Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kasko fiyatları

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda çakırgöz tarafından 19 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. erkanays

erkanays Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar benim araç 2006 Getz CRDI, araç bedeli 18,150 TL çıktı. Bu fiyat farklılıkları neden kaynaklanıyo acaba?

2. sword22

sword22 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu nasıl oluyor anlamadım ben iki ay önce 780 tl ye yaptırdım. acaba ilk defa olmasından olabilir mi ?
    araç bededli 210000

3. erkanays

erkanays Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    İlk kaskonuz ise o çok etkiler o kesin de.. Şu yukarıdaki araç bedellerine baksanıza bi dengesizlik var yani. Ve ben ilk kaskomu geçen sene HDI de 900 TL'ye yaptırmıştım yani..

4. orhanlim

orhanlim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sigortam.net sitesine gir ye ol sana tm kaskoları kıyaslayarak fiyat veriyorlar.

5. orhanlim

orhanlim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya hu bu nasıl iş bizim 2003 model elentraya 1250 ile 1850 arasında fiyat verdiler vicdansızlık bu yaw. hangisinde olursa olsun hava yastığını patlatınca zaten pert veriyorlar. parası olana hep kıyak anasını satayım:)

6. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Banada burada 1200tl fiyat veren sigortacılar oldu.. İyi bir sigortacıya gidip en dusuk hangisi oluyor sorduktan sonra baska en az 1-2 farklı yerede gidip onlardan fiyat aldıktan sonra en dusuk hangisiyle ona yaptırılırsa ucuza geliyor.. Bizle aynı gun aynı aracı baska bayiden alan bir tanıdık bizim 650tlye yaptırdıgımız kaskoyu ozmn 900kusur tl e yaptırmıstı...

7. avantis

avantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Arkadaşlar aracım 2010 Getz Otomatik ve Lpgli.Geçen sene Axadan 250
    trafik 850 kasko yaptırdım.Hasarsızlık indirimi dahil Axadan yeni fiyat
    250 trafik ve 800 kasko.yüzde 30 indirim pek ortalarda görünmüyor.Çünkü
    aracın bedeli ve bazı kalemler geçen yıla göre arttı.Anadolu sigorta
    sadece kaskoya 1100 tl fiyat çıkardılar.Diğer bir konu bazı şirketler
    fiyatı az söylerler ama dikkat edin poliçedende bazı maddeleri
    silerler.Başınıza Allah göstermesin kaza geldiğinde
    farkedersiniz.Öğrneğin sel ve deprem için prim ödemek istemezseniz 50 tl
    düşüyorlar.Size tavsiyem hizmet verebilen şirketlerden kasko yaptırın.

8. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Bu arada 2009 agustos cıkıslı 2010 model getz start model aracın bedeli olarak 19100tl yazmıslar.. 2 senelik hasarsızlık indirimi ve 19100tl lik bedel ile 560tl...

Düzenleyen : qaan88

9. taylansancak

taylansancak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sigortam. net e tam giriodum bilgilerimi yazarken wazgectim kapattim. 2 dakka sonra aradilar tam girerken kapatmissiniz biz arayalim dedik hehe merhabaa diye aradilar gul gul oldum :)) saka yapmiyorum aynen boyle oldu :)arkadaslarin da dedigi gbi bicok faktor war etkileyen o yuzden kiyaslamayin hic.sehir e gore falan degisio onu birakin arac sahibinin cinsiyetine gore falan da deisio.bildigim kadariyla kadinlarda daha dusuk cikio sigorta primi.onun disinda ben milyon km yol yaptm 10 senelik ehliyetimde haliyle 3-4 kaza gecmisim de war kayda gecen.bu yuzden toplamda 37 km yapmis nisanlim prim konusunda daha avantajli benden :) gecmisteki kazalari da gorup hesaba katiyorlar yani. cok arastirdim 2007 getz ime en dusuk 950 tl ak sigorta veriyordu.digerleri 1000-1500 tl arasinda degisiyordu..hd 1600 falan dedi hatta :s tam ak sigorta yaptiracakken halk sigorta 720 tl gibi bi teklif verdi hem de herseyi full eksik hicbirsey yok :) yani enteresan isler bunlar :)

10. hube

hube Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Avivadan; 2010 model i20 crdi style aracı 466 tl ye kaskolattım. araç değeri 36bin tl olarak gözükmektedir.

