Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

küt küt ses var

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda mehmet şimşek tarafından 27 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne yapacaksak ben varım.. yalnız benım aracım 2008 model ve ıkıncı el aldım ben.. bır sorun teskıl eder mi..mailimi de attım şiyate olsun die.. hadi toplanıp hakkımızı alalım..

Düzenleyen : la_edri

2. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hiç bişey olmaz, önemli olan garanti kapsamında olan araçlara yönelik aslında zorunda oldukları iyileştirme yapma hakkını alma girişimde bulunmamız.

Avukat tanıdığı olanlar danışabilir, bence topluca (mesela 100 kişi) bi avukat tutup dava girişimde bulunursak kesin sonuç alırız.

3. kendimce

kendimce Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sorun bende de var. servise gitmedim en kısa zamanda gideceğim. ancak çözüm olacağını sanmıyorum gidipte çözüm bulan yok bildiğim kadarıyla..

4. rsm-17

rsm-17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ayn şekilde o sess bendede var ne yapmalılıyım

5. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar, öncelikle hepimiz bikaç dakikamızı ayırıp vermiş olduğum linklere mesaj bırakmakla birlikte hyundai assan çağrı merkezine 02165716301 şikayetlerimizi bildirelim. Gerçekten kararlı olan yeter sayıda kişiye ulaşırsak bi buluşma gerçekleştirip(ya da başka bi yolla)hepimizinin imzasını içeren bi dilekçeyle savcılığa ya da tüketici hakları mahkemesine başvuralım.

Yeter sayıya ulaşabilirsek ve yeterli desteği görürsem konunun tüm ayrıntılarını araştırmayı ve fiili başvurları yapmayı ben üstleniyorum..

6. Misafir

Misafir Guest

Defalarca konuşuldu bu konu, Era'nın süspansiyon yapısı bu, bu bir problem değil, memnuniyetsizliktir, size verecekleri cevap "beğenmediyseniz niye aldınız"...

7. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Coşkun Bey, sanırım tam okumadan mesaj yazıyorsunuz. Herkes aracı alırken test ediyo ben de bizzat test ettim ve özellikle bu konuya dikkat ettim ama test araçlarında o kadar zorlamama rağmen böyle bi durum yoktu. Ayrıca ben aracı aldım epey bi süre böyle bi sorun yoktu ve sonradan oluştu. Eğer sizin dediğinize göre araçların yapısı buysa herkese yapısı bozuk araç satıyorlar ve araç sonradan normale dönüyor. O zaman millet bize niye ilk kullanımda gürültü sorunu olmayan bi araç sattınız diye şikayet etsin assana.

8. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    hocam siz o aracı istediğiniz ustaya servise götürün , o sesi veya sesleri kesemezler ... c4 de böyle megan 2 de böyle vs. vs. de böyle

9. Misafir

Misafir Guest

bozuk değil öyle tasarlanmış yumuşak bir süspansyonu var buda cok zıplamasına etki ediyo Sadece sizin Değil Hepmizin arabasında aynı sorun varhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

10. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Onlara da baktım, ama sizin dediğniz gibi değil. Ayrıca servis bi kez benim sol ön amortisörümü değiştirdi 2-3 haftalığına sol öndeki ses kesilmişti. Demek ki istenirse pekala kesebiliyorlar. İyi madem öyle de ilk alındığında da aynı şartlarda kullanmama rağmen niye böyle olmuyordu? Herkesin görüşüne saygılıyız ama biz böyle yapacak bişey yok dedikçe işte adamlar bizi sömürüp duruyor.

11. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hocam burda zıplamadan şikayet eden oldu mu? Onun herkes farkında ve buna kisenin bişey dediği yok. Araçlar sonradan altında teneke çalınıyormuş gibi niye lokurtu yapmaya başlıyor diyoruz. Ben de zaten şikayetçi olanlara sesleniyorum; getz'lerde bu sorunun üzerine gidildiği için iyileştirilmiş parça üretilip talep edenlerin sorunları giderildi.

12. Misafir

Misafir Guest

Siz daha bu sitenin adını bile bilmeden ben burada mod.luk yapıyordum..aynı zamanda 2008 senesinde aldığım sıfır Era'nın ne olduğunu da biliyorum, zira 1.5 sene kullandım...suçlama yapmadan önce bi araştırın sonra zor durumda kalırsınız...
    Düzenleyen : Coşkun Uçar

13. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yav hocam yapacak birşey yok değil var tabiki , sıfırlatırsın ön takımı komple olur , ama 2-3 hafta sonra yineler ... bunu sorun olarak görmeyin sert yapıya sahip parçalar kullanıldığından ses yapması çok normal , biz ön takımı güçlendirmek adına özel poliüretan burçlar yaptırıyoruz , bütün sesleri göze alarak .

14. Misafir

Misafir Guest

Zıplama+ Küt Küt Sesi Bende Era Kullanıyorum 3 Tane Era Geçti Elimizden Hatta Bir Tanesiyle 350 Bin Yaptık Şimdiki İse 125 Binde Adım Gibi Biliyorum Arabayı Sorunlarınıda.

15. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ayrıca ben diyorum ki, bu sorunun üstüne benimle birlikte gitmek isteyen varsa bi yol buluruz ve ben fedakarlık yapmaya hem kendim hem de destek olanlar için hazırım. Kimseye şöyle yap böyle yap dediğimiz yok demeye hakkımız da yok

Ayrıca sorun yumuşak süspansiyondan dolayı amortisörlerin ihtiyacı tam karşılayamaması ve fazla yük bindiğinden kısa bi sürede gürültü yapmaya başlaması. Bizim hakkımız olan da buna yönelik tıpkı getz'lerde yaptıkları gibi iyileştirme yapmaları.

16. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kimsenin kimseyi suçladığı falan yok, burda kibarca düşüncelerimi aktardım ve ilgilenenlerle paylaştım. İsteyen ilgilenir, isteyen istediğini düşünür. Niye ve hangi yolla zor durumda kalacağımı ve niye tehdit ettiğinizi de çok merak ettim doğrusu?

17. Misafir

Misafir Guest

Hyundai bunu yapamıyacak bir kuruluş değil, o zaman 24.000TL'lik araba'yı 27.000TL'ye alacakmısınız...sizin iyileştirme dediğiniz şey maliyete dayanıyor...

18. Misafir

Misafir Guest

*1...sanırım tam okumadan mesaj yazıyorsunuz
    *2...?

19. formator

formator Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1-Bu bir suçlama değil eleştiridir. Zira alırken de araştırırken de herkes başta ben olmak üzere bu konuya dikkat etmiş ancak böyle bi sorunun söylentiden ibaret olduğuna kanaat getirerek(yanılarak) almıştır ve bunu başta ben dile getirmişimdir. Bunu dikkate almadığınızı ifade etmiştim. Paylaşılmak istenen de tıpkı defalarca verdiğim örnekte nasıl getzlerde buna yönelik bişey yapıldıysa bizim de müşteri olarak böyle bişey elde etmeye hakkımız olduğudur.
    2-Sizn mod olmanız, yıllardır era kullanmanız, çok bilgili olmanız vs. vs. doğrudur veya değildir ki ben buna yönelik bişey demedim zaten. En ufak kötü bi cümle kullanmama rağmen zor durumda kalırsınız gibilerinden artık buna siz ne diyorsanız yorumunuzla karşılaştım. Çok çok üyeliğimi silersiniz ki eğer bu tip şeylerde siz insanlara kendinizi anlatıp nasıl olacaksa zor durumda bırakıyorsanız lütfen hiç beklemeyin hemen silin.

20. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bugün baya bir gerginlik var gibi sitede.
    hayırlısıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

Bu Sayfayı Paylaş