herkese selamlar, arkadaslar aracımda lastikleri parlak gorme hastalıgı var biraz bende. Gecen sene newmix diye bir markanın lastik parlatıcısını kullanıyordum. Bu sene tekrar alacagım ama onerileriniz varsa dikkate alıp o ürünü almak isterim
Newmix türk markası cilasindan memnun kalmamistim ithal ürünler kullandım daha önce. Lastik parlatıcısi nasıldır bilmiyorum n11 e baktım 55 lira bence pahalı petrollerden 20 liraya alıp geçiyorum ben
Benim aklıma şöyle geliyor. Lastik parlatıcı kalıcı bir şey değil. Onun yerine lastiklerin kenarları kapatılıp parlak siyah boyayla boyanırsa nasıl olur. Mat siyah boya da olabilir. Sürülebilir ya da sprey. Bir denemek lazım. Bizim lastikler de tam siyah değil. Biraz kahverengi gibi. Bir ara lastik parlatıcı kullanırdım.
bugun petrol ofisine girdim en ucuz lastik parlatıcı 45 TL masallah bakalım netten ucuz yollu bise bakacagım sanırım
Daha önceki lastiklerimde kötü lastik parlatıcı kullandığım için lastik yanaklarında 1 sene içince kılcal çatlaklar oluşmuş bana da bi lastikçi söyledi bu sebepten olur diye. Sonax, würth. Turtlewax gibi kaliteli markalardan alınırsa daha iyi olur. Ben Şuan bol köpükle yıkıyorum sadece
Lastik parlatıcılar aslında lastik sağlığına zararlı , hem daha da matlaştırıyor hem de kılcal çatlaklar oluşturuyor. Bir petrol türevi olan vazelin lastiklere zararsızdır. Çok az miktar vazelin sürülmüş süngerle lastik yanakları parlatılabilir , vazelin kendi türünden olduğu için sorun olmaz. Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi