Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LATİTUDE Vs SONATA

'Sohbet-2' forumunda qaan88 tarafından 23 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Saol abi. Cok güzel bir bilgi oldu benim için. Agustos veya sene sonuna dogru D sınıfı bir arabaya gecmeyi dusunuyoruz. Babam turkiye ye temelli dönus yapacagı için dogru duzgun bir araba almak gerekiyor. O yüzden, Avensis e de baktım, sonataya da chevrolete de, renoya da, citroene de. Sonata ve epica içlerinde en basit gorunenleri. Yeni sonata ayrı. Ama onunda fiyatı 80bine kadar cıkacaktır. Belki daha fazla. Aynı sekilde avensisler de 75-80bin tl den satılıyor.
    Yeni alınacak araba 2.0 olucak sanırım veya en kötü ihtimalle 1.5-1.6 dizel. Mümkünse öncelik otomatik dizel almak. Otomatik olmazsa da en yuksek manuel vitese sahip araba. Yol tutusu performans bakımından zaten D sınıfı araclar asagı yukarı aynılar. Aslında babamın eski ortagında kia carnaval vardı. Onlarda cok rahat. Olmazsa ne sonata ne latitude, gidip kia carnaval mı baksam.

Düzenleyen : qaan88

2. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Segment üstü çarpıcı boyutları, gücünü ifade eden ön yüzü, sağlam ve dinamik arka tasarımı ile Renault Latitude, göz alıcı tasarım ile zarafeti birleştiriyor. Cömert boyutları sıcak ve geniş bir iç mekân sunuyor. Arkadaki yolcular segmentin en geniş arka diz mesafesinden yararlanıyorlar. Latitude, yolcularının konforu ve rahatlığına dönük havayı temizleyen ve rahatlatıcı iyonizör sistem, 2 farklı seçeneği ile araç içi parfüm özelliği, hem öndeki hem arkadaki yolcuların bağımsız olarak sıcak ve soğuk hava ayarı yapabilmelerini sağlayan 3 bölgeli elektronik klima ve 4 modlu masajlı sürücü koltuğu gibi özellikler sunuyor. Renault Latitude, segmentinin en uzun aracı olarak dikkati çekiyor. Diğer donanımlar ile Renault Latitude, Carminat TomTom® Navigasyon, “3D Sound by Arkamys” ve “Bose Sound System” ile eksiksiz bir müzik ve ses sistemi, Bluetooth ve USB Connection, geri görüş kameralı ön ve arka park sensörü, Bi-xenon farlar, Renault eller serbest kart sistemi ve elektronik park freni ile konforu pekiştiriyor.

Performanslı ve sessiz 110 beygir dCi ve 175 beygir dCi iki farklı güç kademesinde sunuluyor. Tutumlu manuel şanzımanlı 110 beygir versiyonu karma parkurda 129 gram karbondioksit emisyon değeri sergiliyor. Otomatik versiyonunda ise esnek ve performanslı dCi 175 beygir sadece 100 kilometrede 6,5 litre tüketiyor.

Renault'nun üst gam modellerinin tamamında olduğu gibi Latitude de 150 bin kilometre veya 3 yıl üretici garantisinden ve 12 yıllık paslanmama garantisinden yararlanılıyor.”

Sürücü koltuğunun sırtlığı içine yerleştirilmiş 5 pnömatik tüp, 4 farklı masaj tipi (sürekli veya rastgele ve düşük veya yoğun şiddetli) sunuyor. Havanın yumuşaklığı, sırt boyunca hassas ve senkronize hareketlerle birleşince, bu koltuk gerek uzun yolculuklarda gerekse yoğun şehir trafiğinde, büyük bir sessizlik içinde eşsiz bir konfor sağlıyor.

Sol elin altındaki kumandalar, sürücünün masaj hava yastıklarını, belirlenmiş üç bölgeye göre (kürek kemikleri, sırtın ortası ve bel) şişme değerlerini arttırarak veya azaltarak aktive etmesini, mevcut 4 farklı masaj modu arasından kendisine en uygun olanı seçmesini ve koltuk ısıtmayı hizmete alıp almamasını sağlıyorlar. Alıntı.

3. @ykut

@ykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Arkadaş bu devirde ev almayıp araba alacaksın https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Şimdiki araçların içerisin de ne istersen var...

4. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    valla yaahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

5. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Aykut araba değil, tır alacaksın. Cocukluk hayalimdir tırcı olmak. Kamlumbaga gibi evini sırtında tasıyacaksın. Birde uluslar arası yola giden bir söfersen daha ne ister insan. Evinle birlikte dunyayı geziyorsun nerdeyse. Gerci sofore sorsan dunyanın en zor işi der....
    İlerde "emekli" olunca bir tır veya karavan alcam zaten.

6. goldwall

goldwall Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    slm arkadaşlar ben yeni üyeyim yanlış yere yazdıysam pardon ben ğeçenlerde daewoo nubira aldım 1998 2.0 cdx lpg yeni taktırdım km de 300 kuruş yaktı bana çok geldi sizce nasıl?

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  8. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    eski kasa sonata ile yeni kasası o kadar değişik geliyoki bana sanki biri başka dieri başka bi arabaymış gibi yeni kasa sonata 10 numara gözüküyo gözüme eskisi o kadar iyi deil

Düzenleyen : getz34

Bu Sayfayı Paylaş