herkese merhaba bende blue tayfasına katılmış bulunuyorum. 1.6 CRDİ mode plus araca sahibim. kafama takılan bir soru var ki,,aracı her çalıştırmamda klima aktif oluyor aracı stop ederken klima off bile olsa çalıştırdığım anda klima yine aktif oluyor benden başka bu durumla karşılaşan var mı merak ediyorum??
merhaba, yeni aracınız hayırlı olsun. ben de mode plus kullanıyorum. acaba klima ayarı cam rezistansı kademesinde mi tutuyorsunuz ? eğer öyleyse fan ayarını 1'e getirdiğinizde klima kendiliğinden devreye giriyor..
lütfen profil bilgilerinizi güncelleyiniz https://www.hyundaiclubtr.com/25916-onemli-profil-bilgilerinin-guncellenmesi.html
yüz ve ayak yününe cevırdınmı actııgnda kılıma acılmaz camlara cevırdinmi ötamatık oluyor kılıma bı sorun yok normaldir
otomatik klimayı kapatmak için hava yönünü belirleyen düğmeye 5 kere basarsanız otomatik kısmı iptal olacaktır.
nasıl oluyor o arkadaşım gercekmi otamatık olması bazen sıkıntı verıyor bu dügmeye5 kere basma işıni bıraz acarsanız ögrenmış oluruz..<<