Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

KIŞ Lastikleri - YORUMLAR

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda davut tarafından 26 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    lastik boyutları nedir acaba...

2. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Sert bir lastik, Ayrıca kışın dahada sertleşecektir.

Pek güven veremeyeceği gibi sıkıtıntıda yaratabilir

3. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    ogün abi servis müdürü tavsiye etti tanesine 120 lira fiyat cıkarttılar..

4. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
  5. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    abi nette de adam gibi bişey bulamadım ki...

6. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW

175/65/14

7. gokeri06

gokeri06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    29
    Ad Soyad:
    Gökhan Güneri
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    benimki 195-55-15 çok pahalı olduğu için 60-15 e bakacaz mecburen...

8. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    dün kışlıklarımı takdırdım. nolur nolmaz kar geliyo dediler. kar memleketinde kışlık olmadan olmuyor, hatta çoğu zaman kış lastiği taksan da olmuyor.. 1 takım takmatik, 1 takım serme zincir, 2 adet patinaj battaniyesi, 1 adet kürek, fener, buz kazıyıcı, buz çözücü, antipatinaj sprey. hepiciğini tastamam bagaja koydum. ama sadece buz çözücü spreyi eve koydum. aklınızda bulunsun o spreyi de bagaja koymuştum bi kaç sene evvel kilitler donunca hiçbir malzemeye ulaşamadım. mecbur kaldım vura vura bagajı açmaya, spoilerim kırılmıştı. dağın başında zor bi gece olmuştu.

9. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Bir Sene Michelin Alpin Kullandım Memnun Kalmıştım

10. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Kesinlikle Goodyear Ultragrip 7+, harika bir lastik. 3 farklı araçta kullandım gerçekten mükemmel.

11. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    bende goodyear duragrıp var + zincirhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

12. Iearda

Iearda Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba 2010 model accent era'mda yokohama marka kışlık lastik kullanıyorum ve çok memnunum.her ne kadar aracın katoloğunda aracın yazlılk lastikleri ile aynıgenişlikte kışlık lastik kullanının deselerde ben bir ebat küçüğünü aldım(orijinal genişlik 185, kullandığım kış lastik genişliği 175) (Almanya-Tüv deki çalışan bir arkadaşım o şekilde söylemişti)

13. neron2626

neron2626 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Benim bi Fikrm yok :)

14. kmurat40

kmurat40 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende geçen sene kış lastiği olarak sadece ön lastiklere michelin kullandımhoşuma gitti.özellikle buzlu yollarda harikaydı tavsiye ederim
    Düzenleyen : kmurat40

15. aldehit

aldehit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhabalar,
    Öncelikle çok yararlı bir konu.. Benimde şuanda arabamda kullandığım lastik, 175/60/14
    Geçen kış aldığım Lassa Snoways Era, gerçekten çok dayanıklı, fren ve yol tutuşu açısından gayet iyi.. Sana önerim şurdan, lastiğinin ebatına göre uygun lastiği bulabilirsin:
    http://lassa.com.tr/lastik-secici

16. crazy_cesi002

crazy_cesi002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Merhabalar
    Arkadaşlar kış lastiği olarak bugüne kadar lassa snoways ve michelin. bridgestone kullandım size en çok tavsiye edeceğim bridgestone dir ŞİDDETLE tavsiye ediyorum ben 4 adet taktırdım arabama geçen yıl 30cm üzerinde karda bile beni yolda bırakmadı süper ötesi bi lastik yol tutuşu çok iyi https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

17. EraCan

EraCan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Ali Haydar Bey
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Keşke herkes sizin gibi tedbirli olsa. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
    Tüm bu hazırlıkları yaptıktan sonra, kar yağıp yola çıktığınızda, yazlık kabak lastikle yola çıkanlarla karşılaşmazsınız umarım :)

18. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    <DIV =haberBaslik id=HaberBaslik>Kış lastiklerinde kampanya zamanı
    <DIV =haberOzet id=HaberOzet>Kış aylarının gelmesiyle lastik sektöründe de rekabet başladı. İşte önemli markaların önemli kampanyaları…
    <DIV =haberOzet>
    <DIV =haberOzet>

Lassa, Bridgestone ve Brisa’da ödemeler 2011’de…
    Brisa, Bridgestone ve Lassa markalarında sürücülere ödeme kolaylığı sunan kampanya kapsamında binek ya da 4x4 lastiklerde Maximum kart ile 360 TL üzeri alışveriş yapanlar ürünleri peşin fiyatına 12 taksitle satın alma fırsatı yakalayacak. Sektör lideri Brisa, Bridgestone ve Lassa markaları ile sürücülere kaçırılmayacak kampanya fırsatı sunuyor. Bridgestone ve Lassa yetkili satıcıları ile Otopratik mağazalarında geçerli olan kampanya kapsamında 30 Kasım 2010 tarihine kadar binek ya da 4x4 lastiklerde Maximum kart ile 360 TL üzeri alışveriş yapanlar ürünleri peşin fiyatına 12 taksitle satın alma fırsatı yakalıyor. Üstelik kampanya kapsamında alışveriş yapanlar ödemelerine 2011’de başlayacak. Brisa yetkilileri, İzmir’de sert kış koşullarının olmadığını göz önüne alarak Bridgestone’un ER 300 ve B250 desenleri ile, Lassa’nın Impetus REVO ve Atracta desenlerini öneriyor ve sürücüleri kendi şartlarına en uygun lastiği bulmak için yetkili bayilere davet ediyorlar.

