Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Konsaoldaki Saat Yardım

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda HaRbi_GeNc41 tarafından 30 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. mandufla

mandufla Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sıkıntı bendede var...benim saatte şu an iptal durumda..her türlü şiddeti uyguladım tepki vermiyor..

2. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sorunun çözümünü yazdım.demek ki sik olan bir arıza.ayrıca teknoloji zorlama gerektirmez.(japon sözü)

3. SelahattinP

SelahattinP Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    yukarda bir kelimeyi istem dışı yalnış yazmışım.medaratör arkadaşlardan silinmesini rica ediyorum.

4. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    S.A dostlar,ayni sorun benim arabamda var .orjinal teyp sokup yenisini taktirdim iste hersey ondan sonra basladi....Digital saat bi gozuktu bi gozukmedi bir arkadasin yukarda yazdigi gibi bende siddet uyguladim ama nafile..amcaoglu usta elektrikci soktu ve bana abi saat lambasi yanmis bu gibi urunler pahalidir ama istersen elektronokci arkadaslara gosterelim....onlar ise yapilamiyacagi komple ust(led)degismesi gerektigi dolaysiyle yeni birtane alinmasini yada saat gostergesi calismadan kullanilmasini soylediler..bu konuda yardima ihtiyacim var,tskler...

5. SELİM46

SELİM46 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    9 ay önce elantra aracımı aldığımda saat hiç görünmüyordu. elektronikten iyi anlamama rağmen arabayı alır almaz sağını solunu açmayayım , servise sorayım ucuzsa alayım dedim fakat eleman fiyatına 340 tl deyince ne yaptın sen ya o paraya oraya Ro...x mi alıyoruz deyip inat edip göğsü söktüm. saati aldım elime eve çıktım 15 dakika içinde yapıp sabaha yerine taktım. bendeki arıza diyot yanmıştı. kolay oldu. sizin durum biraz farklı bence;
    1. soketini iyi oturtamamışlardır.
    2. teyp takılırken kablo kesiyorlar bazen, saatin kablosunu kesmiş olabilirler.
    3. kablolar yanlış bağlanıp(bir anlık hata) saatin bağlı olduğu sigorta atmış olabilir.
    4. saatin iç kısmının sökülmesi gerekiyor ki bu işten anlamıyorsanız tavsiye etmem. çünkü saate giren sokette yanlış hatırlamıyorsam 4 kablo olacaktı. bunlardan elektriğin tespit edilip dışardan elekrik(12 V) kontrol yapılıp arızayı bulmak gerekiyor. bu tespitleri bir teyp tamircisi ile yapıp ustaya teslim ederseniz o sorunu çözecektir.
    geçmiş olsun..

6. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Saolasin Selim bey yorumunuz icin tesekkur ederim.yaziniz ustunde calisip ALLAH'in izniyle yaptirmaya calisacagim....

7. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    dostlar bugun arac saati yandigini farketim fiyati aklima gelince muthis sevindim :D amaaaa aksam tekrar yanmadigini gordum..:RpS_mad: bir rahatsizligi var anlamadim hayirlisi ...

8. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    dostlar saat'i sökmek istiyrum on konsül-göğüs nasıl sökuluyor, link varmı? yardımlarınıza ihtiyacım var,tşkler.

9. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
  10. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Saati soktum, elekronikci usta bakti ama olmadi.....2 elde satilan varmi?cevap icin simdiden tsk. ederim....

11. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    S.A dostlar yeni saati ucret karsiligi buldum ve arabaya monte ettim ama saniyesinde saat isigi sondu!!!!!arabadaki sokete baktik 12 volt var yani sokete problem yok ,saati disarda 12 volt'la tekrar denedik ama nafile gostermiyordu ...arabaya monte etmeden once saat calisiyordu problem yoktu,bilginize ihtiyacim var,tskler.

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bu admiredeki saat meselesini hala cozebilmis degilim :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. vezir54

vezir54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    nejdet
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Aynen ersin bey.... ,delli olmak icten degil saati bulana adar canim cikti .mutlaka vardir bir cozumu ama bilmiyoruz...

Bu Sayfayı Paylaş