Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kaza yaptım .

'Sohbet-2' forumunda Gökhan Meletli tarafından 23 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. Ali Riza

Ali Riza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    14
    geçmiş olsun.sizin çamurlukta bir şey yok sanırım.Allah beterinden saklasın.

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    eranın kaporta sacı daha kalın ve sağlam bencede

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Geçmiş Olsun. Bildigim Kadarı İle Adam İstedigi Kadar Suçu Kabul Etsin. Sigorta Eksperleri Sende Suçu Bulursa Adamın Suçu Kabul Etmesine Bakılmıyor.

Tamponun Yan Sanayi İse Servis Orjinali İle Değiştirir Yan Sanayi Üzerinde İşlem Yapmaz

Düzenleyen : Ersin Cerrah

4. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    tutanagı degıstırdık. adam ani cıkıs yaptım anayoldan gelen aracı gormedım ve carptım diye yazdı .

5. Gökhan Meletli

Alınan Beğeniler:
    1
    bişey sorucam. bu ön tamponun plakanın oradaki cıkıntıyı kestirsem. plakayı komple yapıstırsam. sizce nasıl fikir ?

6. bycandas

bycandas Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    oyle bişi deneme bence ama pilastık plakalık var o cıkıntı ıcte kalıyo cok güzel bişi 15 fiyatı var benım arabada aynısı var çok güzel duruyo tavsiyee

7. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    bence orjinal plakalıkla taksınlar serviste,zira plaka olayında tüvtürkün yeni çıkan kusur cetvelinden dolayı sıkıştırıyorlarmış...plakanda folyoda var sanırım???

folyo kaplı plakaya,çevresi göz alıcı nikelajla kaplanmış plaka,yeri değiştirilmiş plaka ve yazılarının şekilleriyle oynatılmış çercevesi silinmiş plakalar kusurlu olarak görülüyor.Bu yüzden problem yaşayanlarıda duydum.Yani tüv orjinal plastik plakalıklı orjinal plaka istiyor.bence görünüş açısındanda orjinallik daha şık.

8. bycandas

bycandas Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=31539 burdan bakabilirsin resmi var aracın çok tatlı duruyo herkez begeniyobazen soranlar bile oluyo nerden bulurz vs.. die

9. Gökhan Meletli

Alınan Beğeniler:
    1
    sızın tamponun ucunda cıkıntı var yıne . bn dıyorum kı o cıkıntıyı kestırcem duz olacak orası. oraya yapıstırcam

10. PoyrazEfe

PoyrazEfe Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçmiş olsun, yaşamayan bilemez küçüğü bile can sıkıcı, ama buna şükür

11. bycandas

bycandas Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    onu bende duşundum ama o cıktıntının olmadıgını bi düşün cok saçma bi görüntü oluyoo o cıkıntıyı yaparken onuda denedik en güzeli bu oldu kararım bu şekilde oldu bu cıkıntının bi sıkıntısı var tırafıkte biri gelirde önden arabanıza yaslarsa :D arabasını kırılıyo ona dıkkat etmeniz gerekiyo

12. Gökhan Meletli

Alınan Beğeniler:
    1
    bu konudan sorayım dedim. bu serviste bir tamponun degısımı boyanması. arka tamponda da kucuk kucuk cızıkler vardı. dedım onuda cıkarsın aradan. park sensoru taksın boyasın. aracın dun tamponları cıkartılmıstı. bana adam cumartesı verırım dıyorda . bana cok uzun geldı sure . yarın iş görüşmelerim var. arac lazım olacaktı tuhhh

13. Gökhan Meletli

Alınan Beğeniler:
    1
    en sonunda bugun aldım aracımı :d tam 1 hafta gectı uzerınden . sadece tampon deıscektı. arkadaslar bişey sormak istiyorum. hasar 1000 küsür tutmuş. tampon + farın tırnakları kırılmıs . farı deıstırmısler. arkadaslar bu kadar tutması normel mı ? tmm cebımden cıkmadı ama sımdı satarken adam plakadan sorgulasa der bu ne yapmıs . http://d1201.hizliresim.com/t/y/27y79.jpg

14. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çok doğal bin tl masraf gözünde büyütücek adam zaten gitsin doğan şahin alsın bu gün en hafif en en basit kaza bile zaten bin tl den aşağı değil neticede resmi servisde yapılmış araç resmi servisler her zaman kazıkdır ama güvenilirdir alıcı bunun bilincindeyse zaten bir şey demez.. eğer diyora gözünde büyük rakam gelirse doğan şahin alsın..

15. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    boya çok para tutuyor, sonuçta bir parçanın fiyatı aşağı yukarı fiyatı bellidir, ama boya işi kalitesine göre çok farklı rakamlara çıkar

16. Gökhan Meletli

Alınan Beğeniler:
    1
    konu doğan şahin değil. 1300-1600 arası falan . nese o mühim degıl . olan benım karartma farıma oldu . insan sorar yenisini takalım mı diye. bide sarı sinyalreflektörlü takmıslar yine . beyaz olaydı cok ıyı olacaktı :S

Bu Sayfayı Paylaş