Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

küt küt ses var

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mehmet şimşek tarafından 27 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. hsari

hsari Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    "ERA 'yı beğenmeyen 3 tane şahin alsın"
    "Gidip artık malzemeden üretilen dacia alsaydınız keşke.
    "o zaman 24.000TL'lik araba'yı 27.000TL'ye alacakmısınız"

Yukarıdaki cümleler için tribün amigoluğu mu yoksa şirket avukatlığı mı desem? Her ikisi için de geçerli cümleler. Rezilliğe bak. Daha iki gün önceToyota yüzbinlerce aracını geri çağırdı. Paspas gaza takılıyor varmış.Kul yapısı, bu tür şeyler olabilir. İnsanlar sorunlarını dile getirir. Tüketici dernekleri işin içine girer. Üretici firma prestijini düşünerek veya tüketici dernek/kurumlarının baskısıyla gerekli düzeltmeleri yapar.
    Açıkçası ben üye olduğumda buranın forum olduğunu zannettim. Daha önceki araçlarımla ilgili de çeşitli forumlara üye olmuştum. Her forumda ticari olarak faaliyetler oluyordu. Fakat buradaki olay çok çirkinleşmiş. Bir forumda modların bu tür cümleler kurması tek kelime ile "rezillik".

2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ne yapalım hocam rezil rezil takılıyoruz işde ... buyrun sizde dahil olun ! .

hyundaicluptr'nin hyundai markasından hiçbir çıkarı ve karı yoktur , kurumsal bir forum olmadığından hyundai sevenleri elbetteki markaya sahiplenip fanatiklik yapacaktır , ben de dahil ...

hyundai marka aracım yok sadece bu insanların dostluğu için bu sitedeyim ...

onlar avukatlık yapmıyorlar ama ben yapıyorum , hepsinin avukatıyım .

o kadar https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bu sizin yorumunuz.Bu sitede rahatsız olduğunuzu düşünüyorsanız neden buradasınız.Mod arkadaşlarımız gereken kişilere gerektiği şekilde cevap verme hakkına sahiptir.Kime neden ne biçimde cevap verilmediğini bilmeden,sadece yapılan yorumlara göre kendi yorumunuzu ortaya koymayınız

4. y.emre

y.emre Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    Yunus Emre YILDIZ
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    lastikleriniz pirelli p 6000 ise ses yapması doğaldır takın michelin bakın keyfinize dün aksam üstü taktık şuan pamuk gibi oldu araba frenler bile fark ediyor..

5. hsari

hsari Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1. Aracımdan memnunum, arkadaşlarım da sıfır araç almak istiyor tavsiye ediyorum.
    2- Forum fikirlerin paylaşım yeridir. Yukarıda tırnak içerisinde belirttiğim cümleler üyeler tarafından dile getirilirse anlarım, "fanatiklik" olsa bile saygı duyarım. Fakat moderatörün bu tür cümleler kurmasından rahatsız oldum.
    3- Yine yukarıda belirttiğim gibi "kul yapısı" sorunlar olabilir. Zira bu başlık altında belirtilen sorun benim aracımda da var.
    4- Yukarıda yapmış olduğum suçlamaların arkasındayım.
    5- Bu forumu son ziyaretim, son mesajım. Yazılacak mesajlara da cevap vermeyeceğim.

6. ekol

ekol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benımde aynı sorunum var ama bu eranın hastalıgı dedıler arkadan aracın lokurtu sesı ep gelıyor

7. TuAF2007

TuAF2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

8. sportmen

sportmen Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    73
    Ad Soyad:
    Talha_Celal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley3.gif

9. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    gereksiz gerginlik yaratmanın alemi yok arkadaşlar. birimiz bir soru sorduğunda illa keyfine uygun cevap verilecek hali yok. isteyen fikrini yazar istemeyen yazmaz. modların bilgi ve kişilikleri konusunda en içim çok rahat. her biri ile canlı canlı sohbet etmişliğim fikirlerinden faydalanmışlığım var. hiçbiri bilmediği konuda laf söylemiş olmak için konuşmazlar.
    ses sorununuz için bence spor yay kullanan arkadaşlardan görüşlerini alabilirsiniz. belki spor yayın bu lokurtuya olumlu bir etkisi olmuştur.

10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,162
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yaw mod. olmak ne zormuş. Ben mod değilkende bunu yazmıştım. Şimdi hem mod'um hemde rezil :) Mod. olunca çok saldıran oluyormuş bunu öğrenmiş oldum.
    Düzenleyen : MSC

11. Prof.Matematik

Prof.Matematik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba,
    Donanımhaber forumunda bu sitenin linkini vermiş bir kullanıcı.
    Bu vesileyle ben de üye oldum.

