Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lovato Türkiye Distribütörü Sorularınızı Cevaplıyor

'LPG Sistemleri' forumunda Lovato tarafından 14 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. Lovato

Lovato Servis-Satış Yetkilisi

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Merhabalar, aracınıza Obd2 modelini öneriyoruz. Arka planda yakıt ayarı yapan , enjektörleri kuvvetli olan arıza lambası yakmayacak modelimizdir. Bayi listemiz aşağıda ki linkte mevcuttur. dilerseniz hangi ilde olduğunuzu söylerseniz direk bayi ismi de verebilirim.
    http://www.lovatogaz.com/turkiye-bayileri.aspx

2. e_uzun

e_uzun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    329
    Ad Soyad:
    Ebubekir uzun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teşekkür ederim cevap için İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum

C6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Lovato

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Anadolu yakasında Çözüm otogazı öneririm, marmara bölge distribütörü olarak lpg adına bütün ihtiyaç ve gereksinimlerinize karşılık verecektir.

e_uzun bunu beğendi.
  4. htanerg

htanerg Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Hüseyin Taner Gökmen
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Merhaba;
    2014 Hyundai ix35 1.6 GDI motorlu manuel vites aracım var. Sizin bu motor için önerdiğiniz sistem nedir? Sistemin güncel fiyatı nedir? Isparta'da önerdiğiniz bir yer var mı?
    Teşekkürler.

Lovato bunu beğendi.
  5. Atilla25

Atilla25 Guest

Merhaba.

2012 Model Accent blue 1.4 aracıma 29.02.2016 tarihinde Lovato obd 2 sistemi taktırdım.

Ancak 3 gün sonra sorunlar baş göstermeye başladı, arıza lambası yakmayan tek sistem, 3 gün sonra motor arıza lambasını yaktı. Servisine götürdüm, araç fakir karışıma düşmüş ondan dediler. Sonrasında hata kodunu sildiler..

Sonra araç gaz yememeye başladı.

Otomatik vites olan aracım, devir yüksetlmeye ve vitesleri geçmemeye başladı. Manuele alıp kendim geçiyorum, ancak motorda bariz bir yavaşlık, performans kaybı, gariplik var.

Neyse zaten yarın hyundai yetkili teknik servisine götürüp baktıracağım.

Ancak Yakıt anahtarı da problemli. İstasyonda gazı fullediğimde 4 ledin yanması gerekirken sadece 2 led yanıyor. Kısa bir süre sonra bu ledler sönüyor ve 4 numaralı kırmızı ışık yanıyor, bunu lpg servisine sorduğumda, "bütün araçlarda böyle abi, dert etme, sorun yok" dedi. Umarım tüm araçlarda böyledir.

Neyse, sloganınız %50 ye varan tasarruf, ancak 2. depoyu bitirmek üzereyim. Normalde 50 krş yakan aracım lpg de 40 kuruş yakıyor, buda %20 tasarruf demek.

Niyetim sisteminizi, markanızı kötülemek değil, asla! Uzun araştırmalar ve olumlu kullanıcı yorumlarına bakarak bu sistemde karar verdim.

Ancak montajını yaptırdığım yerdeki çalışanlar bana bu konuda, teknik olarak yetersiz gibi geldiler.

Lovato'nun pc programını bile düzgün kullanamadıklarını gördüm, telefon ellerinden hiç düşmedi ayar yaparken. Durmadan bir yerleri arayıp durdular. Bu da beni ister istemez kuşkulandırmaya başladı.

6. Muradona

Muradona Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Murat Başer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    AYNI MOTORDAN BENDE DE VAR. ÖNEMLİ OLAN LPG SİSTEMİ DEĞİL MONTAJ YAPAN YERİN USTALIĞI. BEN ATİKER GOLD TAKTIRDIM 5 AY ÖNCE ŞUAN MEMNUNUM.

