Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kit Mtm Regülatörü Hk. ( Resimli ve Çözümlü )

'LPG Sistemleri' forumunda koreci tarafından 21 Mart 2013 tarihinde açılan konu

1. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Bir urunun yeni olmasi onu sorunsuz yapmaz. Ayrica eski olmasi yada eski uretim olmasi kotu yapmaz. Siz donusum yapacaksaniz bu basligi goz onunde bulundurun pisman olmazsiniz.

Yeni parcanin sorunlu olmasi firmanin ayibi :)

Xperia 945 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2. Dağ-Cey Lpg

Dağ-Cey Lpg Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    31
    Ad Soyad:
    mehmet dağdeviren
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Merhaba ALİ bey bu site paylaşım sitesi insanlar yaşdığı sıkıntıları ve çözümleri dile getiriyor ki diğer paylaşımcılar tecrübeden yararlansındie inanın hermarkada bu tarz sıkıntılar vardır önemli olan firma ve montajcı müşterisine olumlu ve uslubda yaklaşsın MTM kendini kanıtlamış güzel markadır gönül rahatlığı ile taktırın nerde olursanız yardımcı oluruz ki distribütörü arkadaşımız ve kaliteli insanlar sizi yarıyolda bırakmazlar mallarının arkasındadırlar.

Orhan bunu beğendi.
  3. rodya

rodya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ali Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Selamlar,
    Brc ya da mtm taktıracağım ancak kullanıcıların sorunlarına çözüm olarak 2008 yılında üretilen bir regülatör takılıyorsa orada bir durup düşünmek gerekiyor. Bu ürünlere bu paraları ödememizin sebebi, sektörde öncü olarak teknolojiyi ileriye taşımaları. Durum böyleyken de anlam veremiyorum eski teknoloji ( ilk nesil deniyor yukarıda ) bir parçayı takmalarını.
    Montajcılarımızı zaten işçiliği kadar esnaflığını da göz önünde bulundurarak seçiyoruz ki bu konuda benim tek tercihim hep Çevre Otogaz oldu ve olacaktır. Enjektörleri sebebiyle yine MTM tercih edeceğim muhtemelen ancak şu sorunlar çözülmeden açıkcası buna niyetim yok.
    umarım sorun yaşayan arkadaşların problemleri en kısa sürede çözülür.

4. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Merhabalar Şimdi Distrübütör Firmayla Konustum, Sorunun Çok Büyük Olmadıgını Giderilebilecek Bir Sorun Oldugunu Teşkil Ettiler. Sonucta Bende Bu MTM Kullanan Biriisiyim Kafama Çok Takmıştım Ama Takılacak Birsey Yok Bunu Zaten Site Yöneticimiz Serdar Abi Dile Getirmişti. Gözüm Kapalı LPG taktırdım. Ama Sorun Tekrar Devam Ederse Zaten Distrübütör Frma Magdur Bırakmıyor, Yurt Dısına Gidip KIT MTM ile Sorunlar Hakkında Görüşülmeye Gidilecekmiş. İtalyanlar Biraz Araştırmacı Oldugu İçin Sorunun Çözümünü Mutlak Bulacaklarmıs Şuandada Sorun Yok Zaten Regülatör Değiştigi Zaman Giderileceğini Söylediler. Eger Taktıracak Olan Arkadaslar Varsa Bu Yorumları Okuduktan Sonra Vazgecmeyi Düşünüyorlarsa Yanılıyorlar.
    Herkes Birşeyler Alır Bozulur Önemli Olan Garanti apsamında Değişmesi Ve Olayın Hızlıca Çözülmesidir. MTM Bunu Yapıyor, Emin Olun.
    Saygılar.

5. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Az önce Orhan kardeşimle konuştum.

Beklediği regülatör gelmiş..

Ses ve çekiş deneyimlerini bekliyoruz.

6. rodya

rodya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ali Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    arkadaşlar son durum nedir?

7. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Bir türlü ısınamadım LPG'ye bu yüzden işte taktırıcam diyorum bunları okudukça acele etme diyorum kendime bakalım ne olacak sonumuz.

8. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,955
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  9. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Tamamda bizim elimizde işi bilen her an ayar yapabilen müdahale edebilen bir Serdar yokki.

10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,955
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    1 kere ayar yapmadım :) Sadece üst devirler için biraz daha zenginleştirme yaptım, tamamen keyfi.

11. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Merhaba Arkadaslar
    O Ses Denen Birşey Kalmadı. Çekişteki Farkı Çok İyi Anlayabildim. Arac Biraz Daha İyi Durumda Yani. Şuan Sorun Yok Zaten Bir Sorun Oldugu Zaman Distrübütör Firma Markasının Arkasında.

Köksal bunu beğendi.
  12. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Adem Abi Taktırmayı Düşünüyorsan Bence Hiç Bekleme, Gecen Zamana Ve Yakıta Yazık Ben Taktırdım 12.000 KM Oldu Taktıralı Hiç Bir Sorun Yok Valla, Bu Bizdeki Sorunda Büyütülecek Sorun Değildi Sadece Bizim Hassasiyetliğimizden Kaynaklanan Sesti.

13. mahonyy

mahonyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mahmut
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ocak montajlı aracımda aynı problemi bende yaşıyorum. İletişime geçtiğimde bu problemin 2 yıl önce yaşandığı şu an ise böyle bir problem olmadığı söylendi. Acaba benim regülatörüm mü eski üretim yoksa bu cevap mı yüzeysel emin olamadım. Araçlarınızın montajı acaba ne zaman yapıldı? Ve üzerinde soğuk damga tarih var ve benimki 2013 montaj olduğu halde 11 yani 2011 gibi gözüküyor.

