Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG danışma hattı.........

'LPG Sistemleri' forumunda Misafir tarafından 29 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Aşağıdaki numaradan adımı vererek destek isteyin...

Hakan bey (firmanın sahibidir)

0212 546 01 38 - 39

2. predator70

predator70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam coşkun abi arıyıp sorarım teşekkür ederim

3. adamrock

adamrock Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben 15 gün önce ERA 1.4 team abs aldım ve garantisi bozuladan lpg'yi kendileri takdırdılar.Güzel bir işcilikle takmışlar.Garanti devam ediyor.Sizaldıktan sonra takdırırsanız lpgnin sebep olduğu arıza kısmı garanti dışında kalıyor ki oda motor olur.

4. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ikinci el hyundailere de lpg taktıklarını söylemişlerdi servislerde, yani 6 aylık hyundaiye servis takıyor, garanti de devam ediyor. yanlış mı?

5. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    geçenlerde Antalya Cangarlar satış danışmanını aradım. Era alıcam ama mehen LPG taktırmak istemiyorum, 1-2 yıl bindikten sonra LPG taktırabilirim dedim. Eğer 1-2 yıl sonra LPG taktırırsam (sizin aracılığınızla sizin anlaştığınız BRC firmasından taktırmak koşuluyla) garanti dışına çıkar mı diye sordum. Danışman çıkmaz dedi. Ondan sonra kalan süre kadar garantiniz devam eder dedi.

6. era lacivert 08

era lacivert 08 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eraya bir hafta önce brc sıralı gaz taktırdım motor bugün motor soğutma suyunu kontrol ettim su seviyesi düşüğün altında duruyor lpg takıldıktan sonra motor soğutma suyu hiç ilave edilmedi
    1-yaklaşık bir hafatadan beri su düşük seviyede kullanıyorum soğutma sisteminde hava yapma ihtimali olabilir mi
    2- lpg nin regülatör parçası motordan su alıyormuş buna bağlı olabilirmi su seviyesi düşüklüğü
    3-bu parça bağlanırken hortumların içindeki havanın atılması gerekiyormu sonra sisitemin hava yapma ihtimali olabilir mi
    arkadaşlar sorularıma cevap alabilirssem çok memnun olurum teşekkürler

7. can_tanesi_38

can_tanesi_38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lpg konusunda ya formumda ben gormedım eger varsa da kusura bakmayın ^KME^ markalı sıralı sıstemlemler nasıl bır bılgısı olan yardım ederse memnun olurum ılgınıze sımdıden cok tesekkur ederım..

8. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    suyun eksilmesi lpg montajında kullanılan kelepçelerin ince olmasından kaynaklanabilir. bende de aynı şey olmuştu. suyu alan hortumların kelepçeleri ince olunca sızma oluşmuş ve su bitmiş. kelepçeleri kalınla değiştirince sorun çözüldü. lpg montajı yapan yerde bir kontrol ettirin bence...geçmezse servise gösterirsiniz.

9. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracım tüpten lpg ye geç geçiyo 2 km yoldan sonra ancak lpg ye geçiyor.
    kme marka sırakı sistem var. 2001 accent

10. Misafir

Misafir Guest

1 - suyun eksilmesi hava yapması anlamına gelmez, taşma kabından ilave edebilirsiniz.
    2 - Sını haldeki LPG'nin gaz haline gelmesi için ısınması lazım, bunuda radyatör suyunu beyinden geçirerek sağlıyorlar, sanırım LPG montajından sonra suyunu tamamlamamışlar, bu şekilde kaloriferden de randıman alamazsınız, hemen suyunu tamamlayın.
    3 - Söz konusu bile değil, su devir daim yaptığı için zaten otomatik olarak hava alınıyor.

Bu Sayfayı Paylaş