Lastik alana mont hediye!
    Michelin’in yeni kış kampanyasında, dört adet otomobil, kamyonet ya da 4x4 lastiği alanlara Michelin montu hediye ediliyor. Hava sıcaklığının 7 derecenin altına indiği durumlarda, kış lastikleri kullanımının kaçınılmaz olduğu bir gerçek. Michelin, otomobil, ticari araç ve 4x4’ler için her isteğe uygun eksiksiz bir kış lastikleri ürün yelpazesi sunuyor. Michelin kış lastikleri ürün yelpazesi, her türlü kış koşuluna uyacak ve her sürücünün beklentisi olan güvenlik, uzun ömür ve performans beklentilerine cevap verecek şekilde tasarlanmıştır. Michelin ürün gamında; otomobiller için Alpin A4, Primacy Alpin ve Pilot Alpin gibi farklı sınıf ve ebattaki araçlara uygun kış lastikleri bulunuyor. Michelin, SUV ve arazi araçları için Latitude Alpin ve Latitude Alpin HP, ticari araçlar için ise Agilis Alpin modelini öneriyor. Michelin kış lastikleri, üstün güvenlik özellikleri, daha az yakıt tüketimine yardımcı olan teknolojisi ve uzun kullanım ömrü ile zorlu kış koşullarının üstesinden kolayca gelmenizi sağlıyor. Üstelik, Michelin’in yeni kış kampanyasında*, 15 Ekim - 15 Aralık tarihleri arasında dört adet otomobil, kamyonet ya da 4x4 lastiği alanlar, hediye olarak Michelin montu kazanma olanağına da sahip olacak.

Pirelli’den Kış Lastikleri’ne Özel Kampanya
    Pirelli, her yıl olduğu gibi kış aylarının gelmesi ile birlikte “Kış Lastikleri”ne özel bir kampanya ile tüketicilerine ulaşıyor. Kampanya kapsamında Pirelli Yetkili Satıcılarından 4 adet Pirelli otomobil veya 4x4 kış lastiği alanlar çok şık bir montun sahibi oluyor. World’e özel 8 taksit fırsatının da sunulduğu kampanya kapsamında Yola Devam programına üye olan tüketiciler ayrıca Pirelli Tyrelife programı ile kış lastiklerini her türlü hasara karşı güvence altına alabiliyor. Pirelli yetkili satıcılarından aracınıza uygun 4 adet Pirelli otomobil veya 4x4 Pirelli kış lastiğinizi alırken montunuzu istemeyi unutmayın. Bu kış, Pirelli kış lastikleri ile hem aracınız için hem de sizin için daha kolay geçecek. Ayrıca, kampanya kapsamında Pirelli Yola Devam programına üye olan tüketiciler 7 gün 24 saat acil yol yardımı, otel, sinema ve tiyatro rezervasyonu, seyahat organizasyonu, özel şoförlü araç tahsisi, çiçek gönderimi, 7/24 ilaç temini ve tıbbi danışmanlık hizmeti gibi birbirinden özel ayrıcalıkların yanı sıra Pirelli Tyrelife lastik güvencesi programına dahil olarak ilk 6 aylık kullanım süresi veya 5000 km kullanım mesafesi içerisinde hasar gören lastiklerini aynı ölçü ve desendeki Pirelli lastikleri ile birebir değiştirebilirken, ikinci 6 ay veya 5.000- 10.000 km içerisin

19. murat_dastan

murat_dastan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    başıma gelmedi değil. istanbul bağcılarda şaşkına inerken dik bi rampa vardır. yaklaşık 1 km kadar. ben orayı çıarken eleman da (hatlı minibüs) inmeye çalışıyo ama nası kar buz var. ayağını frenden bi çekmiyoki cadam araba toplasın da düzelsin. kaçtım kaçtııım benzinliğin girişine kadar kaçtım geldi orda vurdu adam, 2001 fiyatları ile 280 tl hasar çıkmıştı.

20. orient

orient Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçen sene 4 adet goodyear ultragrip 7+ 195 65 15 H serisi kışlık lastik tanesi 135 tl'ye aldım. hiç problem yaratmadan kışı çok rahat bir şekilde çıkardım geçtiğimiz hafta sonunda tekrar taktım memnunum tavsiye ederim. kendinizin ve trafiktekidiğerlerinincan ve mal güvenliği nedeniyle kışlık lastik bir zorunluluktur. herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley37.gif

Bu Sayfayı Paylaş