Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kararsız Kaldım Yeni Araç

'Sohbet' forumunda Forza1903 tarafından 8 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    bu saydıklarının içinde en cezbedeni i20 :)

2. mehmetgs

mehmetgs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    haziran 2010 da ki aynı benim durum ve benim modelleri sıralamışsın.

hepsine baktım inceledim araştırdım .netice hiç birini almadım.
    gittim fiesta aldım.

özellik olarak şu an piyasada bu sınıfta başka araçta olmayan özelliklerin hepsi mevcut.

tasarım olarak ödüllü tasarım zaten.

sonucun sonucu fiesta tavsiye ederim.hiç sıkıntı yok.
    hatta şu an satsam 1 saat içinde aldıgım paranın 1 milyar eksiğine satarım piyasası o kadar canlı .

karar senin.. hayırlısı olsun.

3. omerbarisk

omerbarisk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam eger b sınıfı bir araba dusunuyorsanız bence fiat punto evo 1.3 mjet 95 beygir dualogic alın. Dualogic şanzıman seçeneği olduğu zaman ESP, Hill Hold, ASR, vs tarzı güvenlik özellikleri standart geliyor. Birçok yerden duyduğum gördüğüm şu ki; otomatikleştirilmiş manuel şanzımanlar içinde en iyisi dualogic sanırım. Öte yandan Fiat'ın dizel motoru sorunsuzluğu, performansı ve az yakması ile ünlüdür. Punto Evo'da hem iç hem dış tasarım olarak hoş duruyor (tabii güzellik kavramı görecelidir)
    Fabrika değeri Şehir içi tüketimi 5 lt diyor. süper bence otomatik bir şanzıman için.

4. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" id="tbl1" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-size: 11px; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; border-collapse: collapse; "><t style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-size: 11px; "><tr style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-size: 11px; "><td ="model" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 13px; border-top-width: 2px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-size: 11px; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(237, 237, 237); border-top-style: solid; border-top-color: rgb(246, 246, 246); width: 227px; height: 24px; -: initial initial; -repeat: initial initial; ">Polo 1.4 lt 85 PS Tiptr. DSG</td><td ="donanim" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 13px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 1px; border-style: initial; border-color: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-size: 11px; border-left-style: solid; border-left-color: rgb(255, 255, 255); width: 168px; height: 24px; ">Comfortline Tiptr. DSG</td><td ="fiyat" style="margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; border-top-width: 0px; border-right-width: 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; outline-width: 0px; outline-style: initial; outline-color: initial; font-size: 11px; text-align: center; ">36.500
    </td></tr></t></table>
    fiorino

<table id="tblprice"><t><tr><td ="#f0f0e3" ="textTXT" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(130, 127, 98); font-weight: normal; ">1.3 MJET 75HP COMBI ACTIVE EURO 4</td><td id="ctl00_ContentPlaceHolder1_CarFiyat1_Repeater1_ctl01_tdCol1" width="20%" ="#f0f0e3" ="textTXT" align="center" style="font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(130, 127, 98); font-weight: normal; ">
    </td><td id="ctl00_ContentPlaceHolder1_CarFiyat1_Repeater1_ctl01_tdCol3" width="20%" ="#f0f0e3" ="textTXT

5. excel9191

excel9191 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bence opel astra al hem dizel hem alman malı görünüş olarakta çok iyi

6. tahrikk

tahrikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Opel Alman malı ama Alman kalitesinde diyebileceğim bir marka değil. VVV ile Opel'i Alman'dan saymam ben ki Opel şu anda GM'nin, bunun da etkisi var.

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Nedir Bu Alman Merakı Anlamıyorum Gidiyor :) VW-Opel Dünyanın Hiç Bir Ülkesind Prestij Premium Bir Marka Degildir.. ... Opel Corsa B Kasalar 500-1000 Euro Arası Satılıyor... Alman Dedimi 2 Marka Bilirim Mercedes-Benz , BMW

8. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Almanlar otomobilde çok iyiler bence. Özellikle komfor ve güvenlikte. Bir süre 2001 model astram oldu ve komfor, güvenlik olarak çok iyiydi. Arabada kendini güvende hissediyodun. BEnde sıkı bir almancıyım mesela, iyi para kazansam alırım bir alman, özellikle FORD yada BMW.

Ama Japon, Kore otomobilleri pek yabana atılacak gibi değil artık. Özellikle son yeniliklerden sonra.

Saydığın arabalar arasında önceliğim İ20 ve Yaris ten yana olurdu.
    Peugeot servisinde çalışan bir öğrencim vardı ve onun ağzından
    "Hocam Fransızlardan, özellikle pejo ve citroen den uzak durun" diyodu.

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tabiki Mercedes Olsun Bmw Olsun Ford Olsun Bunların Kalitesi Tartışılmaz... Ama VW Yi Mercedesle bir Gören Bir Ülkedeyiz :)
    VW Nin Golf V Üne Hastayım.. 5 Olsun 6 Olsun Kalite Olarak 4 Ün Yanına Yaklaşamaz..

10. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    VW,Ford,Opel nereee mercedes,BMW nereee :)
    Bu markaları bir tutanlar BMW nin 5 serisinin koltuğuna otursalar fikirleri değişir :)

11. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    arkadaşlar konuyu dağıtmayalım lütfen,
    konuyu açan arkadaşımıza yardımcı olacak yorumlar yazalım, gereksiz tartışmaları sohbet sayfasında yapabilirsiniz

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tartışma Falan Yok Abi Ne Tartışması

13. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Tartışmıyoruz, sadece fikirlerimizi dile getiriyoruz.

Tabi önerimizide yapıyoruz :)

14. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    aslında ben 38 milyara araba alacak olsam gider ikinci elsonata yada avensis alırım. https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

siz hatcback araç bakıyorsanız ikinci ellere de bakın bence auris -i30 - ceed vs 2009 model az kullanılmış o fiyatlara bulunur. alacağınız araçlardan da daha donanımlı ve konforlu olur.

15. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    sanki başlıyo gibi geldi de, her ihtimale karşı uyarayım dedim https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

16. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Zaten İkimizde Aynı Şeyi Söyledik :D Nasıl Tartışma Olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

17. gurcanbulut

gurcanbulut Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    617
    Ad Soyad:
    Gürcan Bulut
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Eyvallah https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

İ20 ve Yaris diyorum :)

18. Köksal

Köksal Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,522
    Ad Soyad:
    Köksal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    Benim oyum i30 veya ceedden yana(fiyatı denk geliyorsa tabi)
    benzinli oto.olsaydı focus derdim.

19. InterTecH

InterTecH Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    58
    Ad Soyad:
    Aykut Ezer
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Konuya girer girmez bunu yazmak gelmişti aklımahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif Bence Punto evo'yu da o listeye eklemelisiniz.

20. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yigit Biraz Daha Çıkın Pro Ceedlere Bakın Diyecem Ama Dizeli Yok Zannedersem

Baktım Varmış :)

Düzenleyen : Ersin Cerrah

Bu Sayfayı Paylaş