Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

karar veremedim

'Accent Forum - Club' forumunda aytac_16 tarafından 28 Ağustos 2010 tarihinde açılan konu

1. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Tabiki Ağırlığına Ve Motoruna Göre Diğer 1.3 Araçlara Göre Beklentileri Sağlıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif Ama Çok Sıkıştırmaya Gelmiyor..Ben Admire 1.3 ü Sürekli Kullanıyorum Süreklide 2.5 Starex Kullanıyorum Açıkcası Tuhaf Geliyor 1.3 Admireye Binincehttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

2. aytac_16

aytac_16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2005 model araayı gormeye gitmedim diger arac ıle yarın kaportacoım bakacak arasın sahıbı alırken aracı servıse gösterip almıs arac makınaya falan baglanmıs motor olcumlerı yapılmıs yan cıta ayna vede kapı kollarnı alırkende boyleydı dedı vede sadece arka sag kapı da boya oldugu bıldırıldı

2005 model araca cesater edemedım model yuksek km bana gore yuksek ama fıyat uygun far konusuda ısın cabası :) allahın ıznı ıle pazartesi gunu 1 araba daha gosterecem oda 2005 model sag on camurluk vede arka kapıda boya var 85.000 km de celık jant sıfır lastıkler 14.000 ilk pazarlıkta bıraktı 2 arac ıcın secım yapıp ona gore bakacagım eger kaportacım yaramaz der ise yeni araç arayısına gececegım

2004 buldum 1.3 admıre 44.000 km degısensız boyasız beyaz yalnız klıması ypk oda 14.000 e bıraktı aracı klima işi olmadıgı cın pek sıcak bakmadım acıkcası

3. aytac_16

aytac_16 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    1 nolu aracı bu gun utubarı ıle anlasıp satısını allahın ıznı ıle yarın yapacagım arabada sag on camurluk degısık cıktı vede saghtarafta boya var araba cok hosuma gıttı ıcım ısındı vede orjınal kmde oldugu ıcın almıs bulunmaktayım....
    BUrsadakı senturkler hyundaı servisinin cıkardıgı sonuc ıse sadece sag arka kapıda vede on kapıda lokal boya oldugu ıdı adamlar camurlugun degıstıgını bıle soyleyemıyorlar ne varsa kendı es dost tamırcı vede kaportacılarınızda var ben onuda belirtmek istedim

Herkeze yardımlarından oturu cok tesekkur ederım artık hayırlısı 4 sene benı ıda etsın ondan sonra allahın ıznı ıle era yada elantraya bınerım :)

4. gölge_23

gölge_23 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kapı kollarının cıtalarınn boyalı olması sorun olmasın. bnde admıre kullanmıstım dızeli. aracta kapı kolları siyahtı cok kotu duruyordu. boyalı kapı kolu eidir. fakat sizin yerınızde olsam istdan arac alırdım .sızın oralarda cok pahalı araclar

Bu Sayfayı Paylaş