Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LASTİK Markaları-Tavsiye ve YORUMLAR

'Getz Forum - Club' forumunda Ogun tarafından 7 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Abimde 45bin km sorunsuz ve memnun bi şekilde kullanmıştı Hankook lastiklerini şimdi Brigstone Turanza Er300 aldı 4 adet.

2. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    fıorınoda 40.000 km de 4 ununde tellerinin çıktıgına şahid oldum kullananın haberi yok kışlık lastikleri taktırınca anladı

3. sdiect

sdiect Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Starex panelvan aracıma Michelin Agilis almak istiyorum kullananlar memnunmu paylaşırsanız sevinirim saygılar.

4. kmurat40

kmurat40 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar geçen hafta michelin energysaver lastiklerinden aldım getzimeinanın araba kullanmaktan ayrı bir zevk almaya başladım o derece yani

5. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Tavsiye ederim. MEmnun kalacaksınız.

6. kepuze

kepuze Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bridgestone un kışlık lastikleri lastikten öte birşey arabanın abs sinin takırdadığını hiç hatırlamıyorum koca kış. yazlık ise gttik achilles aldım V kanal kim alacaksa kesinlikle uzak dursun arabadan resmen kamyon ugultusu geliyordu zaten gttim değiştrim yine bridgestone un piyasa ürünü goodride takılı şimdi bi mevsimlik lastik için çok çok güzel

7. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    354270 ,
    Konu kirliliği yaratmamak için konuyu lütfen ortak konulardan takip edelim.

ARAMA yı kullanmayı , Arama yaparken 6 aydan daha eski seçeneğini seçmeyi unutmayın.

8. muallim55

muallim55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lastiklerime baktım. GoodYear GT3 175/70R/13 Üretim tarihini 0104 diyor. Daha önceki sahibi 40000 lerde takmış. Şu anda araç 86000 de. Ben alalı 2 yılı geçti. Dişlerin derinliği 3mm incelediğimde herhangi bir deforme göremedim. Çatlama, balon vs. yok. Yine de değiştirmem gerekir mi?

9. onur007_77

onur007_77 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar Continental de yumuşak lastik ancak kısa sürede balon yapıyor ve neredeyse mıcırda patlayacak kadar incemi desem yumuşakmı desem bilemiyorum ben aldım pişmanımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

10. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    tucsona pirelli scorpion STR aldık hiç memnun değilim..eski bitik kumholar daha iyiydi..lastikler yola yapışmıyor..fren mesafesi arttı..şikayetimi fabrikaya ilettim çagırdılar gittim ölçtüler diş derinliği kumhodan 1.1mm daha derinmiş ve kumhodan daha yumuşakmış..fotograflarını filan çektiler.bakalım ne olacak.. ama hiç ama hiç tavsiye etmiyorum..

11. SERKANEREN

SERKANEREN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Brigstone Turanza Er300 H serisi performans lastiği..2 yıldır kullanıyorum.Araç kullanmaktan bu kadar zevk almamıştım Brigstone Turanza Er300 den önce...

12. f_karadag

f_karadag Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Slm,

Ben 2007 GetzVGT de orjinal ebat 175/65 R14 2 yıldır B330 Evo kullanıyorum. Konfor çok önemli değil, İstanbul şartlarında 4 mevsim gidebileceğim bir lastk arıyorum diyorsanız önerebilirim. Diş derinliği çok iyi ve İstanbul'un hafif kış şartlarında sorunsuz,sağlam bir lastik.
    (Buna rağmen yedekte 2 adet Debica Frigo kış lastiğim de mevcut ön çekiş tekerleri için)

13. f_karadag

f_karadag Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende haftasonu orjinal 175/65/ r14 lastiklerimi 195/50 r15 ile değiştirdim. Lassa İmpetus revo aldım. 60 gün içinde koşulsuz iade kampanyaları var.

195/50 ve 185/55 arasında çok kararsız kalmıştım.Sonunda forumlardaki yorumları ve lastikçileri dinleyerek 195/50 de karar kıldım.

2-3 günlük şehir için kullanımından sonraki ilk izlenimlerim yakıt tüketiminin arttığı, (dizel olmasına rağmen)

Buna karşılık yol tutuşun fark edilir şekilde iyileştiği.

Sizce 195/50 de devam etmelimiyim, yoksa iade kampayasından yararlanıp 185/55 ile mi değiştirsem ?

14. bosco

bosco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    ya arkadaşlar nedir bu michelin takıntınız anlamadım Continental conti eco contact 3 10 numara lastik getzimde harika iş çıkarıyor cnntürk mü ntv mi ne sırf bu lastiği incelemek için portekize gitti adamlar formula pistinde test yaptılar deneyi görün almanüretimini bulursanız kaçırmayın fazla testlere de bakmayın her araçtada farklı performan gösterebilir ve ölçüde tabiiki saygılar

15. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    ebat konusunda karar sizin ama impetus mükemmel bir lastik.bence ebatların orjinaline yakın olması daha uygun,tabi ki tecrübe edenler daha iyi bilir.

Düzenleyen : era-euro5

16. Tolga58

Tolga58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bencede Lassa çok iyi benim kışlık lastikler lassa mükemmel sürüş keyfi veriyor ve yol tutuşu da çok iyi

17. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

18. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4

kore malları gayet güzeldir ve en az good year lassa veya bırgstone kadarda kalitelidirler...

Ben hepkumho ve marshall kullanırdım çok memnundum bu aracımada hankook taktırdım 10 bin km dir çok çok memnunum.Ama hankook yaz lastiği 4 mevsimlik değil yani.

19. Tork

Tork Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    konfor açısından michelin energy saver bambaşka.sürüşe ayrı bi tat katıyor.tek dezavantajı çok yumuşak.dikkatli kullanmak lazım yırtılmalara karşı.

20. ilkercan

ilkercan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Lassa Atracta diyorum.Aracın üzerindeki Pirelli P6000'leri keşke daha önce değiştirseymişim.Araçtaki konfor ve yol tutuş inanılmaz düzeyde arttı.Artı bir yıl da yol yardımı.Mutlaka deneyin.

Bu Sayfayı Paylaş