Ben hep lassa kullandım ama bu kış biterken iki aracıma da farklı sıfır lastikler aldım. Bakalım asıl kışı önümüzdeki gelen kışta görecek miyiz? Gerçi birisi yine Lassa'nın DYTON(i20 için) ve diğeri DUNLOP(yaris için). DUNLOP'u şubatta aracı aldığımda ayağındaki eski olduğu için aldım ve sorun yaşatmadı. Genelde şehir içi kullandığım için olabilir. Uzun yola gitmedik. Gerçi geçtiğimiz kış, kış gibi olmadı yaşadığım yerde kar yağmadı. Önceki senelerde kar yağdığında Lassalar sorun çıkartmamıştı.
2 senedir ben eşimin c4'üne kış yerine 4 mevsim falken as210 kullanıyoruz, karlı köy yollarında vs sorun yaşamadık. Tavsiye ederim.
Falkenin SN 110 nunu kullanıyorum , yaz da normal kışta sorun olmadı hiç , as210 nasıl bilmiyorum. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sıralamaya aynen katılıyorum Good Year'a şerh koyarak. Yanlış hatirlamiyorsam testlerde iyi sonuç vermemişti. Bunların dışında Lassa'da kışlık lastikte başarılı diyebilirim. SM-M336B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi