Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kış ürünleri; buz çözücü, yağmur kaydırıcı, silecek, buğu çözücü tavsiyeleriniz:))

'Detaylı Temizlik' forumunda turan54 tarafından 6 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    sen iste yine yaparız kardeşim ne demek :)

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Köksal videoyu izledim maşallah, sileceklerin arabada aksesuar konumunda olmuş gibi. Kullandığın ürün nedir biraz bilgi verirmisin ?

Camdaki böcek kalıntıları için öncamın şöför kısmında 20 cm çapında yere Sonax cma cilası sürmüştüm o bölgede su durmuyor bende bu ürünü alıp kullanmayı düşünüyorum 2 getztede.

3. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Bende cila atıyorum camlara aynen bu videodaki gibi silecekle pek işim yok sayılır :D

Sonuçta aynı şey yani isim değiştirerek (cam cilası ,su kaydırıcı v.s gibi )satıyorlar,Sonuçta içindeki malzeme ciladır.

4. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yalnız arkadaşlar camlardaki kireç lekesi nasıl çıkar,senelerdir birikmiş kireç lekeleri var bir türlü çıkaramadım denemediğim şey kalmadı?

5. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Söylediğinize katılmıyorum ne yazıkki, cila olarak farklı birçok marka ve dğeişik yerlere uygulamalı olanlarını kullandım. Normal boya cilasınıda camlarda uyguladım, sonax cam cilası kadar etkili ve etkisi kaybolmayanı görmedim. Ben bu cilayı cama sürdükten sonra, mazot, benzin, tiner, deterjanlar ve en nihayetinde pertikle camlardaki kalıntıları kazıdım. Camda 20 cm çapındaki yerde etkisi hala sürüyor. Evet dediğiniz gibi içindeki cila ama uygulama yerine göre cila değişkenlik gösteriyor. Örnek Meguiars Plast X saydam plastik cilasının verdiği kalıtı ve etkili çözümü boya cilaları veremiyor ne yazıkki.

6. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    benim camın sol tarafında nasiol glass shield nano koruma, sağ tarafında ise yerli üretim glass guard isimli bir ürün var. glass guard toptan satılıyor genelde nasiole ulaşması daha kolay kendi sitesinden satın alabiliyorsun. 29 tl idi galiba 40 ml ürün.

atas valler diye bir ürün var kireçten eser bırakmıyor ama dikkatli kullanmak lazım güçlü bir temizleyici.

7. ihsan

ihsan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    458
    Ad Soyad:
    ihsan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    atas ürünlerine ankarada hiç rastlamdım nerde bulunur bilmiyorum farklı bişey varmı bu lekeleri temizleyecek?

8. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Salı günü kullandım. Ama farkı görmek için ön camın yarısına sürdüm. Sonuç tahmin edeceğinizden mükemmel. Diğer tarafta önüm görünmüyordu buğudan ama kullandığım taraf eskisinden de daha berraktı. Yağlanma falan olur dediler ama hiç bir sıkıntı olmadı. Hatta cam pırıl pırıl oldu.

KDV Dahil: 7,29 TL hepsiburada dan temin ettim.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  9. Duygu

Duygu Guest

bende size bugün sabahlayın karşılaştığım manzarayı anlatayım. Cam buz tuttmuş ne yapacağımı şaşırmıştım. Ama önceden bulundurduğum kış malzemeleri vardı elimde Brees cam buz çözücü markası. Cama bir sıktım anında buzlar su damlacıkları halinde toparlandı, kullanım talimatında bezle de silin yazmış , sildim , fıstık gibi çıktı . merak ederseniz resimde atarım. Malzemenin adı Brees cam buz çözücü

Asel Kaan Efe bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş