    PSA
    Enjektör leri sokup balata spreyi ile memelerini felan temizlersen sorun kalmaz.formda konuları ve fotoları mevcut basit bir işlemdir.

12. _prince_

_prince_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    benim arabada kit mtm takılı enjektörler khein marka seside oldukça az kabutu açmazsan duymazsın çokta memnunum.

13. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Bende rolantideyken yürürken kutur kutur enjektör sesini çok rahat duyuorum araç içinde beni çok rahatsız ediyor bu ses.

Bu Sayfayı Paylaş