11. DedeEfendi

DedeEfendi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    açıkçası Türk insanı olarak kaskoların fiyatlarına bakarak hareket ediyoruz. İçerisindeki teminatlarda çok önemli. Tamam aracımız kaskolanıyor ama diyelimki olduda 100.000 tl lik bir araca bindirdik. Kusurlu biziz. Oaracın hasarının ne kadarını karşılayabilir ve bunun gibi bir sürü detaylar. Kasko yaptırırken mutlaka ve mutlaka içerikleri okumak lazım. Ucuzu ve pahalıyı bir kenara bırakarak...

12. akadircaya

akadircaya Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Abdulkadir Çaya
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.4 MPI (2008-2014)
    2009 i20 1.4 cvvti lpg li. kasko değeri 27bin...850 lira sbn sigorta. 267 lira maphre zorunlu trafik sigortası. bu arada kasko %40 indirimli.

13. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Aracım 2009 1.4 era full kasko 1600tl indirimsiz yıl içinde kasko bozuldu kayınço ve hanım arabayı çarptılar'dahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifbirde araç hanımın üzerine alındığından beri yıl içinde mutlaka birşey oluyor kasko bozuluyor bir keresi indirim yapın dedik hep aynı koskoyla çalışıyorduk hanım konuştu hanıma verdikleri cevap enterasandı siz riskli müsteri sınıfındasınız size indirim yapamayız dedikleri oldu bunu duyunca çok güldüm hanıma https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

14. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Arkadaşlar sitede aradım ama bulamadım. Bu seneki trafik sigorta fiyatı nedir, araca yaşa göre değişir mi? Kasko için de benzer araç sahibi fiyat verebilir mi? Aracım 20101,6Select Era.

15. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Poliçenin kapsamı, devamlı aynı sigortayı kullanmak (Müşteri indirimi), kaza yapmamanız (Kazasızlık indirimi), sürücünün yaşı ki sizin için sorun yok, aracın yaşı, aracın rengi (Kırmızı), yaşadığınız şehir; birçok farklı etken var. Önerim birkaç firmadan fiyat almanız. Kasko için Axa'yı öneririm, uğraşmak istemezseniz onu da aynı yerde yaptırabilirsiniz ama biraz da ucuz olsun derseniz de Güneş Sigorta ucuz sanırım.

Düzenleyen : tahrikk

16. gestalt

gestalt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynı sigorta şirketinde bileacenteden acenteye fiyat değişebiliyor. bir de böyle bir durum var.

17. alifatih

alifatih Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    11
    Ad Soyad:
    Ali Fatih DURSUN
    Yaşadığınız Şehir:
    80-OSMANİYE
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    120 TL'ye yaptıran 43 yaşında, sen 23 :)

18. H.SAHİN

H.SAHİN Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    66
    Ad Soyad:
    Hidayet Ş.
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Kasko yenilemem geldi ve araştırdım %65 hasarsızlık indirimi ile, en uygun axa 467.00TL çıkıyor.

19. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Araç 2009 eraeşimin üzerine yıl içinde mutlaka birşeyler oluyor ya eşim ya kayınço sagolsun mutlaka kaza yapar ve kaskoyu bozuyoruz https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifekim ayında kaskoyu yeniledik anadolu sigortadan 1200tl full deprem terör sel ne istersen varkasko'ya neden budar çok dedik eşim riskli müşteri sınıfına girmişhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.giftabi bu arada'da bana g.......https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

20. alparslan76

alparslan76 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    34
    Ad Soyad:
    alparslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    aracım 2008 era select 1.4 aracım tepeden tırnaga ful artı full modifiye ve yaptırdığım tüm ilavelerim kasko poliçeme dahil yani kaza anında aynısını yapıyorlar ve daha öncede yaptılar yani neyse 15 gün önce kaskomu yeniledim 4 yıldır aynı kasko axa oyak ve kaskomu hiç bozdurmadım bana 2 kez vurdular karşı taraf hatalıydı her neyse 4 yıldır aynı kasko olduğundan hasarsızlık indirimim artı sadık müşteri indirimim var iyi şöför indirimi felan neyse araçta sırf müzik tesisatım 2.500 tl ile 3 bin tl arası 660 tl ye kasko yaptırdım poliçemde aracımın değeri 22.500 tl görünüyor yani üzerindeki aksesuarlarlada o parayı eder zaten aracım pelt olsa bana bu parayı vermek zorundalar kaskom yüksek indirim almama ramen hasarsızlığıma ramen ama aracımın ederi fazla :)))))<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

Bu Sayfayı Paylaş