Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Kapılarım kitlenmiyo...

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda Misafir tarafından 23 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. alpeymir

alpeymir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kapının kilit sorunu düzeldi normale döndü arkadaşlar birkaç gündür problemsiz çalışıyor. kendi kendine düzeldi inş. tekrar nüksetmez ederse de motoru değişmekten başka çare kalmayacak. çünkü kumandadan her kilitlediğimde kapıyı kontrol etmek zorunda kalıyorumbu da çoksıkıcı oluyo!!

2. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    abicim fiyatı bellimi merkezi kilit motorunun bana 140 çektiler fiyatı.bu doğan merkezi kilit motorunu alıp taksammı diye muallaktayım.kapıları hala elle kilitliyorum şoför kapısı hariç. ama hepsi otomatik açılıyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif.bi yardımcı olursan sevinirim.

3. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Yaklaşık 3 gün önce benimde sağ ön kapı bozuldu.Elle kapatıp açıyorum.Sorun motorundaysa sizce ne kadar masraf açar bana?Teşekkürler

4. Misafir

Misafir Guest

Valla garantide olduğu için hiç fiyat felan sormadım...

5. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    parcatreni.com,yedekparcabul.com buralarda 45-50 lira civarında satılıyor..gecen sene servis 110 lira demişti ben 55 liraya almıştım..bazen orjinal bazen yan sanayi oluyor ama doğan merkezi kilit motoru takacağınıza yan sanayi kullanın..

6. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    parcatreni.com dan nasıl alışveriş yapılıyor ürün tesliminde sıkıntı yaşanıyormu yok hb gibi sorunsuz ürün teslimatı oluyormu ?

7. Halil ŞAHİN

Halil ŞAHİN Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    162
    Ad Soyad:
    Halil ŞAHİN
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    evet hb gibi işlem yapabiliyorsunuz..ben şimdiye kadar bir problem yasamadım.şase numaranızıda yetkililere bildirirseniz ürünün uyumsuzluğunuda ortadan kaldırırsınız..

8. sedatu

sedatu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teşekkür ederim

9. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    benim sağ kapıdada bi problem var kar yağdığı zaman donmustu kapı ben içedeki kilit kısmı zorlayarak kilidi actım ondan sonra kumandaya basıorum sağ kapıyı kitlemio fakat elle kitlediğim zaman kumandayla acıo sadece kitlemio o tusu döndüremio gibi geldi zorlamamdan dolayı sizce napmam lazım...

10. kkeemmee

kkeemmee Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Peki bu bozuk olan kapıyı el ile açıp kapatmamızın merkezi kilit sistemine bir zararı varmı?O kapı zaten bozulmuş diğerlerinide bozmayız değilmi böyle yaparak?

11. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

140 TL pahalı. Hafta sonu değiştirdim 55 TL orijinal parça. Yan sanayi yok galiba. 20 TL işçilik verdim izmir Ayrancılarda. Aslında önce ben bu işi yaparım diyerek atladım ama motoru değiştirmek için kilit mekanizmasını tamamen sökmek gerekiyor. Bir de vidalar sıkışmış baktım sökemiyorum yallah kaportacıya. Eski parça öne açmamaya başlıyor sonra takıldı bende. Öyle bir takıldı ki kapıyı içeriden açamıyoduk. Bu da beni rahatsız ediordu birşey olsa kapıyı açıp çıkamıyorsunuz.

Parça Treninden amortisör aldım ama markasını beğenmedim. şimdilerde ilk kalkışta ses yapıyor bir süre sonra kesiliyor. GMX mi ne öyle bir parça. 55 TL orijinali mando varmış onu sonra öğrendim ben 65 TL verdim :(

12. ibrahimulgur

ibrahimulgur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Bende de aynı oldu önce otomatikten çıktı kapı kilitlenmiyordu sonra bir takıldı ki sorma. İçeriden bile açılamaz oldu. Dışarıdan da anahtar ile çevirip açık halde iken kolu kaldırınca açılıyordu. Ben de donma nedeni ile şöför kapısını açamadım diğer kapıyı zorlamıştım.

13. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,462
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Ben adapazarı ferhat otoda 20 tl. ye değiştirmiştim.1 sene evvel ama yine bozuldu(kışın).Sürücü tarafıda çalışmıyor.

Bu Sayfayı Paylaş