7. palapula

palapula Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    özgür önal
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Benim sorum yağlı sistemler hakkında olacak.
    Neden yağ? Özellikle subapların yüksek sıcaklıkta erimesi vs.. detayları için soğutma yaptığı vs.. söyleniyor piyasada.
    yağ nereye veriliyor emiş manifoltuna mı? öyleyse her pistona her bujiye eşit miktarda nasıl gidiyor. diyelim ki gidiyor bunun soğutma anlamında subaplara ne faydası var? bunun da anladım diyelim manifolttan hava ile geldi subap emiş yaparken emme subaplarını soğuttu peki egzost subapları? yağ yandı gaz atılacak egzost subaplarına yağ ulaşmadı o subaplar hala sıcak? bir de yağ oranını ayarlayan bir mekanizma sensör vs.. yok yağ sürekli damlıyor. motor devri vs.. baz alınarak veya motor sıcaklığı baz alınarak veya subap egzost gazı vs.. baz alınarak yağ verilmiyor. yağ sürekli damlıyor yağ deposundan.
    ben bu konuyu inanın anlamadım. açıklayabilirseniz çok memnun olurum.

8. Lovato

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Hüseyin bey merhaba
    Aracınıza Lovato direk enjeksiyonlu sistemi takıyoruz, gdı araçlar için üretilmiş bu sistemin güncel fiyatı 2800 nakit, 3000 tl vadelidir. performans kaybı ya da herhangi bir olumsuzlukluk yaşamazsınız. aşağıda ki linkte ısparta bayilerimizi görebilirsiniz. tercihiniz için teşekkür ederiz.
    http://www.lovatogaz.com/bayiler/isparta

9. Lovato

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)

Arif bey merhaba

Öncelikle Lovato ailesi olarak her aşamada yanınızda olduğumuzu ve olacağımızı belirtmek isterim. Bu araçlarda da sıkıntısız kullanımınızı öngörüyoruz. Arıza lambası yanması ve gösterge lambalarında ki sıkıntılar tahmin ediyorum ki bayimizin yaptığı ayarlardan kaynaklanmış durumlar. Dilerseniz özelden hangi bayide yaptırdığınızı ve hangi semtte olduğunuzu yazarsanız ya da tel. numaranızı en kısa yoldan sorununuzun çözümüne gidelim. saygılarımla.

Atilla25 bunu beğendi.
  10. Lovato

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Özgür bey merhaba
    Bu belirttiğiniz madde halk arasında, bazen bizim de kullandığımız bir kelime ancak aslında sadece ''yağ '' değildir. Emisyonları değelendirilip üretilmiş Aslında yağlama sıvısıdır. Sizin de düşündüğünüz gibi sadece yağ olsa bu sefer de farklı maddi zararlara yol açabilir, katalitik konvertör vb.. yağlama sistemleri de ikiye ayrılmakta. manuel ve elektronik olmak üzere. Manuel sistemler manifolt emişi ile haznedeki damlayan sıvıyı çekmektedir. Sıvı genelde tek göze girdiği için ya da manifolta girişine en yakın göz bu sıvıyı çektiği için çok homojen dağılmamaktadır. Elektronik sistemler de ise aracın devir bilgileri yağlamanın ecu' sunda değerlendirildiği için yağlama oranını ayarlar ve özellikle bizim kullandığımız dağıtıcılar olduğu için ( her manifolta eşit olmasını sağlayan ) daha amaca yönelik , homojen dağılım sağlayan sistemlerdir. Sıvı,emme subaplarda film tabakası oluşturarak sürtünmeyi ve ısıyı azaltmaktadır. çalışma prensipleri ve işleyişi bu şekildedir.

11. palapula

palapula Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    özgür önal
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Açıklamalar için çok teşekkür ederim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lovato bunu beğendi.
  12. Kanwulf

Kanwulf Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Emre Kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Renault
    Oncelikle merhaba yaklasik 27 sayfayi tek tek okudum ve ilgi alakaniz cok hosuma gitti ben renault clio kullanicisiyim ama neredeyse hicbir yerde bu sekilde yardimci olani gormedim.Aracim 2002 1.4 16v clio ve voltran diye bir marka takili 1 2 gun icerisinde degistirmeyi dusunuyorum fakat lovatonun hangi kit i uygundur ve fiyat olarak nasildir pek bilgim yok.Ayrica bu islerde okudugum kadariyla en onemlisi yapan usta imis.Bunun dogrultusunda izmir de onerebileceginiz servis varmidir?

