Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lastik ve süspansiyon ile ilgili görüşleriniz.

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Turgay tarafından 24 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    ben 2 sene boyunca era aracımda kumho kullandım 195/55/15 ti.Gerçekten dayanıklı ve yumuşak lastikti.tavsiye ederim.Kumho KU31.....Hatta aynı araçta sadece 500 km kullandığım kar lastikleri var,depoda duruyor satacağım

2. oğuzdeniz

oğuzdeniz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben daha yeni aldım mishelin 175/ 70/13 4 lastik 284 lira 6 ay taksitli fiyatı peşin alırsan tanesini 90 liraya weriyolar. bide hediyesi var tabi 40 - 50 lira değerinde bi çanta içinde ilk yardım kiti 1 kg lik yangın söndürücü 2 adet reflektör ve el feneri . bu alış werişten gayet memnunum.

3. onur_006

onur_006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    4 lastik 90 tl den 360 yapar 284 yazmıssınız bende 1 hafta once aldım 95tl den 4 tane 380 liraya 5 taksit trafik setide hediye etmediler.eski pırellı 3000 orjınal lastıklerı cıkarıp mıchelınlerı taktırdıgımda farkı hıssettım yol sesi azaldı kucuk cukurları hissettirmiyor yumuşak lastik

4. 185 60 R14 michelin tanesi 140 lira
    dunlop ve hankook 95 lirahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

5. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Dunlop markasının hangi modeli acaba ? Kumho yumuşak lastiktir ama ömrü kısadır.

Goodyear lastikleri artık pek rağbet görmüyor, ama nedenini bilmiyorum.

Yumuşak ve performans lastiği isteniyorsa makul ve bir o kadarda kaliteli lastik olarak aklıma 2 marka geliyor. Yokohama & Toyo. Yokohama C-S Drive modelleri harikadır, Toyo T1R ise hem yumuşak hem ıslak zeminde vs yol tutuşu harika olup verilen paranın karşılığına veren lastik.

Michelin lastikleri iyi ama o kadar para vermek biraz ziyankarlık gibi, Yokohama lastikleri Michelin ile boy ölçüşen ve bazı modellerinde bir gömlek üstündür.

Aracımda Hankook marka lastikler vardı, sesten arabanın içinde durmak zordu. Toyo T1R performans lastikleri taktıktan sonra dünya varmış dedim....

Bu Sayfayı Paylaş