Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

lpg de tekleme ve rölanti düzensizliği

'LPG Sistemleri' forumunda tkcabin tarafından 29 Kasım 2010 tarihinde açılan konu

1. unbreakable

unbreakable Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçenlerde bende ayara gittim aracın ayarı daha da bozuldu. Tekleme yok ama rölanti düzensizliği başladı. Gaz ayarını kıstım dedi. Acaba sizin ustada mı kıstı gaz ayarını.

2. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    merhaba arkadaslar bugün baska bir lpg ciye gittim tekrar ayar felan yaptılar rölanti düzensizliği konusunda karank sensörü arızalı olabilir dendi çünkü araba rölantide çalışırken bi sarsılıyo(1 saniye)sonra düzeliyo sarsılıyo düzeliyo benzinde yine dikkat ettim olsada cok hafif lpgdeki gibi hissetirmiyo aracın kendi beynini tekrar cihaza baglatıp bütün sensörleri tekrar kontrol ettircem ayrıca bugün sensör fiyatını arstırdım orjinali 60 lira servisle konustum bu sensörden dolayı yapabilir ateşleme bobininden yapabilir gibi şeyler söylediler sanayide parçacıyla konustum bu kore arabalarında bu malzemeyi cok satıyoruz dediler bilmiyorum sıkıldım artık serdar bey size de cok teşekkür ederim sorularımı yanıtlıyorsunuz bu nedenden yapabilirmi acaba

3. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,956
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    krank sensörü arızalı olan araç geç çalışır, bazende hiç çalışmaz. tabii avans değerini beyin hesaplarken etken olarak bu sensör değerinide kullanır. Yani ateşleme avans değeriniz çok geziniyorsa olabilir.

4. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sizin söylediğinizden ben sunuda cıkarabilirim sanırım ateşleme bobininde olabilirmi arıza ve ateşleme bobinini aracı cihaza bagladıgımızda kontrol edebiliyormuyuz birde bunu merak ettim

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,956
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  6. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    serdar bey merhaba bugün aracı yine götürdüm cihaza baglattım aracın kendi beyninden bir problem cıkmadı sonra baska bir yere daha gittim oradaki eleman bana deponda ki benzini bitir zamanla benzin depoda özelliğini yitirir dedi ne alaka dedim bir anlam veremedim sonrada oradan bir baska lpg ciye gittik o elemanda programdan yanlış enjeksiyon seçilmiş ayar yapılırken dedi düzelttiğini söyledi bakalım yarın sabah işe giderken tekrar denicem ilk gaza geçtiğinde yine tekleme yapacakmı birde lpg ci rölanti hakkında bogaz kelebegini temizlet dedi size bu söylenenler mantıklı geliyormu yorumunuzu alabilirmiyim 10-15 gün önceye kadar lpg den o kadar memnundumki rampada benzinden gaza geçerken bile gram hissettirmiyordu ne oldu bu araca anlamadım

Bu Sayfayı Paylaş