Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kasko ve Trafik Sigortaları

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda DavutK tarafından 24 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam davut bey,benimde aklıma takılan bir soru var,4 ay önce aracıma LPG taktırdım ama vizeye zaman olduğu için(kasım)henüz ruhsata işletmedim.arabam kaskolu,acaba ben acenteme bunu bildirebilirmiyim ruhsata işletmeden?yoksa ruhsatta isterlermi??şimdiden teşekkür ederim:)

2. DavutK

DavutK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hemen sigortacınıza bildirin LPG taktırdığınızı. Poliçenize ek belge düzenleyerek LPG ve lpg den dolayı meydana gelen hasarlarınızı teminat altına almaları gerekiyor. Yoksa lpg den meydana gelen her hangi bir hasarı (özellikle yangın) ödemezler. Ruhsata işletip işletmemeniz o kadar önemli değil. Ama kasko poliçenize mutlaka eklettirin.

3. lord35

lord35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim cevabınız için.bende hemen sigortacımı aradım,anlattım durumu.ruhsata işlenmediği sürece resmiyeti olmaz düzenlenen belgenin ama ben yinede bir sorayım dedi.şimdi haber bekliyorum.peki gerçekten ruhsata işli olmayınca herhangi bir resmiyeti olmazmı düzenlenen blgenin?

4. avantis

avantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Lpgyi ruhsata işlettirmeden 5o tl daha sigorta irketine ödeme yaptım.Lpgnin faturasının fotokopisini aldılar.

5. DavutK

DavutK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Siz sigortacınıza söyleyin LPG bedelini ve lpg den doğacak zararları karşılayan ek belgeyi tanzim etsinler. Ruhsata işli olup olması ikinci planda kalan bir durum. Önemli olan aracın LPG li olduğunu sizin sigorta şirketine bildirmeniz.

6. izmirhigh

izmirhigh Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Davut bey iyi çalışmalar,ben diyarbakırda çalışıyorum burada kasko yaptırmamı tavsiye edebileceğiniz şirketler nelerdir? En fazla anlaşmalı servisi bulunan kasko şirketleri ve uygun fiyatlı şirketler hakkında yardımcı olursanız sevinirim!

Düzenleyen : izmirhigh

7. DavutK

DavutK Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kusura bakmayın bir kaç gündür yeğenin düğünü sebebiyle siteye giremiyorum. Öncelikle servise bir sorun hangi sigorta şirketleriyle anlaşması varsa onlardan fiyat alıp içlerinden en uygun olanı tercih edebilirsiniz. Hasar anında anlaşmalı servis avantajı sizin cebinizden para çıkmasını engeller. Servis aracı yapar sigorta şirketinden parayı tahsil eder.

8. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Selamlar Davut Bey, Çorluda oturuyorum aracım için ful kasko(hasarsızlık dahil) ve trafik sig. fiyatı verebilir misiniz?

9. alifatih

alifatih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Ali Fatih DURSUN
    Yaşadığınız Şehir:
    80-OSMANİYE
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Kolay gelsin Davut Bey, sigortamı Temmuz ayında yaptırırken, sigorta şirketi; kasko yaptırmana gerek yok, bir kaza durumunda sanki aracın kaskoluymuş gibi gereğini yaparız dedi, ne alaka, nasıl yapacak, kasko yaptıranlar boşa mı yaptırıyor, anlamadım ve pek de kaale almadım, olabilir mi böyle bir durum sizce?

10. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    size tavsiyem o sigorta şirketine bir daha gitmeyin.. trafik sigortanız sizin masraflarınızı karşılamaz nasıl kaskoluymuş gibi gereğini yapıcaklarmış..

11. alifatih

alifatih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Ali Fatih DURSUN
    Yaşadığınız Şehir:
    80-OSMANİYE
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Valla ben gitmiyorum, sigorta bitmeden bir hafta önce yenileyip işyerine gönderiyor, parasını da ne zaman istersen o zaman ver diyor :) ben bilgi amaçlı sormuştum, çünkü ben de inanmadım zaten sadece sigorta ile kasko gibi işlem yapacağını.

12. KaraÇocuk

KaraÇocuk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    21
    Ad Soyad:
    İbrahim ÇOLAK(KaraÇocuk)
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    1998 yumurtasını kasko yaptıran varmı aramızda?

Bu Sayfayı Paylaş