Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kızlı erkekli eve ilk ceza kesildi.

'Türkiyeden / Dünyadan Güncel Haberler' forumunda TurkSpace tarafından 10 Kasım 2013 tarihinde açılan konu

1. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bunun onlemini terbiyesini sen alirsin devlete kalmamis bnm namusun onlemi. Kizli erkekli ortamlari yasaklayana kadar. Müzikholleri, genel evleri, istiklaldeki pislik yuvasi olan randevu evlerini ve bunlara benzeyen TR de milyon tane yerleri kapat Ahlak Masasi Kurup Aile Evlerinden Baslamasin....

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sismo

sismo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    59
    Ad Soyad:
    M. Yücel KAZAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Insanların günahı veya sevabını denetleyince ne oluyor sizin gibi düşünenlere cennetten arsamı verecekler bilelim. Bırakın herkesi nasıl yaşıyor ise... Belki 4 kadında sizin için normaldir...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

grattis ve Orhan bunu beğendi.
  3. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bizler Allahin Uğrunda Ölen İnsanlariz Sanirim Bazi Arkadaslar Allah Yerine Tayyibe Tapiyorlar Güzel Memleketim Ne Durumlara Düştü.....

4. acelik

acelik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Abdullah ÇELİK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    İyiliği emret , kötülüğü nehy et.Kuran-ı Kerimde bol bol geçer.Cumalarda da hutbenin sonunda okunur.Ayrıca 4 kadın olayına girmişsiniz siz karşı olabilirsiniz ama karşı olmanız Kuran-ı Kerimde de geçen bir hadise için dalga geçer gibi konuşmanız hakkını doğurmaz.
    Satın yöneticiler sizden ricam artık bu konuya son noktayı siz koyun ve kapatın mümkünse.Aldı başını gidiyo konu bunun sonu gelmez...
    Saygılar.

5. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Konu basini alip gitmiyor dogru noktaya deyiniyor sayin arkadaslar. Dediginiz gibi kuranda gecen bir hadis degil mevzu. Devletin insanlarin namusuna bekcilik etmesinde......

6. acelik

acelik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Abdullah ÇELİK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hadis demedim hadise dedim.Doğru noktaya değinen var değinmeyen var , değinmeyenler olduğu için o yorumu yazdım.Karar yöneticilerin...

7. acelik

acelik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Abdullah ÇELİK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    bu görüşünüze kesinlikle katılıyorum keşke yapılsa ama inanın bu dediklerinizi yaptığı takdirde devlet bu kezde "şeriat geliyo,yakında iran gibi olucaz" gibi yoğun tepkiler ortaya çıkacaktır.Dediğiniz gibi keşke ordan başlasalardı bence de daha yapıcı olurdu.

8. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Su ana kadar taciz ve tahrik girmedim sahsimca.

Bu konuyu konusabiliyorsak buna DEMOKRASI deniyor.

Devlet, halkinin onayina sundugu T.C. ANAYASASINDA fuhus un tarifi vardir!
    cifte standart in alemi yok.

18 yasini dolduran her tc vatandasinin din dil irk CINSIYET ayrimi gozetmeksizin haklari vardir.

Basortuluye gecmistede saygi gosteriliyor simdi
    de, itiraz basortu yerine siyasi amac icin kullanilan TURBANDIR.

basortuluye gosterilen sayginin aynisinin mini etekliyede gosterilmesi esitlik ilkesine dayanir.

ogrenci evlerindeki kiz erkek konusuna gelince,
    esitlik ilkesi geregi , sohbetlerin yapildigi isik evlerine ses yok! keza buraya RESIT OLMAYANLARDA GELIYOR Ogrenci evlerinde kiz erkek yasak.
    Buna literaturde cifte standart deniyor.

Eger bu konuda yorum yapilacaksa onlem alinacaksa disarida hotellerde sokaklarda ulu orta yapilan fuhusa onlem alinmali , hirsizliga dolandiriciliga , yalanci sahitlere, cozum bulunmali.

kala kala fikri hur vicdani hur yasamak isteyen ve devlet yonetiminde soz sahibi olabilecek ogrenciler olmamali.

** 4 kadin evliligine aciklik getirmek isterm.
    dinimizde 4 kadina verilen izin savas fakirlik yada sair durumlar icin guc yetiyorsa ve riza var ise olahilir.
    islam yayilmasi zamaninda Savas zamani kocalari olen kadinlarin maddi durumu ve koruma ihtiyacina gore kadinlarin rizasi ile yapilabiliyordu. Erkek hegomonyasi icin degil.
    Keza islam dinine gore kadin ne kadar korunmaya muhtac gorunsede kadin erkek esitligi vardir. &bakiniz islam hukuku."

grattis ve Orhan bunu beğendi.
  9. acelik

acelik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Abdullah ÇELİK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    ** 4 kadin evliligine aciklik getirmek isterm.
    dinimizde 4 kadina verilen izin savas fakirlik yada sair durumlar icin guc yetiyorsa ve riza var ise olahilir.
    islam yayilmasi zamaninda Savas zamani kocalari olen kadinlarin maddi durumu ve koruma ihtiyacina gore kadinlarin rizasi ile yapilabiliyordu. Erkek hegomonyasi icin degil."

