Videoyu dün akşam saatlerinde yükledim hiç bir yere link atmadım ama şu ana dek 597 kişi izlemiş. 4 kişide muhtemelen yanlışlıkla beğenmiş. Neyse son zamanlarda kompresör dikkatimi çekecek şekilde ses yapmaya başladı. Ne yapmak gerekir. Malum yaz bitti ve yaza kadar klimaya ihtiyaç yok fakat bunun gazımı bitmiştir. Yoksa kendisi mi bitmiştir. Anlayamıyorum. Tecrübesi olanlar var mı? https://youtube.com/shorts/UYfV18ezyaw?si=S2zXATwKgRyFAlXd
Hocam benim i20 de buna benzer bir ses ilk açtığımda geliyor 1 dak sonra yok ama kompresör sesi mi benimki başka bir yerden mi bilemedim. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu tam tersine ilk açtığın zaman fark edilmiyor. Gaza filan bastın devir rölantiye düştü o zaman fark ediliyor.
merhaba, ses klimadan mı yoksa geriden mi bakmak lazım. klima açınca başka kasnaklar da etkilenebiliyor.
O ustada burada zor. İzmir merkeze gidince göstermek lazım anlaşılan. Burada göstersem klima kapanınca sesi gidiyor. Direk kompresör değiştiren tipteki usta var maalesef. Eskiler emekli olmuş. Peki klima gazı eksik ise bastırsam faydası olur mu?