Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Köpeğe Çarptım :(( :((

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda sprinter407 tarafından 18 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. sprinter407

sprinter407 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    sağ olun arkadaşlar hepiniz. gece karanlıkta dikkat edelim lütfenhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

2. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    o zavallı başıboş köpeklerin bir gün saldırısına uğrarsan anlarsın saldıranmı salırıya uğruyanmı zavallı.......tabi panter mel vardıya bide ona saldırsalar tam olucak o zaman ben örürüm :) bu arada renklive kalın yazı fontu forum genelinde yasak....
    Düzenleyen : efe34

3. twentyone

twentyone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Bakın bu konuda sonsuz katılıyorum size.Gerçi 85 de çok hızlı sayılmaz ama gecenin şerri işte.Gece insanköpeği poşet sanabiliyor.Göz böyle yanılıyor işte.

4. geçmiş olsun ama şunu siddetle kınıyorum ^köpek ölürse ölsün^ oda bir can unutmayın bunu tamam aracınız daha kıymetli olabilir ama böyle bir tabirde yanlış olur..!!!!!!!!!!!!!!

5. sprinter407

sprinter407 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    olacak ya abi işte bundada vardır bir hayır. yalnız bir fikri olan yokmu arkadaşlar bu radyatör nasıl delinir. yada o akan su radyatörden mi akıyo. bana bi fikiir sunun kafam rahatlasın. ön tamponla ne alakası var sadece köpeğe çarptım o suyun akmaması lazım. tampon zaten darbeyi emdi. radyatöre nasıl işliyo

6. sprinter407

sprinter407 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    k.byın doğan bey canım sıkkın öyle dedim ama oda bir can doğru. sizde şunu unutmayın onun hayatına karşılık bizim hayatımızda olabilirdi

7. canakkale18217

canakkale18217 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun.

8. efe34

efe34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamammm da sen suyun nerden geldiğini bulamıyormusun ki şöle takip et bakalım eğer hala akıyorsaaa suu eğer su kesildi ise radyatör suyunu kontrol et azalma varmı eğer radyatörden geliyorsa mutlaka eksilecektirr

9. canakkale18217

canakkale18217 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bu aralar forum araçlarına bir şeyler oluyor.
    Düzenleyen : canakkale18217

10. tabikide olabilir allahın kerameti bu ama olmamış olmadığı için size bir sey sükredin...

11. twentyone

twentyone Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Afedersiniz ama yanıtınıza ben bir anlam veremedim.
    Ben sadece arkadaşın köpek umurumda değil lafına üzülmüştüm.Zaten kendisinin de araçtaki hasara dua etmesi gerektiğini söyledim.Allah çok büyük korumuş.
    Bu arada köpekler ne bana saldırsın ne de başkasına.Hiç bir canlı ölmesin kazalarda allah korusun.O nedenle araç alanlara allah kaza bela vermesin diyoruz.Ben arkadaşa niye köpeğe vurdun demedim ki. Yazık köpeğe de dedim o kadar.Sonuçta ölen bir canlı.Peki o karaltı insan olsaydı ve insan gözü işte karaltıyı arkadaş poşet sansaydı ölen umurumda değil diyebilir miydi? Diyelir miydiniz? Allah hepimizi bu tip kazalardan korusun.
    Yazı tipleri konusundaki uyarınız içinse teşekkürler bundan sonra dikkat ederim.

12. sprinter407

sprinter407 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gecenin karanlığında tam göremedim ama baktığımızda suda bir eksilme yoktu sonradan eksildi ise bilmiyorum. çekici fln geldi polisler derken daha da bakmadım ama su hala da damlıyordu. yarın inşallah herşey aydınlığa kavuşack ama yinede içim içimi yiyo

13. Misafir

Misafir Guest

öncelikle geçmiş olsun benim arkadaş ford fiesta ile çarpmıştı tampon far gitmişti.ucuz atlatmışsınız kemikleri çok sert iyi zarar veriyormuş...

14. Misafir

Misafir Guest

Öncelikle geçmiş olsun. Benimde başıma geldi az daha kaza yapıyordum.Yalnız benim olayımda ilginç bir durum oldu.Hayvanı aracın altına aldım alttan takır tukur sesler geldi.Sonra aynadan baktım hayvancağız arkadan çıktı ve uzaklaştı hemen son sürat. Ben frene hiç basmadım durmam mümkün değildi. Acaba bundan dolayımı kurtulduk...

15. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    çok geçmiş olsun bunda şükür diyelimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley9.gif

16. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bence radyatör değildir. boru çıkmştır veya kopmuştur. ama neyin borusudur bilemem:)
    Düzenleyen : alpozturk2002

17. sprinter407

sprinter407 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Erabam peugeot servisinde. bizim kaskonun hyundai ile anlaşması yokmuş o yüzden peugeot servisine götürdüler. bu gün hasar raporu fln çıkacak. kiralık araba verecekler. arkadaşlar hepiniz sağ olun. bu hayvanların nerde ne zaman çıkacağı hiç belli olmuyor

18. peugeotmu????https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley11.giforasımı yapacak yani aracı???

19. sprinter407

sprinter407 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    maalesef ewthttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

20. arabada ne hasar var peki?? nresi değişecek aracın????

Bu Sayfayı Paylaş