Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kocaeli'de Modifiye Araçlara Şok Ceza

'Video' forumunda TurkSpace tarafından 27 Şubat 2013 tarihinde açılan konu

1. isa

isa Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    490
    Ad Soyad:
    İSA K.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    onu bunu bilmem arkadaşlar kimse tartışmasın kurallara uymuyorsan sorgulama ,gülü seven dikenine katlanır

i20 Troy bunu beğendi.
  2. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Baya bir tartışma konusu olmus yav. Bu konu zevkler renkler meselesine tabi olduğundan herkes modifiye ile ilgili birseyler söyleyebilir tabii. Bende bişeyler söyliyim eksik kalmiyim dedim :)

Modifiye ye kesinlikle karşı değilim hatta düzgün, biraz da olsa kaliteli oldumu hem tadından yenmez hemde araca ve güvenliğe artısı olduğunu düşünüyorum.

Ama trafikte aracına derme çakma saçma sapan bişeyler yapan, buna izin veren, trafikte insanların güvenliğini tehlikeye atan herkeze karşıyım.

En sinir olduğum şeylerin başında xenon denen meret geliyor. Düzgün yaptıran, ayarlı kullanana değil elbet lafım ama gecenin bir yarısı karşımdan gözüme gözüme gelen o yoğun ışık yokmu, yanımdan geçene kadar bütün sulalesinin kulaklarını cınlatırım. Hatta hızımı alamazsam camı açar oyle sayarım. Kimsenin kimseyi trafikte yada başka bir yerde rahatsız etmeye, canını malını tehlikeye atmaya hakkı yoktur.

Geçen köprü girişinde bir kangoo gördüm. Abartısız söylüyorum yerde gidiyordu. Bir apaci arabasına ne yaparsa hepsi mevcuttu. sağdan en sola herkezin güvenliğini tehlikeye atarak saçma sapan bir şekilde kullanıyordu aracı.

Düzgün insanları tenzih ederim ancak aracina 3 kuruşa modifiye yaptığını zannedenlerin büyük kısmı aynı kafada. Bu yüzden de modifiye dediğimiz sey Türkiye de herzaman sorun olmaya devam edecektir. Kurallarda ne yazık ki bu kafasızlara göre konulacak ve modifiye severler olarak bizde hep madur olucaz.

Samsung Note II Cihazımdan gönderildi...

ozqury ve Ersin bunu beğendi.
  3. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Kendimden şüpheye düşürdün beni :RpS_sad:

Bende eleştiriyorum bu videolardaki kişileri ancak abartmışsın sen biraz. Sanane benim aracımın içindekinden. Neden seni rahatsız ediyor? İçeriyi neden görmek istiyorsun? Trafikte can güvenliğini tehlikeyemi sokuyor?

4. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Nedenini aslında yukarıda yazdım... Neden gizli kalmak ister 1 insan ? Yada koyu camla kişi suç işlese adamı görmek imkansız... Adam silahını çekse sağa sola ateş etse eşgal bildirceksin ama yok mümkün değil... Kapkaç yapsa bu muydu diye sorsa polis eşgal yok... Aracın içinde ot çekse, hap içse yada araç kullanırken alkol alsa ihbar edeceksen olsan yine yok... İçerde sağda solda kızları dikizlemeleri cabasıdır ki tecrübe ile de sabittir... Nasılsa beyler görünmüyor yaa... Aracın içinde adam kesseler göremezsin... Herşey çok basit çok yalın değil arkadaşlar... Dikkat edin... Artık yollarda, yaşam alanlarında, site giriş çıkışlarında, kafelerde, dükkanlarda, caddelerde, devlet dairelerinde, özel iş yerlerinde hep kamera var... Karanlık olan yerde kötülük olur... Aydınlık olan yerde refah olur...

Renkli cam tek taraflı bir olgudur... Dikkat edin ben hafif renkli camlardan değil simsiyah içersi görünmeyenlerden bahsediyorum... İnsan kendini neden gizlemek ister ? Neden kendini gizlerken dışarıyı görmek ister? Madem öyle al bi panelvan arkası kapalı, yada kamyonet oraya doldur milleti... Dışardaki de görmez içeriyi içerdeki de görmez dışarıyı...

Mesela bi araç ışıklarda yanaşıyor yanıma... Araç siyah renk, camlar araçtan da siyah... İÇersindekiler zerre umrumda değil dönüpte bakmam ama böyle olunca daha da ilgi çekiyor... Normal insana kimse dönüp bakmaz anormal insana anormal araca insan döner bakar... durup bi düşünür kişi noluyo lan neyin nesi bu araç... İçi de görünmüyor... Projektör le bakmak gerek :D

5. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Herşeyi buraya bağladın ya helal olsun :RpS_thumbup:

6. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Sağol...Sana bir soru? Neden simsiyah renkli cama ihtiyaç duyuyorsun?

7. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Zaten Selim abi öyle simsiyah cam filmi yapan insan ya da aynalı yapandan kesinlikle polisler şüphe duyuyor.
    Cam filminiz varsa Polis vs. varken iç aydınlatmayı açarsınız Memura mis gibi görünürsün. Böylece Sizden şüphe duymazlar.
    Zaten cam filmi ne tarafı aydınlıksa o tarafı aydınlatıyor.

i20 Troy bunu beğendi.
  8. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Aracın camından içersini göremiyorsam açıkçası araçtan tırsıyorum... Neyin necisi lan bu diye düşünüyorum kendi kendime :D

Hani kimsenin aracına dönüp baktığımız yok da içerisinden falan bize ne... Ama insanın yanına renkli cam geldiğinde bakası geliyor... :D:D:D

9. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İhtiyaç duymamın sebebi sadece görüntü. Hani bazıları beyaz kırmızı siyah araba sever ya o misal. İnsanları rahatsız etmediği sürece sorun yok. Tuncelide yaşıyorum. Güvenlik hassasiyetini anlatmama gerek yok. Elazığa yada başka şehirlere giderken kontrolden geçiyorsun. Şimdiye kadar hiçbir polis önyargıyla durdurmadı aracımı. Sigara ve alkol kullanırım. Aracımda şimdiye kadar 5 kere anca sigara içmişimdir. Alkol hiç kullanmadım. Yasadışı hiçbirşey de yapmadım. Yapacak olsam araca ihtiyaç duymam sanırım. O zaman evinde perde kullanma sende . Aracımın içini neden görmek istiyorsun? Her geçen aracın içine mi bakıyosun sen yasadışı birşey yapılıyor mu diye?

10. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    Hocam olayı farklı boyuta getirme... Ev dediğin yer mahremiyet alanı... Sen arabada müstehcen işler yapıyor musun ki renkli cam takıyorsun... Ayrıca belki 3 belki 4 oldu kimsenin aracının içine bakmam... Ama renkli cam varsa dikkat çeker... Üstelik sırf noluyor ne var içerde diye daha bi dikkatli bakar insanlar...

Al sana modifiyenin kralı... Benim bahsettiğim modifiye şu linkte:
    https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?28726-Brabus-tan-i20-ye-Sihirli-Dokunuşlar

11. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Neyse konuyu uzatmaya gerek yok. Anormal gibi bazı terimler kullanmayın yine de siz. Ben gayet normal bir birey olduğumu düşünüyorum.

12. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125
    O benim şahsi görüşümü ifade eder... Sözümün arkasındayım... Tatlı modifiyeyi severim... Linke baktıysanız demek istediğimi anlamışsınızdır... biriktirebilirsem 3-5 kuruş... yan marşpiyel ile paçalık düşünüyorum...

13. i20 Troy

i20 Troy Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    125

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 1 Şubat 2015
  14. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Filmli camı olanlara o tip söylemler demek hakkınız öylemi? Dikkat edin araç içlerini röntgenlemeyin. Benim gibi röntgencileri sevmeyenlerle karşılaşabilirsiniz !

15. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Cam filmi kötü bir aksesuar değildir. Tabi herşeyde olduğu gibi abartmamak kaydı ile. Benim aracımda da cam filmi mevcut 2 numara kullanıyorum. Ne polis rahatsız ve ben rahatsızım gayette iyi bence. Bu cam filmi olayını Polise sorduğunda da Selim kardeşin dediği gibi içini görmediği için şüphe ile yaklaşıyorlar. Bence de haksız sayılmazlar. Ülkede kim terörist kim şerefsiz kim ahlaksız belli değil. Durduğu arabadan içeride biri silah çekse polise ateşlese polisin ruhu duymaz. Sonra kim şehittir kim gazi belli olmaz. Herşey kararında iyidir arkadaşlar. Abartmamak lazım...

16. Torkır17

Torkır17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    257
    Ad Soyad:
    Ömer TÜRKER
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  17. mertyasarlar

mertyasarlar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Mert YAŞARLAR
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.3 (2000-2003) LC
    sonuna kadar katılıyorum abi sana.benmde abimde şahin var yediğimiz cezaların haddi hesabı yok ama zevk işte bugün çıkarttırsınlar yarın yine takarız pes etmek yok.

18. mertyasarlar

mertyasarlar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Mert YAŞARLAR
    Araç Modeli:
    sonuna kadar katılıyorum abi sana.benmde abimde şahin var yediğimiz cezaların haddi hesabı yok ama zevk işte bugün çıkarttırsınlar yarın yine takarız pes etmek yok.

19. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar kusura bakmayın ama cezasını öderiz sefasını süreriz diyrsunuz 30-40 tl yövmiye ile alışan adamın rıskı diyorsunuz bu ne yaman çelişki.

geçmişte bu yollardan bende geçtim bir ceza iki ceza baktım olmuyor bıraktım evimin çolumun çocumun rıskını niye bir zevk uğruna sokağa atayımki devlet benden çokmu zengin durup durup ceza ödeyeyim.

Önal bunu beğendi.
  20. mertyasarlar

mertyasarlar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Mert YAŞARLAR
    Araç Modeli:
    ben daha ehliyet almadım aldıktan sonra Sakaryaya bi kurban daha gelecek :) bu zevkte başka modifiye bir tutkudur sonuçta.

Bu Sayfayı Paylaş