19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kışın araçta uyumak ?

'Sohbet' forumunda selim6666 tarafından 6 Aralık 2015 tarihinde açılan konu

1. Duygu

Duygu Guest

selim bey Allah yardımcınız olsun. İşiniz zor felan değil çok rahatlıkla yukardaki tavsiyelerle yapıp yaşayabilirsiniz, bizim burada suriyeliler felanda var konteynırlarda, onlar nasıl kalıyorsa sizde kalabilirsinizki ihtiyaç bu , şerefinizle kalıyorsunuz hiç yazılanları sallamayın. tavsiyeleri çok güzel yazmışlar yukarıda onları uygularsanız hiç sıkıntı olmaz bence. bir yorumdada antalya okudum, antalyada evet kışın hiç çetin geçmez , hatta yalıtıma felan bile gerek olmazdı antalyada kalıyor olsaydınız, başarabileceğinizi düşünüyorum yolunuz açık olsun, Allah kazancınıza bereket düşürsün inşallah.

selim6666 ve gogo46 bunu beğendi.
  2. gogo46

gogo46 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,934
    Ad Soyad:
    gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kia
    allah kolaylık versin.

1 kış araçta yatmış bir kişi olarak ne mont ne battaniye ne içlik ne termal nede duran dizel araç kaloriferi hiçbir işe yaramaz.gece açık yerlerde takılın.aracı ihtiyaçlarınızı karşılamak için benzinciye yakın yerlere park edin.

selim6666 ve Duygu bunu beğendi.
  3. Ali Gök 89

Ali Gök 89 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    841
    Ad Soyad:
    Ali Gök
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Benim fikrim konu gezenbilir forumundaki bilgi paylaşımlarıyla çok uygun olmayabilir. Çünkü gezenbilirdeki kişileri bir çoğu hali vakti yerinde doğada keyif için gezen kişiler. Ve hepsinin gezi sonunda döneceği bir evi var . Ben askerdeyken eğitim vardı 4 gün bahar ayında çadırda uyudum ankarada. 2. gün sonunda insanlıktan çıktım gibi gelmeye başladı. Tabiki burda bizim tecrübesizliğimizde var komutanlarımız zımba gibiydi maşallah. bizle aynı yiyecekleri yediler benzer çadırda uyudular ama vücutları daha alışkın tecrübeleri daha yüksekti . Bugünün şartlarında Türkiyenin hiçbiryerinde evde uyumak bile tam anlamıyla güvenli değilken arabadakini tartışamıycağım bile. En güvenilmez ev arkadaşı bile pisikopat katil vs değilse dışarıda sadece 2 cm saç ve bir camın vereceği güvenlikten daha güvenlidir. allah yardımcınız olsun lakin araç alacak az çok bir bütçeniz varsa internete girebileceğiniz bir akıllı telefonuuz varsa bir ev arkadaşı bulup iyi veya kötü bir evde yaşayabilirsiniz diye düşünüyorum

selim6666 ve Halil bunu beğendi.
  4. selim6666

selim6666 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    selim yalçındağ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    çok faydalandım arkadaşlar tavsiyeleriniz için saolun benim için bu konu kapandı admin istersen konuyu kapatabilirsin ..

5. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Size bir de şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Çekme tip karavanlar 4.000 liradan başlıyor.. 10.000 liraya ne karavanlar var ev gibi.. İçindeki malzeme ve eşyaya göre, işçilik kalitesine göre bu fiyat değişebiliyor tabi.. Ayrıca çekme tip karavana vergi ödemiyorsunuz. Sadece aracınızda çeki kancası olsun yeter. Reno toros bile çeker ağırlıkları 550 kg ile 850 kg civarı.. Yani düşük bütçeli (karavanı çekebilecek bir araç) alabilir ve karavanı istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Karavanlarda wc, yatak, ocak, ısı yalıtımı gibi aklınıza gelecek herşey var. yürüyen ev gibi.. Ayrıca Minibüse verceğiniz vergi ve yakıt parası otomobile göre daha yüksek.. ayrıca koca minibüsle (ev gibi) her yere gidilmez.. Gezmek mi istiyorsun, karavanı bırakır, arabayla gezersin. O yüzden çekme karavan düşünebilirsin. Akdeniz bölgesinde olsan soğuğu fazla hissetmezsin ama istanbul da yorgan - battaniye - ve termal içlik gerekecektir. Konfor olarak ev konforunu aratmaz. Önemli olan nerede konaklayacağına iyi karar vermektir. WC ve banyosu olan karavanlara bak. Temizsu ve kirli su tankları mevcut. Hiç sıkıntı yapma. Biz ilkokuldayken haftanın 1 günü (pazar günleri) banyo yapardık. Kalkıp da hergün banyo yapacak değilsin. İçme suyunu da damacanaya doldurursun. Yani para olduktan sonra transit alacağın parayla karavan al daha iyi ;) Transitin bakımı masraflı da olur. Al bi toros, hem iş arabası hem de evini çekebileceğin bi araba olarak kullan :)

shadow_ bunu beğendi.
  6. ali58

ali58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    Ali Gürbüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Starex CRDI(1997-2008)
    Bende webasto vardi,12 voltluk bir duzgun webasto iyi isitir ,