19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lassa impetus Çok Yaylanıyor

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda safir46 tarafından 15 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. safir46

safir46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla benim olduğum yerde çok yağmurolmaz çöl burası çok kışta yok bende hep şehirler arası double yol yada otobanda biniyorum şehir içi çok az biniyorum beni de zaten bu kalitesiz double yollar deli ediyor
    Düzenleyen : safir46

2. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    o zaman sıkıntı yok, hayırlı olsun kazasız belasız kullan, ama bundan sonrası için tavsiye etmem, lastik önemlidir

3. safir46

safir46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlsıı bakalım. modelde önemli aslında revo modeli dışındakiler bunu yapmayabilir.

4. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    olabilir, aslında yol durumuna göre lastik almak en sağlıklısı, şehiriçi kullanılıyorsa T serisi almak daha mantıklı, H serisi sehirler arası için, ne marka alırsam alayım bundan sonra T serisi alıcam, frenlerimi hissetmek istiyorum:)

5. safir46

safir46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben zaten şehirler arasında biniyorum deyince bu lastiği tavsiye etti adam yani mesela şöyle bir iyiliği var eskiden 2500 devir/dk 3000 devir/dak arasında bir yerde 5 vitesle 90 da giderdi şimdi aynı yerde 100 le gidiyor araç yol tutuşu gidişi çok güzel tek sıkıntı o zıplaması işte

6. aretias

aretias Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya alışıcaksın yada bagaja iki tane kum çuvalı koyucaksın :) başka yolu yok

7. safir46

safir46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    alışırım heralde benim korkum lastiğin bozuk olma durumu lastik bozuk değilse bence proplem yok salında çok 100 km yi geçmem bir iki şehir içinde kırmızıda filan coşuyorum o :) başka yormam arabayı daha 27 binde araç yazık zorlamamak lazım fazla

Bu Sayfayı Paylaş