Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Lada Ncap Testi :))

'Resimler / Yazılar / Komik / Multimedya' forumunda sfzb67 tarafından 9 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

  1. kaanp

    kaanp Kayıtlı Üye

    Katılım:
    3 Nisan 2011
    Mesaj:
    33
    Alınan Beğeniler:
    0
    Şehir:
    Türkiye
    Mizansen olarak çok hoş yapmışlar.

    İlk ladam 92 modeldi ve 0 km almıştım. Aldıktan yaklaşık 3 ay kadar sonra ilk crash testini Mecidiyeköy meydanında 90 km süratle yapım. Çarptığım broadway'de (önümde trafik ışıklarında sarı yandı diye kazık fren yapan bir sürücüydü.) arka tampon bagaja çöktü. Benim araç ise ön farlar ve ızgara, ön kaput ve iki çamurluğunda ön kısımları dağıldı. En garipsediğim isekatlana katlana kaputun bana doğru gelmesi olmuştu.

    İlk araç ve ilk kaza olduğu için kaputun bu kadar düzgün şekilde (resmen bir akordiyon körüğü düzgünlüğünde) katlanıp mahfolmasına sebep bulamamıştım. Sonradan öğrendim. Çarpma basıncı içeri ulaşıp sürücüyü etkilemesin diye kırılma bölgeleri varmış. Kaput onun için katlanmış. Hakikaden de dedikleri gibiydi. içeride 90 km sürate rağmen ciddi bir çarpma basıncı hissetmedikti.

    Bu sebeple Ladalar özellikle de Samara için hiç de kötü söz söylemeyin. Kullanıp da kazaya karışanlar (özellikle de benim gibi yüksek süratle) ne dediğimi anlar.

    Hakikaten 170 km sürate kadar çok düzgün şekilde ivmeleniyordu. Yolda da son derece dengeli gidiyordu. Sahibi olduğum 5 sene boyunca periyodik servisler hariç (hepsi yetkili servislerde yapıldı) hiç servis ihtiyacı olmamıştı. Hemen hemen ilk günkü konforunu korumuştu.
     
  2. tamerx27

    tamerx27 Kayıtlı Üye

    Yaş:
    33
    Katılım:
    5 Şubat 2011
    Mesaj:
    247
    Alınan Beğeniler:
    2
    Şehir:
    Türkiye
    Ad Soyad:
    Tamer KANALICI
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP

Bu Sayfayı Paylaş