19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kixx G1 5W30 Yorumlar

'Getz Forum - Club' forumunda Ömer Yiğit tarafından 18 Mayıs 2015 tarihinde açılan konu

1. Ömer Yiğit

Ömer Yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    47
    Ad Soyad:
    Ömer Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Dizel getzlerin bakım aralığı 15 binde ben her 5 binde hava filtresini ve 10 binde yağını değiştiriyorum.5 bin tam sentetik yağlar için kısa bir süre ustam 20 bin km kullansan bile bişey olmucağının garantisini veriyor.

2. Cilo

Cilo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,171
    Ad Soyad:
    Yılmaz ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Kia
    Aynı motoru kullanıyoruz benim araçta 0 40 kaç litre konulduysa 10000km sonra aynı çıkıyor. :)

Ömer Yiğit bunu beğendi.
  3. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    10000km yi bir senede hiç bitiremedim hep 12 ayda 6500-7500 km lerde yağ değiştirdim 10-40magnatec kullandım 5-40edge kullandım hepsinde kapkara yağdan dolayı ustadan fırça yedim:) bu kadar bekletme bunu dedi ve her yağ değişiminde supap fincanları homurdayarak motorun çekişi azaldığını görerek gittim yağı değiştirip sesin kesilip çekişin geri geldiğini görerek geri geldim, motor yağı 5000km olunca benim lifterlar motor ısınınca belli aralıklarla ayağımı gazdan çekince başlıyor hıtır hıtır tahta zımparalarmış gibi ses yapmaya, motorun içinde yağ değilde çilek reçeli zift karışımı varmış gibi bir devirlenme tarzı oluyor fokur fokur tıs tıs çıkan ses bu:) içinden çıkan eski yağa bakıyoruz simsiyah ve yakın incelendiğinde içinde nokta nokta siyah tanecikler var:) yeni yağı koyunca fıtı fıtı fıtı diye güzel çalışıyor.

ben uzun yol yapmıyorum genellikle şehir içi, birde ikamet icabı çok rampa çıkıp iniyorum kışın karda da biniyorum yazın 40 derece sıcakta da, büyük ihtimal o sebeplerden, weekend tarzı kullanımda bu motor yağları o kadar kirlenmez belki.

Ömer Yiğit bunu beğendi.
  4. gencfb

gencfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    Atalay YIĞMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Kixx OİL diye yağ var süslü püslü laf yazamam amma bu yağı kullanın her yerde bulamassınız orjınal üründür castroldanda kat kat ıyıdir tam sentetik bir yağdır saygılar

5. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    abi bu yağı senmi satıyon forumda bi kaç konuya yazmışsında alacağımdan değil benim araçta şıkırtı yokta merak ettim ?

6. gencfb

gencfb Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    46
    Ad Soyad:
    Atalay YIĞMAN
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    YOK be kardeşim ne satması bktım forlara bilgi için yazdım aklımada geldi böyle bir mesaj geleceği ama bu zamana kadar castrol kullanmıştım iyimi yaptım onuda bilmiyom daha büğün değişti

Bu Sayfayı Paylaş