Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Laci Era 'mıza Laci Hava filtresi : ))

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Oguzz tarafından 2 Haziran 2010 tarihinde açılan konu

1. senseyak

senseyak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın bir kaç şey söylemek istiyorum.

Doch motorda açıkhava filitreleri gerçekten çok güzel emiş sesi veriyor.
    Ancak taktığınız filitre konumu itibariyle sıcak hava çekecek motordan ne kadar uzaklaştırırsanız uzaklaştırın o kaputun içerisinde olduğu sürece içerideki cehennem gibi sıcak havayı emecek ve buda size -3 ila -7 hp (kesin rakam vermek imkansız) ye mal olacaktır ve uzun süreli performanslı kullanımlarda aracta bir şişme hissedeceksiniz üst devirlerde kesiciye yaklaşacağı zaman bir çatlama hissedeceksiniz özellikle sıcak havalarda.

Filitreyi soğuk havanın direk giriş yaptığı bir bölgeye tampon içi çamurluk içi gibi yerlere port açarak monte ederseniz +2 ila +4 hp hava koşullarına bağlı olarak kazanabilirsiniz.

Düzenleyen : senseyak

2. aLi_GS

aLi_GS Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    benım patronumun oglunda toyota corollla 1,6 2009 model war aynı fıltreden taktı o 3 bin devrden sonraki ses senın dedıgın gııbı ınsanın ıcındekı canavarı ortaya cıkartıyor :)) olmaz böle bi sesçok fenaa cekısden dusuyor fılan dıyolar inanmıyorum otobanda 190nı gördükkesici devreye girdi :D:))iyi yapmışssın gülegüle kullan ayda bir basınclı hava ile temizle suyla yıkamasan ıyı olur ben öyle yapıyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif
    Düzenleyen : aLi_GS

Bu Sayfayı Paylaş