Çok güzel açıklamışsınız , bunun böyle olmadığını iddia eden birisi yoktur sanırım.
    ışık evleri demişsiniz bu noktada vurgulamak istediğiniz nedir tam olarak ogun hocam ? sohbet yapılan bi meclise reşit olmayan birisinin girmesinde nasıl bi sakınca olabilirki ?

10. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    O konuda ogün abi sanırım reşit olmayan çocukların o gibi evlerde beyinlerinin yıkandığından bahsetmek istedi.

11. paryosa

paryosa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    birkan ataseven
    abi bence bu olayı Tayyip sırf abiler ablalar diye bi kavramları varya, onlara yerleşsinler yurtlara yerleşsinlerde nasıl daha fazla para koparalım diye yaptı.. bende üniversitede öğrencilik hayatı yaptım. bende bir kızla aynı evde kalıyordum. ve ister inanın ister inanmayın ters gözle bakmayı bırak aklımın ucundan bile geçmiyordu çünkü aramızda güven vardı.onunda benimde ailem biliyordu aynı evde kaldığımızı.ilk başlarda ailelerimiz yadırgadı hemde çok fena ama ne yurtta nede kız ve erkek öğrenci evlerinde kafa dengi kimse bulamadığımız için inatla kabullendirdik bu durumu çünkü mecburduk. o bana derslerde yardım ediyordu bende ona ev işlerinde.çamaşırlarımızı yıkardı derslerde yardım ederdi,bende yemek yapmada ve temizlikte.. 2 odaydı evim. 1 odada ben oturuyodum,kızın durumu yoktu ondan dolayı kendi odamı ona verdim.odanın anahtarınıda verdim geceleri kitle diye.korkuyormuş bende boş odada battaniyenin üstünde yatıyordum halı falan yok yerler parke kaplıydı. kıyamadı 3. gün aynı odada kalmaya başladık. o çekyatta yatıyordu bende koltukta.. televizyonumuz vardı film izlerdik müzik dinlerdik.ders çalışırdık. alkolmü off acaip içerdik ama 1 kere bile ters bir hareketimiz olmadı birbirimize karşı.ne yani şimdi benim aynı evde kaldıım kız o... mu oldu ?.. şu zihniyetten çıkın ya..insansın sen.. Hiç Bir Allahın Kulu Benim Vücuduma Karışamaz... Benim kararlarım,benim seçimim..kızım olursada inşallah allah nasip eder sonuna kadar güvenirim. eğerki sen çocuğuna güvenmiyorsan sen adam gibi eğitim verememişsin demektir...

Canhakan abim lafım sana değil sakın yalnış anlama.Hani yazdın ya Her kızını okula gönderen ne düşünecek şimdi? diye o yazına istinaden içimdekilerini döktüm. konu farklıya dönüştü yazarken ama insanların zihniyetini değiştirmesi gerekiyor.. ya sonuna kadar güveneceksin çocuğuna, yada doğurtmayacaksın.... açık ve net...

12. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Bence bırakalım isteyen istediği gibi yaşasın. Yasaklar sadece gizli gizli yapmaya teşvik eder o kadar. Mesela kırmızı ışıkta kamera var diye duran birisini Kamera olduğu için durması onu kurallara uyan biri yapmaz. Çünkü o zaten zoraki kurallara uyuyo. Kamera ya da polis olmasa kırmızı ışıkta durmayacak. Bu olayda aynı şekil bence. Eğer ben evladımı düzgün yetiştirirsem her zaman yapması gereken şeyleri yapar. Ama sırf yanında ben varken zoraki bişeyler yapması onu iyi bi evlat yapmaz. Özellikle ahlak kurallarında yasak sadece gizli gizli yapmaya teşvik eder. Burada eğitim devreye girer. Dünyanın en gelişmiş ülkeleri yasaklarla mı bugüne gelmişler. Eğer suç varsa illaki cezası olacak ama bu tarz şeyler suç değil. Eğer birilerine zarar veriliyosa en ağır şekilde cezalandırılmalı. Ama insanları zan altında bırakmak bence daha büyük bi suç.

13. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Yo yo çok güzel yazmışsın. Teşekkür ederim bu yazıyı alıntı yaptıgın için.

Benim şikayetim de aynı. Onlar itaf ediyor.genelliyor. eğer biz ayırmaz isek kızınız oğlunuz böyle olacak diye. Kızları uzakta okuyan ailelerin boynu yere düşecek.çünkü o bağlama getirdi bunun ne gereği vardı .üzülüyoruz. konuyu namusumuza kadar uzatıyorlar.