Siteyi incelerken 0 km. aldığım 2010 model Accent Era'nın aynı sorununu yaşayanları gördüm. Aslında yalnız olmadığıma sevindim. Ancak servisin bir çözüm üretemediğini görünce üzüldüm.

Konuyu okumaya devam ederken bir mod'un gereksiz yere konuya girip ortamı germesiyle kavganın başlamasına ise şaşırdım. Şu markaları babamız üretmiş gibi sahiplenme olayını bırakmamız lazım artık. Şirketler bile bunu yapmıyor hemen geri çağırıp sorunu çözüyor. Daha yeni koskoca Toyota milyonlarca aracı geri çağırdı.

Benim sorun da arkadaşların ki gibi çukurlu yollara girince arkadan lokurtu sesi geliyor. İlk başta kablo falan çarpıyor sanıyordum sonra lokurtu gibi olduğunu anladım. Düz yollarda ise sorun yok, ses yok. Aynı sorunun bu kadar kişide de olduğunu görünce bunun kesinlikle kronik bir sorun olduğu kanaatine vardım. Yapmamız gereken Hyundai genel müdürlüğünü telefon ve email yağmuruna tutmaktır. Acı ama servislerin daha sorundan haberi yok... Bu sorun sadece 2010 Accent Era'larda var.

Düzenleyen : Prof.Matematik

12. ozgurgs80

ozgurgs80 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende lokurtu sesi yok daha 350 km de araç. şimdi bende endişelenmeye başladım acaba sonradan gelirmi diye

13. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    merak etme. yakında sesleri duymaya başlarsın. çok sabırsız gördüm senihttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttp://hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

14. tuncaay07

tuncaay07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar benim arabdanda (1,4 era team 2008 model) özellikle önlerden lokur lokur diye bi ses geliyodu servise gittim amortisörler patlamış değiştirelim dediler.şimdi ses kesildi parada almadılar

15. Prof.Matematik

Alınan Beğeniler:
    0
    amortisör patlaması arabaya nasıl zararlar verir?

16. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    zararı var
    Düzenleyen : alpozturk2002

17. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    zararı olmaz olur mu???
    yol konforunuzun etkilenmesinden başka,
    aracın kasasına daha sert kuvetler etki, bu da daha çabuk eskimeye yol açar,
    ayrıca amotisörleriniz sağlamken girdiğiniz sert virajlara aynı şekilde girerseniz şaşırtıcı bir şekilde aracın yoldan çıktığını görürsünüz. ben de 3 ay kadar arka amortisörlerim patlak kullandım. aracın yoltutuşu yarıyarıya düşüyor desem sanırım abartmış olmam.
    son olarak amortisör patlayınca tekeri tutan kollara etki eden kuvvetlerin yönü biraz değişiyor, bu da kollarda yamulmaya yol açıyor, uzun süre patlak amortisör ile araç kullanırsanız masrafınız artıyor.

18. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Herkea aynı dertten şikayetçi.Bende de 2007 model dizel style era var.alalı 2.5 sene oldu.3 kere lokurtu sesi geliyor diye gittik.3 ünde de baştan savdılar bizi.Bu normal ses dediler.2 ay önce yine götürdük.Bu sefer aracın alt takımdan 6 tane parça değişcek dediler.Amortisörleri değiştirmediler.Başka parça değiştirdiler.Ses gitti diye sevindik.Bir süre sonra yine gelmeye başladı.Bizim pederde çıldırdı.Aldı arabayı servise girdi.Direk servis müdürüne çıktı.Sorunu anlattı.Servis müdürü bizzat emir verdi,halletceksiniz diye.Hemen tura çıktılar.Yarım saatte halletiler.Şimdi sanki wv aracının alt takımı gibi oldu.Tabi bizim lastikler pirelli p 6000 kazık gibi.Askerden geir gelmez Michalen taktırcam.Ayrıca bu anlattığm olay İzmir-Çakırlar da olmuştur...

19. Prof.Matematik

Alınan Beğeniler:
    0
    yani sorun çözüldü mü hocam?
    eğer çözüldüyse kaç km.dir problem yok.
    ben de trabzon çakırlardan almıştım.
    onlara izmirdeki bu durum örnek gösterilebilir mi?

20. ugurdogan

ugurdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Evet aynen çözüldü.Bu sorundan en çok ben şikayetçiydim.Takur takur diye sesler geliyodu.Şunu kesin bilin,sorun amartisörde değil!!! Sorun amartisördeki bir parçada.Servise anlatın durumu.Olmadı servis müdürüne çıkın.Benim direksiyondada takır takur ses geliyo bozuk yollarda.Hepsini garantiden hallettiler.Şimdi ses yok.Biraz da psikolojik bu olay.Dayımın polosu var.Ondada ses geliyo amartisörlerden.

Bu Sayfayı Paylaş