Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kaza sonrası...

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda tennessat tarafından 29 Ocak 2014 tarihinde açılan konu

1. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İşte hocam memleketten nağmeler üstteki mesajımdada belittim bizimde başımıza geldi bilder araştırdı mahkemeyle uğraşman gerek demişler ee adamın sigortsı yok kanunen trafiğe çıkması yasak neymiş onun cezası ayrıymış hey gidi hey güzel memleketim

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Arkadan vurduysa kaskodan yaptirin. Kaskonuz karsi tarafin sigortasindan tahsil edecektir. Sizinle ayni durumda kaldim oradan biliyorum. Servise biraktim. Benim sadece tampon boyanaxakti gerci. Boyandi, 1 gune cikti arac.

imlaya takilma, mobil kullaniyorum.

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW

karşı taraf suçlu ise kasko bozulmaz. kasko şirketi karşı tarafın sigorta şirketinden tahsil eder. yeni tampona gelince bu durum poliçede belirtilmiştir tamir kabul edildiyse poliçe ilk alınırken değiştirmezler. manevi tazminat olayına gelince artık poliçe kapsamına bu da dahil edilebiliyor belirlenen miktara kadar dava sonucunda tazminatı kasko karşılıyor. tabi bunlar hep poliçe tutarını yükseltiyor.

4. selek03

selek03 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Ad Soyad:
    RAMAZAN SELEK
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Bugün polis tutanağını aldım.! Motosikletli şahısın ne ehliyeti var ne sigortası. Şimdi ne olacak dedim. Emniyetteki polis arkadaş karşı tarafı ara durumu belirt o suçlu bulundu ve senin hasarını nerde ne şekilde yaptırırsan kabul etmek zorunda dedi. Aradım adamı adamın bir küfretmediği kaldı ben şu kadar ceza yedim bu kadar hastane masrafım tuttu ben canımla uğraşıyorum sen araba derdindesin ödemiyorum ben hiçbirşey dedi.! Bende tekrar polise gittim durum bundan ibaret dedim. Polis kardeşim şimdi sen git istediğin gibi yaptır arabanın kazada zarar gören yerlerini yalnız hepsinin faturasını almayı unutma çünkü bu faturayla beraber adama Sulh Mahkemesi üzerinden dava açacaksın dedi.! Tamam parayı kesin alır mıyım dedim.! % 100 alacaksın birde arabamın değeri düştü kazadan sonra diye manevi tazminat davası aç bunu da kesin alacaksın dedi.! Adamın maddi durumuda iyiymiş.! Avukat arkadaşla konuştum sen paranı benden bil tartışmaya mahal verme getir faturaları ver vekaleti ben tahsil ederim dedi. Başınıza gelirse aklınızda bulunsun arkadaşlar kazasız günler herkese..

kiario63 bunu beğendi.
  5. guven019

guven019 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    56
    Ad Soyad:
    Mehmet GÜVEN
    Yaşadığınız Şehir:
    19-ÇORUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Çok geçmiş olsun.Kesinlikle polisin dediği gibi yapın sonuçta o suçlu ve ödeme zorunluluğu var.Size duygu sömürüsü ypmış.Avukatlar bizlerden daha iyi bilirler tabiki.Allah başka kaza göstermez inşallah.

selek03 bunu beğendi.
  6. Kore

Kore Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Cem Tuncel
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    Geçmiş olsun.Aynı durum ailemin başına gelmişti.Kaskodan açtık dosyayı.Tramerde hasar kayıdı gözükecek mecbur ama hasarsızlık kesinlikle bozulmayacak

Bu Sayfayı Paylaş