Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG danışma hattı.........

'LPG Sistemleri' forumunda Misafir tarafından 29 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yeni nesil sıralı sistemlerde kaza anında 3 tane emniyeti var gaz kesiyor ve patlama olayı olmuyor.dizelin gürültüsünü çektiğine değmez,motor bakımları pahalı

2. Misafir

Misafir Guest

Üstad sen hiç Era'nın dizeline binmedin galiba.....

3. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    seri olduğunu,benzinliden atak olduğunuve passat kadar gittiğini biliyorum ama hem alırken pahalı hemde tamiri bakımı pahalı,mazot kalitesiz olsa yolda bırakır,her yerde euro dizel yok

4. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    her yerde nasıl euro dizel yok ya anlayamadım?

5. Misafir

Misafir Guest

Benzinliyi aldıktan sonra arasındaki fark kadar LPG'ye para ödüyorsunuz hatta paravermekle kalmayıp arabanın orasını burasını deldiriyorsunuz.....ayrıca doğru heryerde eurodizel yok, mesela bizim köyde....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

6. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    yaw heryerde euro dizel olmasın kaliteli bilinen bi yerden aldıkca sorun cıkarmaz normal mazotta vallah bizim burda olduğu için bişey diyemiceğim.ama accentimden sonra ilk arabam ins dizel ya i30 yada pejo 407 olucak 2ay sonra hersey belli olucak ne alıcağım 2ayın gecmesini 4 gözle bekliorum...

7. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lpg ninde benzin inde dizel inde kendine has özellikleri,artıları,eksileri var,aralarında çok uçurum yok

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    hocam gerçekten dizele daha doğrusu hyundaının dizeline binmediğinizi çok belli ediyorsunuz.

1-hyundaı crdi motorları en sessiz dizel motorlardan birisidir.
    2-bakımları en ucuz motorlardır,mesela 15 binkm bakımı 150 tl tutuyor
    3-alırken benzinliden fazla ödüyorsunuz satarkende benzinliden daha pahalıya satıyorsunuz,elde ettiğiniz kar ve performansıda eklersek söylüyecek bişey kalmıyor.
    4-araba hiç bi zaman "mazot kalitesiz,benden bu kadar artık yürüyerek git"demez.kaçak mazot almadığın taktirde bişey olmaz..
    5-eurodiesel dağ başında bile var,eskisi gibi değil şu an dizellerin %90 ı eurodiesel kullanıyor.

ayrıca coşkun hocama katılıyorum;
    "Benzinliyi aldıktan sonra arasındaki fark kadar LPG'ye para ödüyorsunuz hatta paravermekle kalmayıp arabanın orasını burasını deldiriyorsunuz"ek:"garantinizi bitiriyorsunuz,motorun ömrünü yiyorsunuz"

9. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benzinli veyalpg li araçla dizelin bakımı aynımıdır. Arıza anında farkı nedir?
    100.000 km geçen iki araçtan benzinlimi alırdınız? Dizel mi? 60 binde ldınız diyelim. en iyi ihtimalle 2 sene onra 90000 olan dizeli kaça satarsınız.kim alır.Bence önemli olan noktalar bunlar.saygılar. Bu arada 2001 ls sıralı sistem km 'de kaç lira yakıyor?

10. sirinbaba33

sirinbaba33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm hyundai ciler. ben 2008 model getz ime atiker kit taktırdım. 17 000 km yaptım ve hiç bir sorun yaşamadım. Kiti takan usta depodan gaz getiren plastik hortumu tam motorun üzerinden geçirmiş. motorun üzerinden boylu boyuna uzatmış. o hortum alev alır mı. usta birşey olmaz, kite gelen lpg ısınmış oluyor diyor ama yinede içim rahat etmiyor. bir gün araba hararet yaparsa sorun çıkar mı arkadaşlar.

11. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    hocam hyundailer kolay kolay hararet yapmaz benim bildiğim lpg içinde bişe diyemicem...

olaki hararet yaparsa arac conta falan yakabilir...

12. svyde

svyde Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    garanti kapsamında lpg taktıran varmı.hyundai garantisi bozulmadan...

13. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    anlattığına göre pekte emniyetli bişey olmamış. o ne demekmiş motora lpg ısınmış olur falan. insan sallarda bu kadarmı desteksiz sallar. bence sen bi baktır hatta mümkünse yerini değiştir. bu arada atiker biraz bahta kalmış galiba. kimisi hiç menmun değil kimisi çok menmun. fiyatta uygun bende düşünüyorum ama çekiniyorum açıkçası...

14. ayyerus

ayyerus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben araba ararken biriyle tanışmıştım. getzine lpg taktırmış garantisi devam ediyo falan diyordu. o nasılmış dedim servisin yolladıgı yerde taktırmış öyle bozulmazmış. benim aklıma gelen servis müşteri kaybetmemek için insiyatif kullanıyor galiba. bi konuşmak lazım kurcalamak lazım öyle bişeyler yapılabilir diye düşünüyorum.

15. muratkara

muratkara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben eski sattığım 1999 model gls aracıma LPG taktırmak istediğimi Hyundai elazığ şubesine söyledim ve servisteki usta bana taktırma kardeşim,problemlerin bitmez,her yerden arıza çıkarır dedi bende inat etim ve ATİKER taktırdım ve2 yıl sorunsuz kullandım,lpg ile otobanda 195 e kadar hız yaptım,bu sürati benzinle yapamıyordum,Daha önce söylediğim gibi Hyundailer lpg ye çok uyumlu.
    Benim atiker taktırdığım servis lpg beyin,kontrol sistemi vb parçaları motorun en arka tarafına yani silecekmotoru yanlarına monte ettiler,kaza anındahasar görmemesi için yapmışlar,parça dizayn işi herustanın kabiliyetine bağlı,başka arkadaşım ankarada atiker taktırmış,motorun hemen önünde yani en ufak kazada darbe alacak yere takmışlar.o da benimkinin monte edildiği yeri görünce hayran kaldı

16. predator70

predator70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benim aracım era 2008 ben bu araca lpg sıralı taktırmak istiyorum ama hangi marka taktıracağıma kara veremedim sizce hangisi benim araca daha uygun olur.atiker konusunda ne düşünüyorsunuz beni bilgilendirirseniz sevinirim

17. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    servisinn gönderdiği yer bile olsa garantin bozulur ama sıfır bir era alıp teslim almadan önce 2.000 tl verip taktırırsan bozulmuyor,ama bilmiyorum yinede bişey olduğu zaman hemen halledilirmi yoksa bahaneler hazırmı...

18. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9

İ30'ada lpg olmaz kardeş yahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

19. asaf1221

asaf1221 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

bence brchttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

20. rain67

rain67 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Birol YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Selam... aracımdaatiker var sistem de sorun benim için yok sana tavsiye ederim...

Bu Sayfayı Paylaş