Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kaza yaptım

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda karahan tarafından 6 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    bak tamam bilgin var ama bazende bilmeden konusuon madem kemersiz acılmaz bizim arabada nie acıldı kemer falan takılı deildi emin konusma her yazdığını takip ediorum ama biraz arastır bilmiosanda acılmayabilir de

2. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    belkide.

ancak hava yastığının açılmamasının bir sebebide,kaportanın üsten darbe alması.alıcılar tam dik çarpışmalarda harekete geçip airbag devreye girer.

bu kazada meganenin altına girdiğin için,yukardan ağır bişeyin kaputa düşmüş gibi etki göstermişte olabilir.

3. Misafir

Misafir Guest

Aracıma ait kitaptan yazıyorum.....sayfa 42

UYARI
    "hava yastıkları bir kez açılır, bunun için emniyet kemerleri sürekli olarak mutlaka takılmalıdır"...

4. karahan

karahan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tekrar merhaba..bugün poliçemden (zorunlu trafik sigortasından) adamınkini karşıladım.bende kendi aracımı mecbur yaptıracam.1000 ytl gibi bi masrafı var.motor kaputuda değişmiyecek.sadece yamulmuş düzeltilecek.bi far gitmiş.çamurluklarda hiçbişey yok.başkada bi iki kablo kopmuş.cam suyu kutusumu ne oda eğilmiş.

allah beterinden saklasın diyelim.allah heppinizi kazadan beladan korusun.kaskoyu 1 saniye bile geciktirmemek gerekir.ben işlerim var diye aksatıyordum.demek nezaman ne olacak belli değil.bundan sonra yarış yapan zigzag yapan birini görürsem inanın hemen trafiğe bildirecem.başka insanların canı yanmasın bari.

herkese herşey için tşk ederim.(resimlerle veya gerekli bilgilerle tekrar yazmaya çalışacam)

saygılar.

5. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tekrar geçmiş olsun

6. accent2004

accent2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok geçmiş olsun arkadaşım

7. Ulaş KURT

Ulaş KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ne oldu?

kasko işlerinden vaz mı geçtin?

8. hakan1717

hakan1717 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW

10. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

11. Techno

Techno Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Geçen sene 110 km süratle otobanda yoldan çıktım. 8 tane yeni yetişen (1-1,5 metre) ağaç biçtim ama çoksağlammış çok şükür bu kadar sağlamlık beklemiyordum. Sadece ön tampon, sağ çamurluk ve far değişti hafifte kaput kalktı. Kazanın olduğunu canlı görüp duranlar bile şaşırdılar. Seviyorum Era'mı ;)

12. Misafir

Misafir Guest

Aynen bende bunu yazacaktım. Araçlarımızda SRS Airbag var ve bu SRS denilen şey emniyet kemeri bağlı değilse airbag açılmasını engeller.

Düz airbagler kemerlerle ilgili değildir...

Geçenlerde şaklaban bir sigorta experinin boşboğaz bir konuşmasına denk geldim. "Ben hiç bir hyundaide hava yastıklarının açıldığına denk gelmedim" deyince Dayanamadım sordum ne kadar zamandır experlik yapıyorsun diye. Kendisi ukala ukala 7 yıldır dedi. SRS nedir biliyor musun diye sordum. Bana denge çubuğundan girdi fren sisteminden çıktı sallamadığı şey kalmadı. Dedim sen böyle dengesiz konuşacağına git yaptığın işin eğitimini al önce. Bilip bilmeden çamur atma. Bu araçlar üretim bandına girmeden önce milyon dolarlık AR-GE çalışması yapılılıyor. Böyle kendini bilmez experlere ve benzerlerine bu yorumları yaptıracak hata yapma ihtimalleri var mıdır sizce?

Çok geçmiş olsun. Can'a geleceğine mala gelsin takma kafana. Allah daha beterinden korusun.

Düzenleyen : Ergin

13. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    3 temmuzda kaza yaptım 100 110 km bir hızla ya araç savruldu ya arka kitledi yandan ağaçlara vurdum kaldırıma vurdum aynı şekilde airbag açılmadı emniyet kemerim takılı değildi aracımdada 13 bin tl hasar çıktı perte çıkardılar 18 500 tl kasko bedeli ödediler 2008 1,4 team abs 12.000 km idi bu hafta 1,6 select 2010 model aldım allah izin verirse pzt teslim alacağım herkese kazasız belasız sürüşler.

Düzenleyen : emre01

14. istiklalcaddesi

istiklalcaddesi

Alınan Beğeniler:
    0
    supermiş, ben aracıma 700ytlye yaptırdım aksigortadan:(

15. Techno

Techno Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kaskodan kaskoya fark ediyor. Firmalar arası fiyat artış-azalışları doğal. Fakat extra örn: bende 2006 Era Team var 750-800 TL. civarında. Tabi bunun hasarsızlık indirimi var + teminatları fark ediyor, hukuki koruma, anahtar kaybı vb. bunlarada dikkat etmek gerekiyor.. Tamamen kaskocunun elinde daha önce bulundum o sektörde. Yani teminatları kısınca fiyat otomatik olarak düşüyor ama bence iş bu değil. Kaza durumunda anlaşılıyor farklar..
    Düzenleyen : Techno

16. yiğit

yiğit Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok geçmiş olsun kardeş size bişey olmamış ya canınız sağolsun

17. Techno

Techno Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynen katılıyorum

Bu Sayfayı Paylaş