Kendi oğulları nerelerde okudular şerefsiz katil dolandırıcı oldu.ne belli yatıp kalkmadığı biliyor muyuz ? Ya kızları ?

Daha ileri giderim ama ne kimsenin kalbini kırmak isterim ne forumu karalamak.

Ben çocuğum olursa özgür bi dünya bırakamazsam diye rahatsızım. Yoksa şuan gayet rahatım.

Yanma odasından gönderildi.

14. acelik

acelik Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    Abdullah ÇELİK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    yani o kadar çirkindi diyosun kız yani :RpS_lol:şaka bi yana kardeşim ; o sizin ahlakınızın güzelliğinden geliyo.herkes bu ahlakta olsa zaten hiçbir sorun , hiçbir sıkıntı yaşamayız şu yalan dünyada.

15. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

salih_karali, Orhan ve canhakan bunu beğendi.
  16. paryosa

paryosa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    7
    Ad Soyad:
    birkan ataseven

güneydoğu çoktan elden gitti... orda askerlik yapanlar bunu çok iyi bilir..Hakkari-Şemdinli-Tekeli Köyü muhtarı olcak .................. benim mevzime roket attı.. canımı zor kurtardım.. daha ne güneydoğusu be abim... anlatılacak okadar çok şey varki... sözlerle ifade edilmez....

orhan abim olurmu öyle şey.. genelevleri kapatınca nerden vergi alacak :) tayyibin işine taş koymalayım lütfen :9 para lazım adama bak oğulları askerlik yapmadı bide 4 mü ne oldu torun sayısı :) onun çocukları çalışsın ona torun yapsın :)
    Abi kız bulgar kırmasıydı :) anne izmirli baba bulgar :) var sen düşün nekadar güzel olduğunu :) haylada ailecek görüşürüz bak evlendim düğünüme geldi ailesiyle. eşimle tanıştı biz tatile gittik onların yanına.. dostluk ve ahlak.. başka hiç birşey değil..

saygılar :)

Çok fenasın be abi :D

17. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Devlet neyle ugrasson biliyormusun bunlar gibi bos isler pesinde kosmasin en kisa zamandan bir ornek vereyim size 26 eylulde calinan arabamin pesine degilde calan kisilerin (çeteyi) çökertselerdi. Arabami bn buldum sagolsun devletimden avukat tahsis ettim devlet sadece barolari suclular icin tahsis ediyormus. 3 gun sonrada it sürbest birakildi.
    Gelelim sizin cevabiniza Adi cikmis tayyibin birkere neye el atsa batiyor çünkü ülkesine egolu olan tek basbakan adini yazarken bile baş harfini büyütmeye lüzum yok. Cok yanlis yolda ilerleyir nerden nasil oy alacagini sasirdi artik

18. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Resit olmayanlari ifade ediyorum dogru
    (Firat , ifadem aciktir. yanlis anlasilmasin)

ayrica bu toplantilara sadece erkekler katilmiyor kiz ogrencilerde var.

Abiler ! Ablalar! yada diger ismi ile universiteli abiler ,ablalar.

Hersey usule adaba uygun yapiliyor ve kimse konuya itiraz etmiyor her koyun kendi bacagindan asilacaksa!

keza kabrimizde hesabi meleklere biz verecegiz. kimse, ama hic kimse yanimizda olamaz imanimiz ve kitabimiz haricinde....

o zaman herkez isine bakmali. ari kovanina comak sokmamali dusuncesindeyim.

Orhan bunu beğendi.
  19. edarguner

edarguner Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    49
    Ad Soyad:
    Ediz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    Millet uyuyor tabi
    Bugun Kadikoy meydaninda teroristler polise saldiriyor ortalikta ne cam ne cerceve kaliyor.Dukkanlar ve ofisler harab oldu,polisler nasil kacacaklarini bilemiyordu ekranda gordugum kadariyla.Ne bir gaz fisegi nede bir polis direnisi gordum bu olaylar karsisinda.Simdi bir vatandas olarak soruyorum Sayin Vali ve Emn. Muduru bu olaylar karsisinda neden bir girisimde bulunmadi.Ben tamamen bazi kesimlere yukarlardan bir yerlerden iltimas gecildigini dusunuyorum.Siddetin hic bir seklini desteklemiyorum ama hepsine ayni oranti ile Emniyet birimleri karsi gelmiyor veya geldirtmiyorlar.

paryosa, Hasan Tarık ve Orhan bunu beğendi.
  20. grattis

grattis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    19
    Ad Soyad:
    Göksel Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Sanki simdi seriyati getirmeye calismiyormu hukumet? Korkum şuki adamlar yakinda kizli erkekli evlenmeyin diyecek tam olacak :)

Bu Sayfayı Paylaş