Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kaset adaptoru

'Sohbet' forumunda starter tarafından 13 Ocak 2012 tarihinde açılan konu

1. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    ben jvc yi almadan önce roadstar marka sd kartlı almıştım 60 tl ye. elektrikçi 2 günde bozulur takmaya bile uğraşmam dedi, sonradan baktık vida yerleri de yok (admirelarda kızaklı değil vidalar tutuyor ön tarafı). sonra değiştirip jvc almıştım, iyi ki almışım diyorum şimdi.
    bağlatırken orjinal soketi kestirmedim ara soket taktırdım ekstra 10-15 tl ödeyip, yarın satsam orj teybi soketine tık diye oturtur yeni sahibine veririm aracı ;)

2. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    O sistemi bende yaptım arkadaşla montajı naptık.Çerçeve işi biraz bk oldu adama dedim bunu azcık tıraşla adam traşlarken parçalamış bilseydim onuda kendim yapardım.Zaten ben konsolu madem açtıracam 1 sefer açtırırm dedim almışkende iyisini alalım kullanalım dedim. deh-9350sd aldım gayet memnunum kullanımı felan çok güzel.

Düzenleyen : Umr

3. TORQ2F

TORQ2F Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hiç sıkıntı yaşamassın normal teyp işte sadece kaliteli dğeil 2 sene götürsün sen yeter. Okadarda haylü hayli götürür.

4. Ultralper

Ultralper Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben 2 gün önce 5 liraya kaset adaptörü aldım. Teyp taktırmakla konsol söktürmekle uğraşmamak için. Bana sorarsan FM TRANSMITTER'dan çok daha iyi çünkü cızırtı olayı çok az, neredeyse yok. Ama FM Transmitter'da çok fazla cızırtı oluyordu. Nokia 5800 Xpress müzik telefonum var, bağlıyorum kabloyu o şekilde kullanıyorum.
    Teyp ve montaj istemeyenler için tavsiye ederim.
    NOT: 5 TL'den fazla vermeyin derim çünkü hepsinin dayanma süresi aynı.

Bu Sayfayı Paylaş