IMG_1631.JPG — Yandex.Disk

14. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Sizin Bizlere İlk Takılan Regületörden Üretici Firyaı Arayın Yardımcı Oluyorlar Yenisini Size En Yakın Olan Bayiye gönddriyorlar.

15. rodya

rodya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Ali Yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Gazda çok yakmadan kasıt ne kadar acaba?
    Ben 1 depo ile 330km yakıyorum araç otomatik ve stok.

16. mahonyy

mahonyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mahmut
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar; arızalı regülatörlerin olduğu kitleri araçlarınıza taktırdıınız tarihleri öğrenebilir miyim? Ben Ocak 2013'te taktırmıştım. Sizinkiler de acaba aynı dönemde mi takıldı?

17. selkoc

selkoc Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    SK
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arkadaşlar Bende Uzun zamandır aracıma montajı yapılan Mtm kitin problemi ile ilgili boğuşuyorum, bende de regülatör sıkıntısı oldu regülatörüm değişti, fakat benzine geçme sorunum hep devam etti, en sonunda anladık ki benim araca düşük kapasitede enjektör montajı yapılmış, enjektörü değiştirdik problem kalmadı, fakat bu süreçte Kitmtm beni resmen süründürdü, hiç yardımcı olmadılar, Bayileri yanlış ayar yaptı otobanda seyir halinde stop ettim, 300 tl ekstradan para verip enjektörleri kendim aldım, KitMtm iyi ancak distribütör firma malının arkasında durmuyor, işten anlamadığım halde defalarca aracıma yanlış enjektör takıldığını düşünüyorum dedim bir türlü derdimi anlamadılar, sıfır ilgi gösterdiler.

Sonuç olarak Bu kiti düşünenlere kesinlikle tavsiye etmiyorum, çünkü bir dünya para verip aldığınız garantili malı hibe etmişler gibi davranıyorlar.

18. rambidi

rambidi Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    ramadan elmas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.0 TGDI (2014-202x)
    herkesin sorunu ile yakından ilgilenilirken sizin sorununuzla neden ilgilenmesinler???? kitMTM den memnun olmayan bir tek sizsiniz herhalde

19. Orhan

Orhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    135
    Ad Soyad:
    Beyaz_MeLegiM
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bana cok yardimci oldular sorunum cozulene kadar distrubutor firma irtibatini kesmedi bnmle. Bir sorun vardir bu iste sasirdim acikcasi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20. mahonyy

mahonyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Mahmut
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    KitMTM'den memnun olmayanlardan biri de benim. Araştırılırsa farklı forumlarda da şikayet ve memnuniyetsizlikler var.
    Malesef distrübütör firma bu işi götüremedi. Sebebi hem yeterince pazarlayamaması hemde çıkan problemlerin maliyetleri yükseltmesi. İlk başlarda fikir almak için aradığım genel merkezdeki teknik sorumlu Şafak bey bana; "Hocam beni her zaman arayabilirsiniz. Araçlar hakkında altyapım iyidir ne konuda sorun yaşarsanız yaşayın beni mutlaka arayın. Forumlarda da KitMTM tavsiye edin" şeklinde konuşma yaparken. Sorun yaşadıktan sonra ve bu siteyi de referans gösterek regülatörlerde problem varmış bende kontrolün yapılmasını istiyorum dediğimde regülatörlerde problem olmadığını söyledi. Kendisinin il il dolaştığını, kendisi geldiğinde kontrol edeceğini söyledi ve üzerinden 6 aydan fazla süre geçti ses çıkmadı. Sonrasında tekrar aradığımda regülatörü kendim değiştireceğim ve eğer sonuç alırsam bunu da forumlarda paylaşacağım dedim. Buna kızdı beni tehdit mi ediyorsun diye bir ifade kullandı. O günden sonra ben birdaha kendisini aramamaya karar verdim.

KitMTM piyasadaki kaliteli ürünlerden biri olsa da kullandığı regülatörün kendi regülatörü olmaması sebebiyle problem yaşamakta. Türkiye'deki satış sonrası desteğin de mevcut durumu eklenince benim için güvenirliliğini sıfırladı. Bana soran kişilere de tavsiye edemiyorum.

Benim problemim; yüksek yakıt, ayarların bozulması ve yüksek devirlerde benzine göre çok ciddi çekiş düşüklüğü idi.

Distrübütör sahip çıkmadığı için, mevcut durumuyla kullanmakta bana huzursuzluk verdiği için montaja harcadığım paranın 3'te biri kadar daha para harcadım. KitMTM regülatör yerine aynı kapasitede 1200'lük BRC regülatör taktırdım ve sonrasında mademki regülatör değiştiriyorum biraz daha fark vereyim bari 1500'lük regülatör taktırayım diye tekrar değişiklik yaptırdım. Bir üst regülatöre geçince gaz kesici ve gaz taşıma hortumlarının da değişmesi gerekti.

Ayarlarım şu an stabil. Her seferinde aracımın yakıt tüketimi aynı. Yüksek devirlerdeki cansızlık da gitti. Yakıt konusunda ne kadar tasarruf sağladığı konusunda şu an net bir şey diyemiyorum. Bu işlemi yaptırdıktan sonra şehirler arası taşındım. Şu an trafiği daha yoğun bir ildeyim, kış mevsimi şartlarında kullanıyorum ve yakıtım eskisine göre çok az düşmüş durumda. Ama biraz daha vakit geçsin havalar ısınsın daha iyi bir sonuç alırsam bu değerleri de paylaşacağım.

Aracım: 2006 Model Toyota Avensis 1.8 A/T (130Hp)

Bu Sayfayı Paylaş