Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kar'lı Havada ESP yi kapatmak gerekirmi ?

'Teknik ve Faydalı Bilgiler' forumunda Murat1071 tarafından 20 Aralık 2012 tarihinde açılan konu

1. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    teşekkürler adem bey. esp nin karlı zemindede açık olması gerektiğini öğrenmiş olduk.

2. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    ABS ESP yok aracımda karda yanlamanın keyfi paha biçilemez ;) ;) abs yok ama bizimde motor frenimiz var ;) 3_2_1 yapıp durdum hep bu son yagan karda frene bastıgımda kızaklıodu bende careyi motor freninde buldum. bu arada petlas normal lastik kullanıorum kar performansını begendim karlı bi rampayı bikac arac cıkamadı ben ilk dememde pati ceke ceke cıktım alkıs aldım cıkamayanlardan gurur duydum kendimle ve lastiklerimle ;)

3. troy

troy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    İLKER BEKTAŞ
    21 aralıkta Ankara'ya yağan kar trafiği sabah saatlerinde sıkıntıya soktu. Benim aracım otomatik ve otomatik araçla ilk kar-buz deneyimim olacaktı. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. ESP yi kalkışlarda ve yokuşlarda kapatmak aklımdaydı ama gerek kalmadı şükür. ESP açıkken hiç bir sıkıntı yaşamadım.
    Yalnız her kış tekrarlanan manzaralar vardı, :RpS_sad: kabak lastikle trafige çıkanlar. Kışın lastik seçimi ve tecrübe çok önemli. Selam ve saygı ile...

4. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    ESP 'nin kalkışta çok ahım şahım bir faydası yok, bence mekanik olarak zararı bile var. TCS olsa tamam da ESP tekerler arası gücü gezdirmekten başka bir şey yapamıyor.

5. faruk55

faruk55 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    295
    Ad Soyad:
    Faruk Karaman
    ben genelde kapatıyorum nedeni ise kapattığımda araç gaz yiyor ve patinaj çekerekte olsa ilerliyor
    kullandığım araç 2011 vito 113 :)

Bu Sayfayı Paylaş