Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LPG danışma hattı.........

'LPG Sistemleri' forumunda Misafir tarafından 29 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Misafir

Misafir Guest

Ne nazı kafasını kırarım valla...........

2. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İşte onun için diyorum abi.İşinin ehli bi usta olmasa zaten sen bize sölemezsin.Buna dayanarak sen 4 silindir hyundailer için bi fiyat alsanda bu konunun altına yazsanda gaz taktıracak arkadaş o abiye gitse.Hem biz dua etsek hem bize biraz indirim yapsa hemde onun işi görülse nasıl olur?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

3. navy35

navy35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar,bazen yazılanlara çok gülüyorum. sevgili kardeşim al bi ATİKER bin gez 10 numara beş yıldız. Sadece önemli olan yetkili ilgili bilgili ve işinin ehli bir serviste taktır, sakın merdiven altı takan adamlara gitme.

4. Misafir

Misafir Guest

Adam bu işi Tr'de başladığından beri yapıyor, bu iş için İtalya'ya kursa bile gitti, ancak bir sürü marka ve ödeme imkanları var, taktırmak isteyen benimle bağlantı kursun beraber gidelim, yanlız gitmeleri başka beraber gitmemiz başka, telefonla bilgi almak isteyen'de bana haber versin'ki ben arayayıp söyliyeyim,önüne gelen "beni Coşkun abi gönderdi" derbaşa çıkamayız

5. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bir kere problemsiz gaz sistemi yoktur. Çünkü
    1- Eski arabalara yapılır. Eski arabaların zaten sorun çıkarması muhtemeldir
    2- Yamama bir sistemdir. Kurulumda sorun çıkabilir vb.
    3- Kullanıcılar kullanmasını bilmezler.

Bende Voltran var. Şu ana dek hiç problem yaşamadım. 25.000 km yol yaptım sadece gaz ile. Bu sistemler uzay mekiği değil. Bu nedenle italyan malı olmasının bir avantajı yok. Zaten tartarini de taktırsan fema regülatö baykan depo, şamandıra takacaklar. Sadece beyin denen parça italyadan geliyor. Belki bir de enjektörler.

Şimdi Tuzladan gelirken çektim makasları yaptım 140 ları vb. Performansta bir problemim yok. Tüketim 8.2lt/100km.

Şu sıralar 2 marşta almaya başladı bunun nedeni soğuk ve ayar gereksinimi diye düşünüyorum. İdare ediyoruz bakalım. Sıcakken sorun yok

Buyrun tartarini problemi
    http://www.lpghaber.com/html/PHPBB2/Hyundai-accent-lx-1.3-tartarini-yakit-problemi-topic-9918.html

Buyrun BRC problemi
    http://www.lpghaber.com/html/phpbb2/BRC-kiti-takili-aracimdaki-problem-hakkinda-topic-16354.html

Problemsiz bir sistem yok bence. Benzin gibi değil bunu bilerek taktırın. Yaz kış basarım marşı alır, 100km de 8 lt yakarım bir problem yaşamam demek ancak %30 a nasip olmuştur heralde. Araçta özellikle soğuk çalışmada sorun yaşarsın bir de tüketim yüksek olabilir. Gaz yememe ve stop etme de olma olasılığı yüksek problemlerden. Pimpirikli birisi isen tekrar gözden geçir.

Genele baktığımda ben memnunum. 1100 YTL ye taktırdım. Şu an + dayım.

6. serinde

serinde Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şimdilik vaz geçtim benzine devam...

7. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar.Ben aracıma Atiker sıralı sistem taktırdım 5 gün oldu.Takan kişi atikerin yetkili bayisi.Bide tesadüfen adam eşimin dayısının yakın arkadaşı çıktı.Ben 900 Ytl ye 100 peşin ve ayda 80 ytl 10 taksite taktırdım. 70 ytl proje için, 25 ytl sızdırmazlık raporu, 10 ytl ek-1 için ve 63 ytl de ruhsat yenilemek için ödedim.Şu anda sorunum yok çok şükür.

8. Misafir

Misafir Guest

Güle güle kullan kardeşim.......

9. 68AKSARAY

68AKSARAY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar, 99 model 1.5 gl accentim var. işimden dolayı her gün 150 km yapıyorum. 50ytl lpg ile 400-430 km yol yapıyorum.(sıralı sistem yok) brc marka beyin var. görüşleriniz için şimdiden teşekkürler....

10. t.capar

t.capar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Teşekkürler Coşkun abi.

11. Misafir

Misafir Guest

Mükemmel.... bazı klasik sistemler sıralı sistemden daha çok uyum sağlıyor...

12. 68AKSARAY

68AKSARAY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam bi sorum daha vardı. sivas-kangal da çalışmaktayım. kışın arabamın kolay çalışması için ne yapabilirim. malüm -20 yi görüyoruz...

13. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    antıfırız ve ısıtma sıstemlerını ateşleyıcılerı ve saglam kalıtelı bujılere sahıp olman gerek :)

14. Misafir

Misafir Guest

Yakıt olarak ne kullanıyorsun LPG,Benzin, Dizel, LPG ise sıralımı klasik'mi..

15. 68AKSARAY

68AKSARAY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    lpg(sıralı değil)- benzin( çalıştırırken kullanıyorum)

16. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Benzinliye birazcık tiner katabilirsin depoya veya yakıt katkısı daha iyi olur.Ayrıca antifiriz koydurduktan sonra mutlaka ölçtürmelisin.Geriye bi buji kalır.Kış bakımı tarzı bişey yaptığınzda aracınız her zaman tıkırt diye çalışır.Tabi benzinliyse.Gazlı araç sahipleri zor çalışıyor diyor ancak bnm eski 98de 1kerede marş alıyordu.Uludağa çıktığımda bile 1kere marşa bastı.Ancak -20 değildi havahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

17. Misafir

Misafir Guest

Bravo olması gereken bu, kışın kolay çalışması için ilk yapacağın şey kuvvetli bir aküye sahip olmak, en önemlisi bu, mümkün olduğunca yokuş'a bırak her ihtimale karşı, aracı rüzgara karşı bırakma, mümkünse kaputu açıpmotorun üzerini çul gibi bir şey ile ört çok faydası oluyor, ben hep öyle yapıyorum ve tek marşta alıyor, bu arada el frenini çekili bırakma sileceklerini kaldır.

18. 68AKSARAY

68AKSARAY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler.

19. 68AKSARAY

68AKSARAY Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar uygun bir soru değil ama kışı -20 ile 10 c arası sıcaklığa sahip bi yerde hangi yağı kullanmalıyım. su an 10-40 shell helıx kullanıyorum

20. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kullanmakta ıolduğunuz yağa devam edin ben ankarada castrol magnatec 10/40 kullanıyorum 5 senedir bi problem yok

Bu Sayfayı Paylaş