Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG danışma hattı.........

'LPG Sistemleri' forumunda Misafir tarafından 29 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2000 Accent Milenyum lacivert 25.000 km dir gaz ile kullanıyorum. Tecrüblerim
    1- LPG Markadan ziyade usta önemli. Ben Maslak oto sanayide VOLTRAN ana distribütörü Abaniklere taktırdım geçtiğimiz haziranda.
    2- 25000 km yapınca benzine göre baktığımda 1.5 yılda 1100 YTL verdiğim parayı çıkarttım üstüne 500 YTL kazandım
    3-Ben tercihimi YERLİ malı diye VOLTRAN yaptım. Aldesa vardı o zaman ama Atiker yoktu. Hangi marka olursa olsun zaten kazandır şamandıradır bilmemne bir çoğu yerli marka kullanıyor. Baykan depo, fema regülatör gibi.
    4-GAZ sistemi hangi marka olursa olsun problemsiz değil Bizim arkadaşta GOlf var üzerinde yabancı marka takılı marka vermiyorum ama soğukken gaza alıyor mesala motoru stop ettiriyor. O da bundan şikayetçi. Bu nedenle şu marka taktırayım hiç sorunsuz olsun diye bir şey yok çünkü güncel ayarlar var en basitinden
    5- Belirli aralıklar ile ayar yaptırman lazım zaten o sana belli ediyor. Soğuk motor startta sorun yaşadım mesela ben ama sistemden değil ayarsızlıktan kaynaklanıyor. Yağ ve filtresi buji vb. değişince ayarlar sapıyor. bu da benzin beyninin ayarınıbozuyor.
    6-Bazı bilgiler veriliyor bunlara uyman gerekiyor. Benzin pompasını korumak için en az çeyrek depo benzin bulundurmak, stop etmeden önce benzinde kullanmak vb. gibi.
    7- 1.5 yıl 25.000 km boyunca Benim araç 2 kere stop etti. Birisinde en yüksek fan devri klima açıkken diğeri de az yakıt soğuk motor kullanırken. bunları önlemek için rölanti devrini arttıracak şekilde ayar yapılabilir ben tercih etmedim.
    8-Performansta bir değişiklik hissetmedim. Bursa çevreyolunda çok BMW mersedes solladım. 100 km de 8.2lt gaz yakıyor. Şu anki maliyet 15-16 kuruş / km arasında

2. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    en azından 12 taksit yapsalar 200 peşin verir kalanını 12 taksit öderdik.Bütçeyide sarsmazdı.

3. sinan12000

sinan12000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar 2005 model Accent 1,6 sahibiyim.Aracımda BRC marka sıralı LPG kiti var.Şehir içinde 1 litre lpg ile yaklaşık 9 kilometre yol yapabiliyorum.Forumdaki diğer lpg li araçların yakıt sarfiyatları ile karşılaştırdığımda benim aracım daha fazla yakıyor görünüyor.Bu durum lpg kiti ile alakalı olabilirmi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirlerse memnun olurum

4. Misafir

Misafir Guest

100km'de 11L yapar,bi anormallik yok LPG içinşehir içi gayet iyi bi rakam.

5. sinan12000

sinan12000 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkür ederim üstat bilgi için

6. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    atiker fiyatta damping yapmış.görünce inanamadım.ayın 15 inde ilk iş atiker servisine gidicem.

7. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    nekadar olmuş atiker?

8. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    4 silindir için 990ytl

9. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    haydaaahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifbak fena oldum.20 gün kaldı askere gitmeye acaba taktırsamda öle mi gitsemhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

10. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
  11. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben düşünmeden aktırıcam.200 peşin verip gerisini 10 taksitle beni yormadan öderim.

12. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    3 silindirin fiyatına indirmişler 3-4 silindir 990ytl olmuş.4silindir 1250den 990a inmiş.lpg takmayı düşünenler bencede kaçırmasınlar.

13. Misafir

Misafir Guest

Geçen size söyledim LPG'ciler oturuyor diye inanmadınız, bence acele etmeyin, LPG fiyatlarıda boyna artıp duruyor, özellikle yavaş yavaş yapıyorlar'ki millet taktırsın ondan sonra yerleştirelim diye...

14. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bugün Brc servisini aradım.Bana 1850 Ytl fiyat çekti.aradaki fark tam iki katı

15. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    iyide abi şuan 2ytl civarı lpg kalkıpta 2,500 yapamazlar.Yaparlarsa zaten benzinliden devamhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

16. Misafir

Misafir Guest

Tamamiyle orjinal BRC'dir...

17. mandufla

mandufla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar... 2002 accent 1,5 kullanıcısıyım..aracıma 68000 km de KME marka lpg taktırdım...1200/8 taksit..şuan da herşeyden memnunum..ilk başlarda aracımda sabahları çalışmama durumu olmuştu..ancak burdaki ustam sayesinde halloldu..gaz kelebeğini ve hava akış sensörünü temizletikten sonra ilk marşta olmasa bile ikinci marşta çalışıyor aracım... yakıt olayına gelince...şehiriçi daha önceleri 100 ytl benzin ile 280-290 km yaparken şuanda 60 ytl lpg ile 290-300 km yapıyorum..yani her depoda ortalama 40 ytl karım var..bu durumdan da gayet memnunum..taktırmak isteyen arkadaşşlara tavsiye ederim..

18. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lpg fiyatlarında artış olurken benzin yerinde durmuyor ki coşkun abi o da artıyor.Söylediğinde haklısın ama benzin cepleri deliyor.

19. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    oda doğru çıktımı hepsi çıkıyo indimide hepsi iniyo...

20. Misafir

Misafir Guest

Niye'ki mazotla benzin arasında%40 vardı, nooldu.........LPG 10 gün evvel 1.7 idi.......
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

Bu Sayfayı Paylaş