Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Klima-Kalorifer

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda Joel tarafından 1 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    son ihtimal o kalıyor zaten:)

2. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Benzer sorunu yaşıyorum. yardım ? polen filtresi değişeli yaklaşık 3 ay oldu ve 4500 km. yol yaptım. en son izmirde yoğun bir şekilde klima kullandım. ankara dönüş yolunda farkettimki fan yada klima her iki durumda da çok cılız üfleme geliyor tüm havalandırmalardan. bu sadace polen filtresnden kaynaklı olabilirmi? yok sa fan motorumu... bilgisi olan paylaşırsa sevinirim....

3. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ilk önce polen filtrenize bakın tıkanmış olabilir pislikten dolayı eyer polen filtrenizde sorun yoksa fan kanallarını kontrol ettirin ordada tıkanma söz konus olabilir en son care olarak hepsi düzgünsefan motorundan kaynaklanıyor olabilir https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : Serkan Örnek

4. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çok teşekkürler ... son bi soru: bu ihtimallerin dışında daha büyük bi sorun olmaz değil mi?

5. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Polent filitrenizi orijinal polen filtresi le değiştirin.
    Son değişimimizde kullanılan filtre 3 ayda tıkanmaz.

6. ressamyuva

ressamyuva Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    22
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Aracınızı çalıştırmadan fanı açın kamede yükseldikçe fan sesi artıyor fakat üfleme çok az artıyorsa polen filitresi ya tıkanmıştır yada katlanmıştır bunu anlamanın yoluda aracınızın kitapçığına bakarak filitreyi kolaylıkla çıkarmak ve filitresiz fanı açıp üflemesine bakmaktır orjinal filitrelerde katlanma görülmez ama yan sanayilerde görülebilir ayrıca aracınızı toz toprak olan bir yerde kullanıyorsanız filitre daha çabuk tıkanacaktır

7. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sanki üfleme hiç olmuyor gibi... ben yinede filtrelere bir bakayım... teşekkürler.

8. kentaur

kentaur Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    sorun polen filtresi gibi duruyor.

9. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    polen filtrelerini kontrol ettim problem onlarla ilgili çıktı...şaşılacak bir konu çok kirli gözükmesede toz tıkamış. orjinal filtre alıcam belki daha uzun süre gider. yardımı olan arkadaşlara teşekkürler. kendi kendime çözmemi sağlayarak olası 10-20 tl. mı kurtardınız....
    Düzenleyen : huyndaimurat

10. ankerh

ankerh Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

aynı sorun bendede olmuştu aynı model aracım var aralık ayında aracımı aldım haliyle klimayı kontrol etmedim mart ayından klimayı kullandığımda ise bahsetmiş olduğun aynı sorun benimde başıma geldi aracımı sabah sekizde servise verdim (ankara kuruçayırlı) arızaya bakıp arayacaklarını söyledileröğleden sonradörtte ben tekrar servisi aradım (arayıp haber verme zahmetine girmediklerinden) ve aracımı saat 5:30 da teslim aldım servis kağıdına bakınca arızanın klima basınç sensöründen olduğunu ve bu parçayı değiştirdiklerini gördüm garantiden ancak aracımı sağ olsunlar gaz telini ayarlamayı unuttuklarından ve servisin 5:30 da kapandığından ertesi gün bir daha servise gitmek zorunda kaldım böyle basit ama sürüş esnasında hayati önem taşıyan gaz telini ayarlamayı unuttuklarından bir daha hiç bir servise aracımı götürmedim ve sanayide gözümün önünde orjinal parçalarını kendim satın alarak aracımın bakımlarını yaptırdım. işin özü aracın garantide olduğundan bir an evel servise götürüp söylediğim parçaya bir baktır.

11. Westwint

Westwint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

12. mates

mates Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

gaziantepteki servisegidip garanti kapsamında gaz bastılar sorun çözüldü...

ama 2 ay geçtikten sonra tekrar kademeli olarak soğuk hava üfürmeyeye başladı...
    yani ne yazıkki sorun tekrar nüksetti çıldırmamak elde değil acaba kaçak mı var? şimdi ne yapmak lazım tekrar gaz bassak ya yine boşalırsa.... bu sorun böyle uzayıp gidecek mi?

böyle sorunlar insanı arabadanda soğutuyor hyudaiden de...

acaba dediğiniz parçadan mı kaynaklanıyor sorun?

13. mates

mates Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Bu Sayfayı Paylaş