Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kırmızı ışık cezası, komik

'Sohbet' forumunda mehmet0606 tarafından 31 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. mehmet0606

mehmet0606 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mehmet Özdemir

Hadi onuda geçtim amenna da, acaba o çizgiler kurallara uygun olarakmı çiziliyor, bakın ışığa ortalam 1 metre kala çizilmiş, burada bir tane var ışıktan itibaren çizilmiş, lütfen yani lütfen, gülermisin ağlarmısın şu hale. :)

2. bozkurt

bozkurt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    :)))

3. ESEN38

ESEN38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Rahmi Topal
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    geçenlerde bir arkadaş toplan dık önce yemeğe sonra kahveye gittik ordan saat gece on bir sırasıydı kalktık eve doğru gidiyorum polis cevirme yapıyor neyse benide durdurdu alkol kontrolu yapıyoruz dedi ben tamam dedim üfledik bana 50 puromül alkolusun demezmi kafamdan kaynarsu boşaldı ya şaka mı bu dedim hayır kardeşim alet yanlışmı ölçüyor dedi polisle nerdeyse bir birimize girecektik ki ordan diğer polis ya adam ısrar ediyor birde diğer aletle dene dedi neyse diğer aletle üfledik 0 çıktı benim tepem attı tabi yarın gelip sizi şikayet edeceğim dedim diğer polis benden özür dileyince vaz geçtim benim başıma böyle bir olay geldi. bir şey daha söyleyeyim çalıştığım işyeri tekstil işleri yapıyor bizden gelip polar battaniye istiyorlar polisler yalakalığın bini bin para ama dışarda bazen rastlıyorum aynı polise tanımazlıktan geliyorlar .. kardeşim tekrar geçmiş olsun yapacak bir şey yok hayat devam ediyor...

4. mehmet0606

mehmet0606 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mehmet Özdemir

5. K4Yr4

K4Yr4 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    trafik polisi olan bir arkadasım var gecen burda da bir arkadasa yardımcı olmaya çalışmıştık kazalarda bilir kişi olduğu için sanırım ama şu yazılanları onun görmeyeceği için çok mutluyum çünkü ne karaktersizliği kalmış ne de mezdeke oynayan köçekliği. burdan üniversiteler bitiripte adam olduğunu zanneden bazı arkadaslara sesleniyorum..dilinizden ateş çıkartıp birilerini yakmaya çalışırsanız denemeyin ateş ağızdan çıkmaz sonra çıkacak yerinizdende olmayın.

6. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Burada polislere o yönde genelleme yapılmıyor. Her meslekte var bunlar gibi karakter eksiği olan insan. O lafları söyleyenler işini iyi bir şekilde yapan polislere bişey demiyor. Çürük domatesler muhakkak olacak. Koyu olan cümleler bence hiç yakışmamış.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif

7. K4Yr4

K4Yr4 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    yok arkadasım hiçte koyu olmadı zaten bende genelleme yapmadım genelleme yapanları kastettim. zaten o lafımdan gocunacak kişi yada kişiler o genelleme gafletine düşmüş demektir.

8. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    evet aynenhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gif

9. absolute

absolute Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    bir arkadasım var 12 yasında özürlü bir cocugu var sabah servisi kaçırıyorlar çocugu okula kendisi götürüken polis ceviriyor emniyet kemeri yokdiye ceza yazmak istiyor arkadaşta takılıymıs ama cocuk problemli oldugu için taktırmıyor polise anlatıyor bakın takalım diyor osırada cocuk korkuyor zaten konusamıyor emniyet kemerini takınca sıkıntıdan bayılıyor arkadaşta iç halden anlamıyorsunuz diyor normal bir durum yok neden bukadar ısrar esiyorsunuz diyince ceza yazıyor sonra tartısıyorlar onlarda mahkemelik

10. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    halkın vicdanında herkes yerini bulur sen rahat ol, görevini layıkıyla yapanı bu millet baştacı yapar, ama böyle karaktersizleride güzelce kalaylar

11. mehmet0606

mehmet0606 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mehmet Özdemir
    Katılıyorum sonuna kadarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

12. mehmet0606

mehmet0606 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Mehmet Özdemir
    O çıkacak yerinden olacak kişi hiç belli olmaz, bakarsınız hiç diliyle birini yakmaya çalışmayan kişi bile olabilir, devir o devir yani.

13. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arkadas polislerin ajanımı :D.. bu memlekette herkes herşeyi biliyor. ünili liseli ayırmaya gerek yok kimseyi. adam gibi adam olanda vardır elbet. bizim buradaki muhabbetleri hiç anlatmiyayım. hepten sogarsınız onlardan . ama sunuda unutmamak lazım. istanbul gibi bir memlekette polislik yapmakta zor . onlarada hak vermek lazım . her turlu ınsanla ugrasmak zor.

14. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Her Türlü İnsanla Uğraşıyorda Hayrına Uğraşmıyor Sonuçta. Maaşını Alıyor , Olanaklarıda Cabası..

15. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    geçmiş olsun.fakat bence kesilen ceza bence normal.sonuç olarak arac kırmızıda geçmiş ve trafik tehlikeye attılmış..itilen araca ceza kesilemez olsaydı herkes kırmızıda stop eder beklemeden aracını ittirerek geçerdi.
    bu resimde görülen araca ceza kesilmeside çok normal..bu araca kırmızı yandıgında muhtemelen yaya geçecektir ve siz o çizgiyi geçtiğinizde o yayayı tehlikeye atmış oluyorsunuz..ayrıca ceza otomatik olarak kesiliyor bununda bir sınırı olmalı sonuçta o sınır 1cm bile aşılsa ceza kesilecektir. son olarak bazı yabancıülkelerde bırakın o çizgiyi geçmeyi o çizgiye süratle yaklaşıp çizgiyi geçmeden son anda durmanız bile ceza sebebidir.

16. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

17. mert_driver

mert_driver Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    6
    Ad Soyad:
    mert can
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)

vay arkadaş artık forumda açık açık tehditler savruluyor hem de argo sözlerle.
    bu forumun seviyesi inanın bu değil.

Düzenleyen : mert_driver

18. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şantiyede Öğrenci Kartımı Kaybetmiştim, Kimlik Yerine Geçmiyor .Bir Resmiyeti Yok Ama Yenisini Çıkartmak İçin Üniversiteden Karakoldan Tutanak Veya Gazete İlanı Getir Dediler. Ben Çalışan Biriyim Sürekli Karakol , Üniversite Git Gel Uğraşamıyorum. 1 Gün Boşa Çıkmıştı . Karakola Gittim . Orada Bir Polis Biraz Bekle Hallederiz Falan Dedi .. Sonra Hiçbişey Demeden Devriyeye Gitti. Orada Bekliyorum Bir Kişide Sen Niye Geldin Sormuyor. Neyse Söyledim Ögrenci Belgemi Kaybettim Tutanak İstiyolar Yenisini Çıkartmak İçin. Bana Artık Kayıba Tutanak Yok Gidip Yenisini Çıkartıyorsun Dedi. Sonra Başladı Hikayeye Nasıl Kaybolur Nasıl Olur Vs. Madem Vermiyorsun Sanane Seni Ne İlgilendirir...

Trafiktede Hiç Bişey Yoktur Bir Tane Polis Kenarda Durur , Trafik Kitlenir Onun Orada Olması Trafigi Kitlemeye Birebirdir..

Muayeneye Yeni Girmiştim , 1-2 Gün Olmuştu. Polis Çevirdi. Direk Ruhsatı İstedi Ehliyeti Sormadı Bile Neyse Verdim . . Muayeneye Baktı Sonra Trafik Sigortasını İstedi. Yahu Muayeneye Gireli Daha 1 Gün Olmuş Ne Trafik Sigortası Neyse Onuda Verdim .Bişey Bulamadı .

19. ESEN38

ESEN38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    87
    Ad Soyad:
    Rahmi Topal
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Kadeşim hiç kimse namusuyla şerefiyle işini yapana kimse birşey demez sırf bu polislerde değil bütün mesleklerde böyle..

Bu Sayfayı Paylaş