Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ld marka 15 jant resimleri koydum

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda tiger tarafından 9 Temmuz 2008 tarihinde açılan konu

1. BursaEra

BursaEra Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güzel olmuş farklı bi hava katmış

2. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayırlı olsun güle güle kullan bizede nasip olur inş......acaba jantın ofseti nedir ona göre bi seçim yapcam.....teşekkürler paylaşım için

3. tiger

tiger Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tuscaan kardeş sport wheells 15 inç 5 kol ld marka dersen zaten iyi yada kötü kendine model baka bilirsin yanlız yanak 45 al derim deha sportif durur ben amortisörleri fazla yormasın diye yani konfor olsun diye 55 yanak taktırdım Allah kalbine göre versin kardeş ama lastik seçimini ii yap uğultu açısından ve içi lastiklerin çelik kaplama diyolar ondan olursa ii olur tel sıklık sayısı fazla oluyomuş ben lasstikçi arkadaşın tavsiyesi ve birazda kelepir olmasından dolayı lassa impetus 2 aldım gayet kaliteli bir lastik performans lastiği olmasından dolayı biraz bana ağır oldu ama arabada bir okadar baba durdu tavsiyem paran varsa al tanesi 180 ytl felan ben dördünü 2007 üretim 110 ytl ye aldım amam dediğim gibi ikinci elde dikkat etmek lazım

4. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sağol tiger teşekkür ettim.....

5. tiger

tiger Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    unutmadan araca hayli bir yük biniyo yani motora onuda göz önün de bulundur derim

6. gone

gone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    ERKUT ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    14-BOLU
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    siyah ile beyazın olduğu jant eraya yakışıyo hele araba sıyahsa ama seninkinedeyakışmışhttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

7. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar yeni konu açmadım eski konuyuda hortlatmış oldum ama, sormak istediğim şu ki. Accent Era aracımı bu şartlar altında sanırım satamayacağım. Binmek durumunda kalacağım gibi. 15'' jant almak istiyorum. Lastikleride 195/60/15 düşünüyorum ne dersiniz sürtme filan olur mu? 195/55/15 seçiliyor genelde sanırım ama sürekli bozuk yollardave yük altında seyahat ediyorum.

8. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    motor zorlanır ve lastik sürter siz yanağı çok arttırmış olursunuz...55 yanak en ideali ama..... 185-60 da olabilir gerçi o da biraz büyük kaçar en iyisi 195 55 15 zaten fabrikada bunu tavsiye ediyor...

9. Misafir

Misafir Guest

Teşekkürler hocam. 195/55/15 taktıktan sonra bozuk yollarda daha dikkatli olunmalı ayrıca değil mi?

10. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    mutlaka arkadaşın 195 15 55 michelin lastiği balon yaptı...biraz pahalıya patladı ancak yol tutuş frenaj harika....virajlarda farkı hissediyorsunuz...

11. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    195/55/15 yanak korumalı olursa çok sağlam olur balon riski falan olmaz resimdeki lastik yanak korumalı incele istersen

12. Misafir

Misafir Guest

Pardon hocam hangi resimler bunlar ?

13. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

http://img509.imageshack.us/img509/6291/sn850328gb7.jpg

14. Misafir

Misafir Guest

Teşekkürler Harbi Genç41. Gerçekten çok güzel durmuş. Üzerindeki lastikler Lassa Impetus sanırım. Lastikleri alırken yanak korumalı yada korumasız olarakmı üretiliyor aynı ürün yoksa bu Impetusun özelliğimi böyle.
    Son olarakta, zaten sert olan süspansiyon bu lastiklerle daha bir sertleştimi bunu merak ediyorum.
    Düzenleyen : raven

15. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Modellere göre değişiyor bende michelin exalto var onlar yanak korumalı sertlik açısından değişen bişey yok sonuçta kavuçuk sadece balonu engelliyor extra bi sertlik söz konusu değil lastik alacağın zaman lastikçiye sosrsan o sana seçenekleri söyler çünkü her modelde yok ben lastiklerin tanesini 195 ytl ye aldım aynı ebatta 90 ytl yede vardı yanak koruması falan yok

16. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    ravenbende devamlı yüklü kullanıyorum 195/55/15 ten sorun yaşamadım.ama 195/60/15 takıyım dersen takma derim çünkü yüklüyken sürtme yapar.195/55/15 çok güzel oluyor,zaten 55 yanak kolay kolay balon falan yapmaz.tavsiye ederim.
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

17. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    ikinci el lastik niye aldınki?

18. Hoca1677

Hoca1677 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hayılı olsun güzel olmuş. Güle güle kullan...

19. Misafir

Misafir Guest

Hyundai era 06 hocam sizinle daha öncede konuşmuştuk bu konudaaslında. Yakında jantlarıdeğiştirmeyi düşündüğümden yinede teyid edeyim dedim tekrar.

Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim...https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
    Düzenleyen : raven

Bu Sayfayı Paylaş