19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kış Lastiği Tavsiyesi

'Getz Forum - Club' forumunda orca2002 tarafından 4 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    herkese iyi geceler.. arkadaşlar kış lastiği almayı düşünmüyordum ama geçen aklıma geldi her ihtimale karşı alayım dedim.. çünkü okula gidiyoruz bişey yok dönüşte yağış var dolu var kar da yağabilirdi.. ilçeye kütahya yakın olduğu için cuma günleri pazara lastikçi geliyor... 2 tane alayım dedim.. fiyat aldım önümzdeki cuma taktıracam.. starmaxx mı alayım yoksa kumho mu? arabadaki lastikler kumho diye farklı görünsün istemiyorum.. starmaxx 75 tl. kumho 85 tl. starmaxx ın desenini ve hamurunu daha çok beğendim... ama dedim ya biraz görsele de dikkat eden bir insanımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    siz olsanız ne yapardınız?

2. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yarına sipariş vereceğim.. seçimlerinizi bekliyorum...

3. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    iyi akşamlar starmaxx dediğiniz lastik petlas üretimi sadece adı öyle.Piyasaya farklı adla giriyorlar.Kışın yaptığın km çok değilse petlas kumho, hankook tercihin olabilir.hankook 20-30 tl pahalıdır.Ancak çok km yaparım ve kaliteli olsun diyorsan Goodyear veya michelinden şaşma lassa nında yol yardımı var olmaz olmaz demeyin çok işe yarıyor.

4. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yok.. kışın çok kullanmayacağım kar buz varken mecbur kalmazsam kullanmam.. servis var... bu yüzden çok para vermek istemiyorum..

5. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben yozgatta petlas aldım bursada ne buzu ,ne karı ! al petlas gitsin.zaten en iyiside en kötüsüde 3 sene sonra kaldır at.Yazlığı en kaliteli kışlığı en ucuzu alın bence.köy yolu veya uludağa çıkmıyorsan.Benim durduğum ilçenin rakımı 1360 m ona göre hesap edin.Yani uludağ.

6. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    benimkisi bursanın dağilçesi.. rakım 1100... ah keşke bursa olsa almam bile.. daha önceki polo 4 tane michelin alpin aldım bir kış kullandım ama mecbur kalınca bir de ilk kar düştüğünde (konular içinde vardı karlar prensi başlığı bakabilirsin.. ) kullandım sonra bunu aldım.. bu yüzden 4 tane almayacağım ve çok pahlı da olsun istemem.. sırf tedbir olsun diye..

7. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    O zaman kendiniz düşünün karar verin.4 alın ucuzunu alın bence iki lastik iyi olmaz iyi kşamlar

8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    erkan abi gecen gun denedim..125-135km arasında direksiyonda bir titreme oluyor..ama öncesinde veya sonrasında yok...

9. kpax82

kpax82 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    michelin alpin kullandım ve hala kullanmaktayım.cidden çok güzel bir lastik şiddetle tavsiye ederim. kafanızda soru işareti kalmaz . iyi geceler herkese

10. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    daha önce kumho kullandım çok süper bir lastikti.Yine aynısından almaya gittim ama benim boyutumda yoktu bu yüzden gidip petlas aldım gerçekten bu lastikte çok güzelmiş.bu iki markayı tavsiye ederim diğerleri çok pahalı hiç gerek yok mıchelıne falan....Çünkü kumhoda petlasda kaliteli lastikler ve aynı işi görüyorlar niye 3 katı fazla para vereceğimki?

11. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    3 katı fark yok mehmet hocam ben alırken kumho80 goodyear 100 idi..

12. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Bu Sayfayı Paylaş