Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

kaportadaki taş vurukları

'Boya & Kaporta & Trim Sorun Ve Çözümleri' forumunda Piyanistce tarafından 29 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. HaRbi_GeNc41

HaRbi_GeNc41 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Cihaz vakum yaptığı ağızıyla şase alıyor nesi mantıksız ayrıca arabanın başla yerinden şase alsa oranında kazınması lazım %90 boya çatlağı olacağını nerden çıkardın öyle bişey olsa kaportacı söyler öyle bi ihtimal yok araca hiç bir zara vermiyeceğine garanti veriyor adam

2. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    neden boya kazınıyo okadar teknojik bi cihazda farklı biyerden şase almak için bi uç bırakılmıştır.cihazın ucunda şase almadı mantıksızca geliyor bana.zaten cihazın ucuna başlık takılıyor göcüğün boyutuna göre.ne diyim yaptırcak arkadaş karar vericek artık.ykarda yzdğm gibi bmw servisine sahip olan bi adamın kendi arabasını bile vakumladıktan snra madem boya gerekmiyordu neden aracını belden aşağı boyamıştır.adamın varki bildği bişey boyadı aracını.bişey demiyorum benim bildiğim gördüğüm bunlar.

3. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ayrıca aracın başka biyerinden şase alması için boyanın kazınmasına ihtiyacı yok.kapıyı açtığımzda menteşelerin ordan şase alınabiliyor.

4. Piyanistce

Piyanistce Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    102
    Ad Soyad:
    Çağlar ERTORUN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Bayon 1.4 MPI BC3 CUV (2021-202x)
    kafam karıştı en iyisi ben gidip gözümle görmem lazım

5. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bunu gidip sonax yetkililerinden neden öğrenmiyorsunuz..?

6. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Autoking'e götürecekler için yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.

1-) Aracımın kapısında taş vuruğu vardı. Bunu düzeltmek isterken aracımın cam çıtasını kırmışlardı. Bunun için 2 kere servise gittim geldim ve cebimden ödemek zorunda kaldım. Ayrıca çıtayı sökerken tornavidaylamı ne sökmeye kalkışmışlar çıta alyında kalan boya zarar gömüş. Lütfedip rutuş yapmamışlar ben fark ettim kendim yaptım.

2-)Sol çamurluğumda 3-4 cm bir sürtme vardı. 1 karış boyayacaklarını söylüyorlar ama çamurluğun yarısı boyanmış ve boyamadan sonra pastayı bile özensiz bir şekilde atmışlar...

Autokinge arabamı bir daha götürmem özensiz kötü işçilikleri var. Ayrıca sabah bırakıyorsun akşam alıyorsun arabanı.
    Düzenleyen : Turgay

7. Misafir

Misafir Guest

Arkadaşlar bu vakumla çektirme için bende hiçiyi şeyler duymadım. Boyanın çatlaması ihtimali yüksek...

8. pusat

pusat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vakumla çektirme değilde ben kardeşimin arabasında bulunan ufak tefek (taş vuruğu,göçükler falan) hasarlar için kayseride bir yer buldum aynı sizin vakum dediğiniz gibi ama bu elle yapılıyor. Göçük yerin merkezine aynı bizim topaçlar varya çocukluğumuzda oynadığımız ona benzer bir plastiği özel ilacıyla yapıştırıyor. Ve çektirmeye başlıyor.İnanın %90 başarısı var ben memnun oldum yani. Zaten yapan ustada aynı şeyi söyledi %100 düzeltemeyiz ama çom itinalı bakmadıktan sonrada oradaki göçük düzeltme işlemini göremezsiniz. Ayrıca boyaya falanda bir zarar gelmedi çatlama olmadı yani. Şimdi ustanın ismini hatırlamıyorum ama evde kartı var kayseride gitmek isteyen arkadaşlar olursa en kısa zamanda yazarım buraya adını ve adresini.

9. Okan Bedir

Okan Bedir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bunun bursada olanı varmı acaba https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Bu Sayfayı Paylaş