Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kısa Farların Yanmaması Hakkında

'Elektrik & Elektronik Sistemler Sorun Ve Çözümleri' forumunda ****EYÜP*** tarafından 1 Aralık 2008 tarihinde açılan konu

1. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  2. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürler graft.osram alacağım o zaman

3. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aslında MTec 8000K xenon kiti taktıracaktım ama döviz kurlarının yükselmesinden ötürü %50 zam geldi, 350 liradan 500 liraya yükselince şimdilik xenon taktırmayı erteledim. Bende Osram Night Breaker yada Super modelini taktırıp bir süre bu şekilde kullanıcam...

4. atakan_arikan

atakan_arikan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    osram en kalitelisi bulamazsanız philips de olabilir. Kutusunun üzerindeki üretim yerine dikkat edin çin malı olmasın.

5. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tmm dikkat ederim hocam sağolasın

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    eyüp banada ampül patlak gibi geliyor,değiştirip görmek lazım.ampül alacaksanda narva 100 watt h4 sarı ampül tavsiyemdir. (çifti 10 ytl)
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

7. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sonrada kolu yakıcaksınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

Ben 1kaç elektirikçiye sordum kolu yakarsın veya en iyi ihtimalle zamanla farın şapkasını eritirsin demişlerdi abi.

8. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kontrol ettim ikisininde kısaları patlamış. 100 watt tehlikeli diyolar hocam .aydınlatması güzelde yakmayalım arabayı sonrahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

9. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    ben 1 senedir bu araçta kullanıyorum herhangi bir sorun yok.daha önceki araçlarımdada kullandım sorun yok.bunlar hep uydurmadır inanmayın yeni araçlarda orjinalinde role mevcuttur,kablolara hiç bir zararı olmaz.şapkayıda eritmez,kullanabilirsiniz.rengi sarımsıdır,aydınlatması süperdir..

10. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    korkma bişey olmaz,öyle bişey olsa tavsiye edermiyim daha doğrusu kullanırmıyım?

11. Misafir

Misafir Guest

Hyundai 06 era haklı, kol roleye kumanda eder "yasak" olmasının dışında sakıncası yok...

12. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    yok hocam yasakta yokhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifsonuçta aşırı derecede kuvvetli değil,aydınlatması daha güzel fakat karşıdakinin gözünü almıyor..(bi ihtimal muayenede sorun olabilir,onun dışında kim bakacak 55 mi 100 mü diye)

13. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    siz hiç ampul yüzünden yanan araba görmediniz heralde?
    hadi kendiniz tehlikeye atıyorsunuz araçlarınızı başkasına tavsiyede bulunmayın en azından.
    arkadaşım kaç tane yazı yazdım açıklamalarını yaptım hala nasıl tavsiyelerde bulunuyorsunuz pes yani başka bir şey demeyeceğim.
    arkadaşın aracı yanarsa kim karşılayacak kasko ödemiyor bilginiz olsun.

14. Misafir

Misafir Guest

Üstad, çok uzun yıllar otomobilciliğin içindeyim şimdiye kadar bana hiç denk gelmedi, duymadımama bu demek değildir'ki böyle bir şey olmaz, dolayısıyla susma hakkımı kullanıyorum....https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

15. Misafir

Misafir Guest

Valla ben şimdiye kadar1 defa çevrildim zor yırttım, birde karşıdan gelen aracın sürücüsünü çok rahatsız ettiğini duydum daha kullanmıyorum...

16. atakan_arikan

Alınan Beğeniler:
    0
    bende görmemiştim abi ama yanan 2 hyundai biliyorum biri ticari taksi hatta aracı yanarkende gördüm.bu 100 watt lık ampul yüzünden yangın çıkış noktası far tesisatı
    sizin kullanmanız nasıl bilmiyorum ama ticari taksiler gece gündüz farlarını yakıyor.aynı diğer yanan araçta ööle imiş

17. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    kardeş o yanan araçların yanma sebeplerini hiç inceledinizmi?eğer eski bir araçsa ve role yoksa takıldığı an zaten kabloları ve tesisatı eritir.ama roleli araçta ne eritme yapar nede şaşi yapar.bence bunlar önyargıdan ibaret,100 watt takarsan araban yanar.peki bizimkiler niye yanmıyor?o zaman ben senelerdir kendimi tehlikeye atıyorum.yapmayın allah aşkına şu ön yargıladan bi kurtulun.

hemen herşeye aynı sebebi göstermeyin,nerden biliyorsunuz yanlış takılmış veya ince kablo kullanılmış ses tesisatından olmadığını
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

18. Misafir

Misafir Guest

Üstad yanlız bu role işi yeni değil ben Haydarpaşa elektrik bölümü mezunuyum, 76 senesinde "oto elektrik " atelyesindeki maketlerde kullanıyorduk role'yi....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

19. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    heralde yeni değil hocam,ama bazı eski araçlarda bulunmuyor onu demek istiyorum.

20. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bugün praktikerden 2 adet osram super aldım .teki 8,75 ytl H4 bilgilerinize .Normal halojen 6,75 ytl idi .Bunun üzerinde %30 daha fazla aydınlatma diye bir ibare vardı o yüzden bunu aldım

Bu Sayfayı Paylaş