Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kırmızı Admire Çizik Giderme İşlemi

'Accent Forum - Club' forumunda Köksal tarafından 15 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">
    <div style="-: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(255, 255, 255); margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color: rgb(0, 0, 0); font-weight: normal; font-size: 12px; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">almaz olur muyum mustafa hocam, meg 7 glaze var elimde. geçen hafta arkadaşın 1 yıllık siyah fiorinosuna uyguladık. benim aracın da yarısında var. sol taraf yapılmayı bekliyor 23 nisanda inş. girişicem kalan bölgelere.

tayanç dostum boncuk testi cilanın ne derece bulunduğunun göstergesi. eğer boncuklar resimdeki gibi diri ise cila iyi durumda demektir, cila etkisini yitirdiğinde boncuklar karman çorman yarım yamalak olur. çok su olduğunda akar gider zaten. bunu ben sprey ile su sıkıp elde ettimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

2. mkucuk

mkucuk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    peki glaze beklediğiniz performansı verdi mi? yani glaze olmayan taraf ile bariz fark varmı acaba. ben de alıp almamakta kararsız kaldım. sanırım poorboy's black hole show glaze alacağım en sonundahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

3. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    tam test edemedim ama bir bölüme sürmeyip test edicem. poor boysun glazeini daha çok övüyorlar ama bilemiyorum.

Bu Sayfayı Paylaş