Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kayseri - Gürpınar

'İç Anadolu Bölgesi' forumunda hamzat tarafından 31 Ağustos 2009 tarihinde açılan konu

1. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    s.a arkadaslar bir ustadan duydum sizlerinde habernz olsun.. GURPINAR servisine giden accent / era veya getz leri gerek amortisor gerek direksiyon ve motor arizalarinda goturup sanayide bir usta var oraya yaptiryrlar mis. ustann kendisi dedi ve bir kac da gelen arac gordum . lutfen servis te araclariniz yapilirken veya bir parca degsrken israrla basinda durun .

2. KAYSERİLİ

KAYSERİLİ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ARKADAŞIM BENDE ARACIMI GÖTÜRDÜM MOTOR ARIZASINDAN DOLAYI BEKLEME SALONU VE MOTOR HANE ARASINDA CAM VAR VE ARACINI GÖREBİLİYORSUN ABARTMA LÜTFEN .HERKES BİR BİRİNİ KARALAYACAK YER ARIYOR BEN HER GİTMEMDE ÖZEL İLGİ ARACIMDA VE FİYAT HUSUSUNDA YARDIMCI OLUYORLAR BU ZAMANDA ELEKTRONİK BEYİNLİ BİR ARACI BİLMEYEN SANAYİCİLERE GÖTÜRÜPTE FAZLADAN MASRAFMI AÇAYIM BAŞIMA

3. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    evet katııyorum ben vardığım zamanda özel ilgi ile karşılıyorlar sanayiye nedende güvenemiyorum

4. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ben kimseyi KOTULEMIYORUMKI kardesim zaten . fanatiklige gerek yok. ben sadece sizi uyariyorum . habernz olsun dkkt edin .sonradan pisman olmayin diye.

5. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kayseride gidilecek tek bir adres var bence sanaii içinde tümoto hyundai özel servisi..........servisin müdürü ayhan usta hyundainin piri.....ramazan usta motor uzmanı.........6 yıl müşterileri oldum süper ustalar......fiyatlarda güzel....

Düzenleyen : huyndaimurat

6. mcoskun38

mcoskun38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    MEHMET COŞKUN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Gürpınara anahtar kodlatmak için gittim işlem tamamlanınca evime dönüyordum ekmek almak için durdum bakkaldan ekmeği aldıktan sonra arabanın yanından geçerken stop lambasında eziklik olduğunu farkettim elimle dokunduğumda cam tozları yere döküldü. Yakınlarındada hiçbir çizik dahi yoktu. Sonrada farkettim geri vites lambasının ampülüde patlamıştı. Yani bizim araç geri manevra yaparken tabiki ampul devrede, darbenin şiddetiylede patlamış.Bulunduğum ilçeden telefonla aradım durumu bildirdim servis kamera kayıtlarına bakmak istediğimi söyledim. Öğleden sonra sizi arayacağız dediler. Aradılar herne hikmetse kameraları o birkaç gün için arızalıymış. Bunun sorumlusunun kendileri olduğunu belirttim ve değişim talep ettim. Ancak ücretin yarısını karşılayabilceklerini söylediler. Gönülsüzde olsa kabul ettim. Kayseriye geldiğimde değiştireceğimi söyledim. Birkaç aysonra değiştirttim.Hisseme110tl düştü.Aracı teslim alırken yeni takılan stop lambasının üst kısmında köşedeyaklaşık 1,5 cm. kırık olduğunu gördüm. Hemen sorumluyu çağırdım. Kırığı görmediklerini söylediler. Görünür olduğunuda söylediler. Farketmeseydim akşam arasam taktığınız stop kırık desem kabul edermiydiniz dedim. Hayır dediler mahçup oldular yenisiyle değiştirdiler. Hadi aracını bir daha gönül rahatlığı içerisinde teslim et. Aynen Tümotoyu tavsiye ediyorum.
    Düzenleyen : mcoskun38

7. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    kayseride gürpınar bir kaç kere düşünmek lazım...ankara kuruçayırlının başına gelen yakında onlarında başına gelir...bir defa en çok dikkat edilmes gereken husus şu kayseride eli alet tutan adam yeterince kendine güveni geldimi servisten uçar dükkanını açar.......sonuçta servistede genellikle sanat okulunu yeni bitirmiş tecrübesiz adamlar iş tutar...herhangibir maddi ilişkim olmayan sadece çok iyi dostluk kurduğumuz tümoto inanın ankaradaki servislere beş çeker..........

8. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tumoto onceden yetkili servis imis zaten arkadaslar gecen ayhan usta ile gorustgmde demisti. orasi da guzel gercekten. bakim ve onarimlar uygun fiyata ve temiz ce yapilabiliyor.https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley14.gif

9. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ayhan ustaya bir dahaki görüşmenizde murat yzb.nın selamı var derseniz sevinirim (ankara'ya tayin olan deyin bilir) benim eski yumurtanın çok kahrını çekti saolsun........

10. 38serdar38

38serdar38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    as kardesim soylerim tabi :)

11. nadir3391

nadir3391 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    konuyu hortlatmış gibi olacağım ama burda arkadaşlara katılmamak elde değil Gürpınar evime 1.5 km kadar, birkaç kez sırf merak için ve bir-iki şey yaptırmak için gittim fakat bana pek güven vermedi açıkçası, ustalar hep genç (tamam usta gençte olabilir) ayrıca fiyatlar çok uçuk..tümotoyu bilmiyorum bilen arkadaşlar adresini özelime atarsa sevinirim..

Bu Sayfayı Paylaş