Arkadaşlar merhaba. Klimayı actığımda tuhaf bi koku geliyor bu arada torpido ızgarasında hafif su ve nemlilik var. Bilen varsa bu durumu açıklayabilir mi acaba? Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
klimanın tahliye borusu tıkalıdır içinde biriken su havalandırma kanalına geliyodur tahliye borusu arabanın altındadır ancak araç lifte kalkınca görünebilir bi servise başvurunuz
Çok teşekkür ederim gogo bey yarın bi ustaya baktırayım servis uzakta çünkü Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki bu boru neden tıkanır bakımsızlıktan mı yoksa farklı bi nedeni mi var? Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aracın altında su tahliye borusu var zaman zaman oradan su akar bazen tarla köy yolu gibi yollara girdiğimizde hortum aracın altında olduğu için içine toz pislik alır bu şekilde tıkanır büyük ihtimal o tıkalıdır ama siz servise danışın
Valla büyüksün gogo bey çünkü bugün pikniğe gittik arabayla yollar çok bozuk ve toz içerisindeydi bildiğin köy yolu arabanın içi de tıka basa doluydu.. demek bundan oldu... Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Klima çalışıyorsa varacağınız yere yaklaştığınızda klimayı kapatın sadece fan çalışsın ve kanallarda ki nemi alsın. Sürekli klima hemen kapatılıp fan durdurulursa nem kokuya sebep olur. Toz nem ve polen filtresinin ıslanmasıyla koku oluşuyor. Siz yine de ustaya götürün belki klima suyu içeri sızıyordur.
Arabayı baktırdım borularda falan sıkıntı yokmuş herhalde polen filtresi tıkandı zaten 30 bin bakımı geldi değiştireceğiz. Tatil dönüşüne kadar sorun olmaz herhalde Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende aynı sorun var. Klima feci koku yapıyor. Polen filtresi değiştim olmadı. İki tane temizleme spreyi boca ettim fanlara olmadı. Servise gittim . Ozon uygulaması bu işi çözer dediler. 50 lr gibi bir fiyat verdiler. Bayramdan sonra gidecem. Bakalım olacak mı?
Bluelar da hep var mı boşuna para vermeyin genelde klima da değil sıcak hava haya klima kapalıyken oluyor araca binmeden 1 2 dk açın geçiyor koku sanki oraya nutubet yapacak birşey koymuşlar HTC One cihazımdan gönderildi