Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kaskodan Cam Değişimi

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Bgc71 tarafından 25 Nisan 2019 tarihinde açılan konu

1. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Az önce meraktan Isparta servisi aradım bana verilen cam numarası ile baktıklarında daha önce dizel ve 1.6 benzinli'ye takılmış.Ben de cam uymazsa diye çekiniyorum bunu yapan servis sorumluluğuda almıştır diyorlar.

MAERKEK bunu beğendi.
  2. MAERKEK

MAERKEK Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,583
    Ad Soyad:
    MAERKEK
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Faturalı yer değil mi ? İnan camı görmeden bir şey denilmez. Bize de dediler kaskodan cam değişimi ben çocukken yaptırmıştık. Sanayide bir dükkan tavsiye üzerine gittik. Orada orjinal logolu cam bulmuştuk ve takıldı.

3. eyp

eyp Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    yılmaz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Telefonla aradığım servislerden birinin verdiği cam numarası ile Zeytinburnu servisi takabileceğini söylerken Tekirdağ servisi araç şase no'su ile yapılan sorgulamada aracın camının üretilmediğini verilen numaradaki camın takabileceğini numaralarda aracın numarasının görünmediğini Kasko'nun işlem yaparken şase numarasına göre işlem yapacağını şase numarası ile parça numarası eşleşmediği için karşılamayacağını söyledi mantıklı geldi Çorlu'da yan sanayi taktırdım

onurforces ve MAERKEK bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş