Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

LASTİK Markaları-Tavsiye ve YORUMLAR

'Getz Forum - Club' forumunda Ogun tarafından 7 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    LAstik sseçimi , markalar ve hyundai modellerine göre seçimler yazıldı ve çizildi.

Lütfen ilk önce Ana sayfada A R A M A butonunu kullanınız.

2. erdal064

erdal064 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tsk ederim lassa ve dunlop ta gelip gidiyodum. Lassa almayı düşünüyorum artık tskler...

3. usta şöför

usta şöför Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    öncelikle merhabalar ben aranıza yeni katıldım hyundai accent sürücüsüyüm artı tır şöförüyüm eniyi tavsiye edeceğim hem çok uygun fiyatı hemde mükemmel bir lastik ben bursalıyım ve uldağa bile karda buzda hiç zorlanmadan inip çıkabiliyorum tabiiki petlas snow master 2 senedir kullanıyorum çok kişiyle iddaaya girmişimdir zincirsiz gidemezssin dedikleri yerlerde bile benim yüzümü kara çıkarmadı herkeze tavsiye ederim

4. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yaz lastiği yada 4 mevsim tavsiyesi ne olurdu ?

5. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bende her zaman kumho kullanırdım bu sefer marangonı taktım italyan malı hem hesaplı hemde çok güzel bir lastik tavsiye ederim.185/65/14 80 tlye aldım

6. i_zec

i_zec Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ankara da olanlar bilir bilkentın arkasından beytepe koyune bı yol cıkar baya dik bı yokus .bugun yokusun onunde olusan trafıgı atlatıp kendımı buzlu yola vurdum, gayette guzel cıkıyordum petlas larla taki onumdekı araç yokusun ortasında durana kadar.durmak zorunda kaldım tabi bende .duran aracı gecmek ıcın, karsıdan gelen arabanın gecmesını bekleyıp tekrar kalktım patinaja düşmeden gayet guzel kalktı ama onun da arkasından bı araç daha gelıyodu ve gozum yemedı ondekını sollamayı .tekrar durmak zorunda kaldım.ama bu kez kalkmadı araba ... kısacası yokusun ortasında durmasaydım benı mahçup etmeyeceğine emındım petlasların .bilkent unıversıtesının ıcınden cıkıp ,donuste yıne o yokustan vites ve hafıf fren karısımıyla ındım . bı kez olsun kayıp tehlıkeye atmadı benı.kısacası ben memnunum petlasalardan ,yani fiyat / performans oranı bir kış lastiği için çok iyi.

7. DaMdaKi_KeMaNCi

DaMdaKi_KeMaNCi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Suat suna
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Getz'imin orjinal olan Kumho marka 175 x 65 x r14 lastiklerinin performansını ilk günden beri beğenmiyordum.Geçenlerde bi jant lastik takımı alayım dedim ve aklımda 195 x 50 x r15 ebatları vardı. Continental ya da Dunlop lastik düşünüyordum amao ebattaki sadece lastiğin fiyatı 1.000 TL yi buluyordu. Ama adam bana General diye bi marka önerdi Alman malıymış, pek içime sinmeyerek de de olsa beğendiğim bir jantla beraber aldım. İnanın bulastiği aldığıma o kdr memnunum ki anlatamam.Islak zeminde olsun, kuru zaminde olsun saatte60-70 km hızla giderken frene abanıyorum en ufak bir kızaklanma bile olmuyor. Virajlarda desen mükemmel bir performans. Belki inanmayacaksınız ama direksiyonda da öyle bir sertlaşme olmadı. Yakıt sarfiyatında da öyle bir fark yaşamadım.

4 Adet General 195 x 50 x 15 Lastik 500 TL

8. sdiect

sdiect Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Hakan Yıldız
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Herkese selamlar,starex crdi panelvan aracıma 4 adet orjinal ebat olan (205.70.15) lastik almak istiyorum,nadirde olsa 800kg kadar taşıdığım oluyor.
    Hangi lastiği tavsiye edersiniz,lastiğin yük hız kodlarındada yardımcı olursanız memnun olurum,lastik konforlu olsun istiyorum.
    Tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum herkese saygılar.

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    arkadaslar bende 235/60/16 ebatlarında lastik arıyorum..lastikçi ACCELERA diye bir marka önerdi üzerindeki kumho'dan çok daha iyidir dedi fiyat 175tl..yada michelinHP buda 300tl..sizce ne yapmalı..

10. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
  11. usta şöför

usta şöför Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    yaz lastiğinin markasınıpek önesemiyorum yeni ve ucuz olsun yeterli zaten aşırı hızlada işiniz yoksa kar lastiği kadar önemli değil bence

12. nanise

nanise Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende falcen die bir markayı tavsiye üzerine 4 adet aldım 185/65/14 tane78 tl..serviste taktırdım vede çok memnunum hem yumuşak hemde uygunjapon işi..

13. msarp

msarp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    muzaffersarp
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    merhaba arkadaşlar; 2002 allegro mda aldığımda üzerindeMICHELIN ENERGY vardı50.000 yaptı bugün değiştirdim. b 250 aldım birde bunu kullanlalım bakalım performansını ve türkiye yollarındaki dayanıklılığını göreceğiz.4 adet bridgestoneb250 360 tl -6 taksit.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

14. oaoh

oaoh Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardeşim, hayırlı uğurlu olsun lastiklerin ama? 1-lastiklerin kolay kolay eskimez 2-lastiklerin dayandığı sürece o aracına acırım o lastikler lastik değildir, adeta demirdir.aracının sarsıntıdan dolayı ömrü yarıya iner, yolun bütün bozukluğunu hiç azaltmaksızın arabaya yansıtır. lastikler yumuşak olmadığından aracın içinde uğultudan duramazsın. ben aylardır forumlara bakıyorum en sessiz lastik hangisi diye, en sessizi michelin ve nokian, en ses yapanı ise b250 allah kurtarsın o lastiklerden

15. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar yaz geldi ve 45000 km yaptıgım lastikler de pert oldu artıkhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    güzel bir lastik tavsiyesi alabilir miyim? fiyat çok önemli değil..

nasıl bişey arıyorsun derseniz
    1. Güvenebileceğim bir lastik olmalı.. yol tutuşu iyi olmalı yani
    2. Az ses çıkarırsa sevinirim.. (era larda zaten yalıtım problemli)

16. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    guzel secım ben de kullandım tam turkıye sartlarına uygun lastık oyle denıldıgı gıbı ses falanda yapmıyor ayrıca yol tutusu mukemmel

17. aaaccc

aaaccc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    maxxis tavsiye edebilirim, 2 hafta oldu 4 adet yeni aldım, fiyat performans yaptığınızda hakkını fazlasıyla veren bir lastik, değişimden sonra lastikleride bir çok kez denedim hızlı viraja girme, yağmurlu ve kuru havalarda ani fren hiç bir şekilde ters bir durum oluşturmadı. Ses konusunda 96 model yalıtmı neredeyse çok az olan aracımda bile lastik sesini duymak için camı açıp kafayı çıkartıyorum. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Maxxis MA-E1 modeli aldığım lastikler. buda resmi:

Lastik üreticisin we sitesi:
    http://www.maxxis.com

fiyat olarakta lastik adet fiyatı 70tl geldi. R13

18. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    kemkem Lütfen Konuyu buradan takip edin.

19. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yeni aldığım jant lastik takımında kumho kh11 lastikler var. haftasonu yalovaya gittim. Başım ağrıdı vallaha, feci bir ses var, yol tutuşuda pek iyi değil. Tabi bunun sebebi 1 senedir kullanılmıyor ve yatıyor olması olabilir. Biraz eskiteyim hala aynı şikayetlerim devam ederse değiştiricem.

20. vodoo19

vodoo19 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende Michelin Energy kullanıyordum Accent' imde. 5 yıldan sonra geçen hafta değiştirdim lastikleri. Çok memnundum özellikle yağmurlu havalarda yol tutuşu çok başarılıydı. Yine Michelin alacaktım. Lastikci abimiz Hankook önerdi. Takalım bir hafta bin beğenmezsen geri getir dedi. İki hafta oldu gerçekten çok memnunum. Michelin i aratmıyor desem yeridir. Yumuşak ve çok sessiz bir lastik. Virajlarda da gayet güvenli bir sürüş hissi yaşıyorsunuz. Özellikle yağmurlu havalarda. Maaliyetini düşününce de hesaplı. İki tane Michelin 230 TL geliyor. Ben 4 tane Hankook u 310 TL' ye aldım. 1 yılda ücretsiz 7/24 yol yardımı alıyorsunuz. Lastik almayı düşünen arkadaşların bilmesini istedim..https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Düzenleyen : vodoo19

Bu Sayfayı Paylaş