13. semyhcan

semyhcan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    Semih Güngören
    Yaşadığınız Şehir:
    80-OSMANİYE
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    lovato obd sistemi takıldı aracıma ve kalan menzili göstermez oldu aracımın km si birde her 10 binde filtre değiştirmek mecburi mi .. kendim değiştirsem ne olur 10 liralık filtreye 50 lira para ödedim

14. Lovato

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Emre bey merhaba

Teşekkür ederiz. Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz herzaman. Aracınıza Lovato Smart kit uygundur. herhangi performans kaybı yaşamazsınız. tamamıyla orjinal olan kitlerimiz , 2 yıl da garantilidir. Liste fiyatı 1600 tl nakit, 1700 tl vadelidir, ancak bölgelere de ufak değişiklikler olabilmektedir. Sektörümüzde işçilik gerçekten büyük önem arz etmektedir. İzmir' de bölge distribütörü olarak Aktif otogazdan hizmet alabilirsiniz. tel numarası :02322820606 . Yardımcı olacaklardır size. saygılarımla.

15. Kanwulf

Kanwulf Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Emre Kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Renault
    Ilgi ve alakaniz icin tesekkur ederim.En kisa zamanda gidip gorusecegim.Iyi calismalar.

Lovato bunu beğendi.
  16. Lovato

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Semih bey merhaba
    Aslında menzilin net göstermemesi beklenilen bir durum olsa da , hiç göstermemesinin başka bir nedeni olabilir diye düşünüyorum. dilerseniz kontrol ettiriniz. Filtre değişimi konusunda, normalde 15bin km 'yi geçilmemesi istenilen durumdur ancak yakıt katkı maddelerinin de fazla olması nedeniyle bu rakamlar daha da aşağıya çekilebiliyor. aracınız garanti içinde değilse ve böyle bir maharetiniz varsa olabilir ancak tekrar bir kontrol ( ayar + filtre sayacının sıfırlanması + kaçak kontrolü ) gerekir diye düşünüyorum. bir de filtre malzemesi de önemli tabi.

17. Güngör cankurt

Güngör cankurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Güngör cankurt
    Yaşadığınız Şehir:
    60-TOKAT
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Merhabalar 2009 model hyundai accent era 1.4 aracıma lpg kiti taktirmak istiyorum araç 56binde km de tokatta oturuyorum. Tokatta güvenilir bir firma bulamadım bu isi yapacak. Bana sivastan güvenilir bir firma tavsiye edebilir misiniz

18. Lovato

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Güngör bey merhaba

Obd modelimiz aracınıza iyi olacaktır. Sivasta Erkay lpg ile irtibata geçebilirsiniz, bilgileri aşağıda ki gibidir. saygılarımla

Adres: 4 EYLÜL SAN.SİT.12.B BLOK NO:15 MERKEZ
    Telefon : 03462262131

Güngör cankurt bunu beğendi.
  19. ndipi

ndipi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,712
    Ad Soyad:
    Nihat
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Lpg konusunda çok çektim. İyisi olsun dedim brc marka lpg takdırdım. Ama bir türlü düzen tutamadım. Hala da ara ara sorunlar devam ediyor. Aracım opel astra tek nokta full değil enjeksiyon değil. Eğer marka olarak bu marka mis gibi olur hiç sorun yaşamaz derseniz komple sistemi değiştirmeyi düşünüyorum. Öneriniz ne olur?

20. Lovato

Alınan Beğeniler:
    1,176
    Ad Soyad:
    DAMLA LPG
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Nihat bey merhaba
    Manuel sistemlerde bu tarz sıkıntılar genellikle ateşlemeden kaynaklanıyor, ayar da önemli ancak bunun kontrolünü yaptıralım isterseniz, ankara şaşmazda ki merkezimize gelebilirseniz.

Bu Sayfayı Paylaş