Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

küt küt ses var

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mehmet şimşek tarafından 27 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,012
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Ben bunu aralık ayında ki ötv indirimine bağlıyorum. ERA 'yı beğenmeyen 3 tane şahin alsın. Birine biner, diğer ikisini yedek yapar :)

Kimse yollarımızdaki ondülasyonu eleştirmiyor, direkt arabalara ve üreticilerine yöneliyor. Tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan milyonlarca lirayı asfalt asistan / araştırmacı sıfatındaki ilkokul mezunu yandaşlarına yedirirkende kimsenin sesi çıkmadı.

2. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Dacia'da bile olmayan sorunu asfalta bağladık.

Peki iyi güzel de, dedik ki biz birlik olalım varsa hakkımız almaya çalışalım kimse umursamadı. Şimdi desek ki bu yolları düzeltmek için girişimde bulunalım bu sefer de gelecek cevap en falza "Tükiye'nin gerçekleri bu. Beğenmiyosan Amerika'ya taşın" anlayanas sivri sinek saz...

3. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Coşkun abi saygılar
    Ben tamamen tarafsız bir yorum yapıyorum yanlış anlamayın ama sanki bu lokurtu sesi normalden fazla gibi geldi bana da. Ben şöyle anlatayım; benim aracım setlerden veya çok aşırı kasislerden geçerken değilde daha aracı kaldırır kaldırmaz düz yolda küçücük taş parçacıklarının üzerinde öyle bir lokurtu yapmaya başlıyor ki arabaya binseniz gerçekten bana hak verirsiniz ama yalan olmasın set ve çukurlardan geçişte rahatsız edici bir ses olmuyor. Benim sıkıntım düz yolda. Ben bu sıkıntının sebebinin amortisör ya da yaylardan ziyade Ses Yalıtım Sistemi ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    daciada yok range roverde var x5 de yok escaladede var ... bu böyle ... yazdığım örneklerde tamamen gerçektir ! ... ben heavy duty öndüzene sahipolan tüm araçlarda bu sorunla karşılaştım...

5. MSC

Alınan Beğeniler:
    17,012
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yollarımıza göre tasarlanmamış araçlardan bahsediyorum. Gidip artık malzemeden üretilen dacia alsaydınız keşke.

6. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Keşke..

7. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ultraviolet, bu lokurtu denilen şey normal olsaydı ilk alındığında da olur yaz kış farketmezdi. Ayrıca servise gidince önce sorun var deyip, uğraşıp yapamadıktan sonra da bu sesler normal denmez, ilk gidişinde sorun değilse eğer ifade edilen memnuniyetsizlik anlatıldığında "bu araçların süspansiyon yapısı böyledir sebebi de şudur" denir araçlarımız deneme tahtasına çevrilmezdi. Siz servise gitmediğinizi söylemiştiniz, gidince anlarsınız.

Asıl meseleye gelince burası bi forum sitesi, herkes düşüncesini kurallar çerçevesinde yazabilir diye biliyorum. Yazınca da mod'ların bi hakaret etmediği kalıyor. İnsanları zor durumda bırakma kudretretleri varsa burda moderatörlükten başka şeyler yapmaları gerekirdi bence.

8. MSC

Alınan Beğeniler:
    17,012
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  9. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet arattım Serdar Bey, yalnız konuyu açan ben değilim. Benim açtığım konu da varsa niyeti olan birlik olma düşüncemi içeriyordu.

Ben başka birinin açmış olduğu konuya yorumlarımı yazdım ve düşüncemi tekrar ilettim.

Kurallara aykırı bişey yaptığımı düşünmöüyorumya da kimseyle polemiğe girmeye çalışmadım. Bunu yapan, sen şöyleyken ben böyleydim, zor durumda kalırsın gibi yorumları yazan sizlersiziniz.

Ha benim bişey yazman da sakınca varsa sen yazma kardeşim dersiniz benim için hiç sorun değil ya da silersiniz üyeliğimi.

10. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Formatör
    Bu forum moderatörler tarafından çok da demokratik olarak yönetilmiyor o konuda haklısınız. Bence siz de çok demokrasi beklemeyin ve bu forumu sadece aracınızla ilgili bazı bilgileri bulabilmek için kullanın. Bu sitede herkes fikrini modaratörlerin doğrultusunda söyleyebiliyor. Muhalif ses yükseltmek neredeyse imkansız. Bence fazla takılma bu konuya relax ol. Belkide moderatörlere de hak vermek lazım çünkü böyle davranmasalar forum keşmekeşe dönebilir.

11. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bunu neye dayanak söylediğinizi söylermisiniz...?

12. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim kimseden bişey beklediğim yok gayet de relax'ım. Bi takım yönlendirmeler için burdalar ve biçok konuda haklılar; ancak insanlarla dalga geçme, tehdit etme, kendini anlatma gibi şeylere gerek olmadığı gibi kimsenin hakkı da yok. Dediğim gibi benden rahatsızlık varsa silsinler üyeliğimi.

13. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sizde haksızsınız ... gayet rahatım istediğiimi istediğim yeree yazabiliyorum , kurallar çerçevesinde ... gereksiz polemiğede girmiyorum . durduk yere kimseyi suçlamıyorum ... kendimi ortaya atıp sen haklısın sen haksızsında demiyorum ... banane canım ! dimi ?

14. 35emrah35

35emrah35 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ultraviolet lütfen moderatörlere taş atmaktan vaz geç sende moderatör olsaydın seni de taşlıyacak olan çok olurdu birazdaha adil yanaşın

15. MSC

Alınan Beğeniler:
    17,012
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu konuda bizi anlayabilen nadir üyelerdensiniz diyebilirim. Ayrıca demoktasi biçimlendirmedeki eşitliktir. Burada zaten mevcut işleyen bir biçim var. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

16. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İşleyen biçim buysa gayet demokratik..

17. MSC

Alınan Beğeniler:
    17,012
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    demokratikleşmek adına kimseye saygısızlık yapmaya hakkınız yok. Tam okumadan mesaj yazıyorsunuz dediğiniz kişinin bu konuda sayfalarca yazısı/tavsiyesi/bilgisi var. Eee tabii siz bunları tam okumamışsınız. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

18. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kimin tam okumadığı belli oluyor. Eğer o cümle saygısızlıksa ve ne manayla yazdığımı sonraki mesajlarımda belirtmeme rağmen hala anlaşılmadıysa gülmekten başka geriye bişey kalmıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

Kastettiğim şey aşağıda:

<TABLE width="99%">

<TD =BBquote>Orjinalini yazan: formator

Coşkun Bey, sanırım tam okumadan mesaj yazıyorsunuz.

Siz daha bu sitenin adını bile bilmeden ben burada mod.luk yapıyordum..aynı zamanda 2008 senesinde aldığım sıfır Era'nın ne olduğunu da biliyorum, zira 1.5 sene kullandım...suçlama yapmadan önce bi araştırın sonra zor durumda kalırsınız...

Kimsenin kimseyi *1 suçladığı falan yok, burda kibarca düşüncelerimi aktardım ve ilgilenenlerle paylaştım. İsteyen ilgilenir, isteyen istediğini düşünür. Niye ve hangi yolla zor durumda kalacağımı ve niye *2tehdit ettiğinizi de çok merak ettim doğrusu?

*1...sanırım tam okumadan mesaj yazıyorsunuz
    *2...?

O cümlenin asıl manasını içeren yanıtım(yazan formatör):
    1-Bu bir suçlama değil eleştiridir. Zira alırken de araştırırken de herkes başta ben olmak üzere bu konuya dikkat etmiş ancak böyle bi sorunun söylentiden ibaret olduğuna kanaat getirerek(yanılarak) almıştır ve bunu başta ben dile getirmişimdir. Bunu dikkate almadığınızı ifade etmiştim. Paylaşılmak istenen de tıpkı defalarca verdiğim örnekte nasıl getzlerde buna yönelik bişey yapıldıysa bizim de müşteri olarak böyle bişey elde etmeye hakkımız olduğudur.
    2-Sizn mod olmanız, yıllardır era kullanmanız, çok bilgili olmanız vs. vs. doğrudur veya değildir ki ben buna yönelik bişey demedim zaten. En ufak kötü bi cümle kullanmama rağmen zor durumda kalırsınız gibilerinden artık buna siz ne diyorsanız yorumunuzla karşılaştım. Çok çok üyeliğimi silersiniz ki eğer bu tip şeylerde siz insanlara kendinizi anlatıp nasıl olacaksa zor durumda bırakıyorsanız lütfen hiç beklemeyin hemen silin.

Düzenleyen : formator

19. ultraviolet

ultraviolet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Sayın Mirkan ve 35 emrah 35 burada moderatörlere karşı bir tutum söz konusu değildir. Sonuçta onlarda biryerlerin güdümünde hareket etmek zorunda. Aksine benim yorumumda onlara karşı korumacılık bile yapılmıştır. Sadece biraz baskıcılıktan şikayet edilmiştir. Lütfen önyargıyı bir kenara bırakalım.

20. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    öfffff yeter bea ... sıkıldım hakikatten ... ne olmuşsa olmuş uzatmayın .

Bu Sayfayı Paylaş